How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Haziran Gelinleri

evet fiyatlar artacakmış maalesef canım. teşekkür ederimm :KK36:
bizim ev kira olacağı için henüz eşyaları almadık beyaz eşyaları da :KK35:
çünkü evi tutunca buzdolabı falan sığmaz belki diye korkuyoruz.
ama bir yılbaşı kampanyası falan olsa alıcaz bir şekilde :KK51:

fotoğrafçımı direk kp ayarladı. nişanlımın abisi de o fotoğrafçıda çektirmiş çok memnun kalmış. iyi oldu bir de onla uğraşmamış olduk :KK6:
siz de yakınınızda önerenlerin gittiği yerlerle görüşün bence

Vallahi biz mobilyaları aldık beyaz eşyalarda alınacak artık ona göre ev kiralayacağız ya da alacağız :KK70:Bizde tanıdık yerde çektireceğiz büyük ihtimal daha iyi oluyor gibi :KK54:

Bu arada balayı işini ne yaptınız... Ayarladınız mı ?

bizim bir de nişanlımın memleketinde tören olacak ayın 12sinde. o yüzden sıkıştırmak istemedik. dubai'ye gitmeyi düşünüyoruz kasım gibi 4-5 gün. o yüzden ayarlamadık. :110:

Bu arada balayı işini ne yaptınız... Ayarladınız mı ?

ayy ben muhabbeti iyice kaçırmışım yaa neler neler dönmüş burda :) şöyle bir okuduklarınıza bakacak olursak biz baya geride kalmışız sanırım ya bir tek balayını hallettik biz erken rezervasyon kaçmasın diye. beyaz eşya ve mobilyayı eve göre bakacağız çünkü bazı evlerde hzır ankastre set oluyor ya ablamlar öyle alıp da ankastresi olan evi beğenince ellerinde patladı. komple hepsini tek seferde almak istiyoruz.

fotoğrafçı konusunda haklısınız kızlar yeni yılda zam oluyor kaçırmayın derim. biz nişanlımın kuzenine çekim yaptıracağız hobi olarak kendi profosyonel fotoğrafçılık yapıyor nişan dış mekan çekimimize o yaptı çok eğlendik hem masraftan da kaçmış olacağız inşlallah

ayy ben muhabbeti iyice kaçırmışım yaa neler neler dönmüş burda :) şöyle bir okuduklarınıza bakacak olursak biz baya geride kalmışız sanırım ya bir tek balayını hallettik biz erken rezervasyon kaçmasın diye. beyaz eşya ve mobilyayı eve göre bakacağız çünkü bazı evlerde hzır ankastre set oluyor ya ablamlar öyle alıp da ankastresi olan evi beğenince ellerinde patladı. komple hepsini tek seferde almak istiyoruz.

fotoğrafçı konusunda haklısınız kızlar yeni yılda zam oluyor kaçırmayın derim. biz nişanlımın kuzenine çekim yaptıracağız hobi olarak kendi profosyonel fotoğrafçılık yapıyor nişan dış mekan çekimimize o yaptı çok eğlendik hem masraftan da kaçmış olacağız inşlallah
Sadece mekanı ve eşyayı hallettik ya... Balayın da nereyi tercih ettiniz.... Yurt dışı turları çok uygun geldi... Fas turu gayet uygun geldi... Yurt içi balayı otellerinden daha uygundu... Bu konuda çok kararsızım...

Sadece mekanı ve eşyayı hallettik ya... Balayın da nereyi tercih ettiniz.... Yurt dışı turları çok uygun geldi... Fas turu gayet uygun geldi... Yurt içi balayı otellerinden daha uygundu... Bu konuda çok kararsızım...

haa birde mekanı tuttuk evet :)

ya ben aslında yurtdışı tur istiyordum nişanlımı çok ikna etmeye çalıştım o hiç istemedi yorgunluk oluyor diye ama nişan koşturmacasından sonra bende karar verdim ki yok yok dinlenmek istiyorum ben turla çok koşturmaca kaldıramam büyük ihtimal :(

haa birde mekanı tuttuk evet :)

ya ben aslında yurtdışı tur istiyordum nişanlımı çok ikna etmeye çalıştım o hiç istemedi yorgunluk oluyor diye ama nişan koşturmacasından sonra bende karar verdim ki yok yok dinlenmek istiyorum ben turla çok koşturmaca kaldıramam büyük ihtimal :KK43:
Yorgunluk açısından dogru ama turlar çok avantajlı geldi aklım o yüzden çok karışık...Erkenden ayarlamak istiyoruz...

Yorgunluk açısından dogru ama turlar çok avantajlı geldi aklım o yüzden çok karışık...Erkenden ayarlamak istiyoruz...

kesinlikle çok avantajlı hemde ülke görmüş gezmiş oluyorsun o bakımdan da iyi oluyor eğer 2nizde turda karar kılıyorsanız vazgeçmeyin derim bize zor geldi :)

kesinlikle çok avantajlı hemde ülke görmüş gezmiş oluyorsun o bakımdan da iyi oluyor eğer 2nizde turda karar kılıyorsanız vazgeçmeyin derim bize zor geldi :)
Biran önce bu işi erkenden halletmek istiyoruz.... Tur bizi cezbetti... Patronumun arkadaşı tur sahibi gayet uygun seçenekler sundu hem içi hem de yurt dışı....

kızlar gelinlik için ocak şubat en geç bağlamak gerekiyor sonra çok artıyormuş nişanlığımı aldığım yerdeki kız da öyle dedi.

Sizin hangi otel kaç günlük bir rezervasyon yaptırdınız.... Aklımda olsun tur dediğiniz gibi yorucu olabilir....

biz alanya taraflarında vikingen infinity'i aldık canım 5 gece 6 gün 1500 TL tuttu. ayrıdığımız bütçe de bu kadardı zaten.

Herkese şimdiden hayırlı olsun..
Ben de çarkıfelek çiçeği olmuşum.. Düğünüm 14 Haziran'da :KK49: Şafak çok daha 6 ay 5 gün var..

Saol canım herkese hayırlı olsun şimdiden.. Haklısın bazen vakit hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor, bazen de hiç bişey yetişmeyecekmişcesine kısaymış gibi geliyor :KK17:

Back