• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Kızlar düğünde french yaptırıcam ama iki tırnağıma gelin ve damat yaptırcam ben bi denedim sizde bakın istedim gerçi tırnak bakımı yapmamıştım çok özenemedim ama Eki Görüntüle 1368213

Senin için farklı olur canım zaten french hoşta durur bende sticker ya da boyama bişe bulucam artık manikür yaptırırken aradan çıkartıcam gelin olmak ne zormuş biz kusursuzu arayanlar için :KK8:

Ben boyama değil de yapıştırmalar var ya onlardan istiyorum.. Böyle çok abartılı olmayacak sade ama şık duracak bişey. Nişan alışverişinden bu yana bi çok yere baktım ama hiç istediğim gibi bişey bulamadım.. Bulursan bize de haber ver canım.. Aslında gelin damat figürü de çok güzel ama damat figüründeki siyah renk acaba sırıtır mı diye bi endişe var içimde.. Bi de sadece sol elime şöyle bişey taksam diyorum.. Tabi bunun biraz daha kısası, parmaklarımın ortasına kadar gelmiycek, yüzüğüm görünecek yani..

Eklentiler

• 3o5c1809_copy.jpg
    3o5c1809_copy.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 98
Ben boyama değil de yapıştırmalar var ya onlardan istiyorum.. Böyle çok abartılı olmayacak sade ama şık duracak bişey. Nişan alışverişinden bu yana bi çok yere baktım ama hiç istediğim gibi bişey bulamadım.. Bulursan bize de haber ver canım.. Aslında gelin damat figürü de çok güzel ama damat figüründeki siyah renk acaba sırıtır mı diye bi endişe var içimde.. Bi de sadece sol elime şöyle bişey taksam diyorum.. Tabi bunun biraz daha kısası, parmaklarımın ortasına kadar gelmiycek, yüzüğüm görünecek yani..
ben pek beğenmedim canım benim tarzım değil ama sen bilirsin

Canım o detayı hiç düşünmedim siyah açısından. O tül gibi şey bana fazla geldi ama sen bilirsin :KK16:

Kendini sakın ezdirme baştan süpürgeni göster biraz cadı oldugunu anlasın geri çekilir emin ol..
Benim kayınvalidem maşallah çok iyi niyetli hiçbir kötü yönünü sözünü görmedim ama ben bile baştan biraz canını okudum onun sonrasını garantiye almak için :)

Bende öyle yapmaya başladım o hareketlerden sonra şuan erkek arkadaşım ben ne dersem o yönde hareket ediyor sonuçta ikimizin herşeyine karıışması sadece huzur bozarki elinde oynatcaktı ama biraz başladım ufaktan kendimi dinlettirmeye. Annem kızıyor ama napayım yoksa huzurum olmayacak hiç :(

Ayy inanmıyorum yaa benim kaynanam çok iyi şimdilik arkadaş gibi oturup sohbet ederiz böyle içime katasım geliyo seni der bana allah nazardan korusun inşallah hep iyi olur aramız :KK36:

İnşallah herkes iyi olsun benimkinede bulaşsın biraz iyilik. Allah iyi kaynanaları nazarlardan korusun canlarım :D Benimkiyle işim var.

ben pek beğenmedim canım benim tarzım değil ama sen bilirsin

Canım o detayı hiç düşünmedim siyah açısından. O tül gibi şey bana fazla geldi ama sen bilirsin :KK16:

Ya ben de çok emin olamadım da bazı fotoğraf çekimlerinde gördüm bunun daha sadelerini, dış çekim fotoğraflarda güzel durabilir diye düşündüm.. Ama bi yandan da sanki gelinliği basitleştiriyormuş gibi de geldi.. Aman ne bileyim işte yine kararsızlık aldı başını gidiyor bende :KK51:

Ya ben de çok emin olamadım da bazı fotoğraf çekimlerinde gördüm bunun daha sadelerini, dış çekim fotoğraflarda güzel durabilir diye düşündüm.. Ama bi yandan da sanki gelinliği basitleştiriyormuş gibi de geldi.. Aman ne bileyim işte yine kararsızlık aldı başını gidiyor bende :KK51:
abartı geldi bana canım zaten takı falan da takcaz çok göz yorar

sizinde bi kanka modunuz var o zaman :KK70::KK70:
Aslında yerine göre zaten bence bir insanın sadece sevgilisi olmamak gerek yerine göre arkadaş yerine göre aile yerine göre sevgili daha eğlenceli sıradan değil :KK16:
kızlar bende french yerine açık pembemi boyasam diye düşünüyorum ya çok mu sırıtır :KK17:Eki Görüntüle 1369071
Bende düşünmedim değil pembe düşünüyorum nişanda mesela pembe sürmüştüm çok hoşuma gidiyor french sevmiyorum niyeyse ama geline yakışıyor orası ayrı :KK22:

Back