- Konu Sahibi SirriEyvan
- #55.301
Günaydınlar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yurume mesafesi degil minubusle gidiyorum iki tesellim var annem bakiyo birde 12.20de evden cikip 1740gibi evde olucam o 5saatlik arada bir defa icecek sut ama benim kiz alisti 4aydir yanindayim simdi birakip ise gidince sanki bana kusecek gibi geliyo ona haksizlik ediyomuyum bilmiyorum bak gozlerim doldu gene ben nasil ise gidecem ya aglarsa ya ac kalirsa kurdukca kuruyorum kafamda bugun okul muduru aradi artik okula bekluyoruz sizi diye o da hakli ama bende hakliyim zaten dogum iznimiz yandi bence 1yil ucretli izin olmali
Günaydın canım ben dar bişey giydiremiyorum kızıma ne çorap ne tayt hatta pijama altlarının bel lastiklerini bile genişletiyorum içim rahat etmiyor sıkıyo belini gibi geliyo hele bide göbişinde lastik izi görürsem hemen çıkarıyorum giydirdiklerimi tulum giydiriyorum çokmu evhamlıyım ne:/Benimki kiz olduGu için rahat giydiyorum gaz olmasin diye hem küçücük külotlu çoraplar çok yakişiyor![]()
Canım gaz için anason,rezene,kimyon 4 aydır tek işimize yarayan karışım bu oldu hemde doğal önerebilirimKizlar anlasilan yine herkezin sorunu gaz bizimkide dun aksam uyumadi kivrandi ne yaptmsa gazi cikmadi haliyle gece felaketti insan baska bi sorunmu var diye dusunuyo ama emerken falan kivrandi emer uyurdu gece agladi sabahi zor ettik bende iki kat giydiriyorum patik falan giydiriyorum ilaci azalttiydim tekrar basladim bende cokgazliyim sanirim benden geciyor
Bu konuda haklisin arkadasim baska meslek gruplarini dusununce cok rahatiz cok sukur sansliyim yarim gun calisiyorum ve annem var ama annelik iste gunun 24saati bebeginle vakit gecirsen doymuyorsun bir yillik iznin sadece ogretmenlere degil butun calisan annelere verilmesini kastettim ayrica biberon almadigi icin stresli oldugumu belirttimCnm yanlış anlamada insanlar ne zor şartlarda çalışıp çocukları ni buyuruyorlar.siz öğretmenler çok sanslisiniz bence.bi ton tatiliniz var birde 1 yıl ücretli izin diyorsun :))) sizin kadar rahat olup sizin kadarda yakınan bir başka meslek grubu yok sanırım :))))
Annem her turlu oyalarim rahat ol diyo cok sukur annem var allah ondan razi olsun evini barkini birakip geldi buraya acikinca alir sanirim degilmi biberonuuyku düzeni o saate alışır belki. annen bakacak sonuçta oyunla fln geçer vakti. yakında ek gıdaya geçecekler zaten sıkma canını. biz gerilince bebeklerde geriliyor pozitif düşünmeye çalış sen gene :*
Cok sagol canim yasayan anliyo iste benimde sinif otistik sinifi bu sene kosturnacayla gececek okul sanada allah kolaylik versin bebisinin koligi bir an once gecsin insallah annemin bizle olmasi o kadar iyi olduki sabah annem oynatti ben 1saat uyudum cok sukurBen seni ck iyi anlıyorum çünkü iki haftadır aynı tempoyla bende gidip geliyorum ve bebeği her gun kayinvalideme birakıyorum çocuğum ilk hafta dışarı çıktığı için hasta oldu hemensen sanslisin ne güzel annen evde rahat ol canim okul nasıl geçiyo Anlamıyorsun bile benim 38 öğrencim var 2./sınıflar gürültü patirti telaş baş ağrısıyla oğlana kosuyom hemen tabiki çok zor oluyo bide benimki hala kolik tam geçmedi ona rağmen elh halimize en zoru evden çıkarken hazırlanıp çıkmak emin ol ne giymeme izin veriyo ne kendini hazirlamama senin o derdinde yok rahat ol yanı:)/2 haftalık tecrübeli öğretmen anne olarak yazayım dedim:)
Biz yillardir kimseye öGretmenlerin 3 ay tatil yapmadiklarini anlatamadik seminerlerimiz var yalnizca iki ay tatilimiz var onu da fazlasiyla hak ediyoruz bütün bir yil ayni anda 30 farkli karakterle velilerle uGraSiyoruz çenemixi patlatiyoruz seCmeli derslerle biz de en az 5 te okuldan ayrilabiliyoruz bir ton tatil demişsin de resmi tatillerde kutlamalarda bile en azindan okulda bulunuyoruz bayram tatili sana bana herkese tatil doğum iznimiz yandiği için arkadaş serzenişte bulunmuş yoksa kimsenin bu meslekten yakindiği yok!!!öğretmenlik çok zor bir meslek sabrin olmazsa sevmezsen yapamazsin insanla uGraşiyoruz insanla biz de sizin kadar el kadar bebeklerimixi birakip gitmek istemiyoruz bu da en doğal hakkimiz!Cnm yanlış anlamada insanlar ne zor şartlarda çalışıp çocukları ni buyuruyorlar.siz öğretmenler çok sanslisiniz bence.bi ton tatiliniz var birde 1 yıl ücretli izin diyorsun :))) sizin kadar rahat olup sizin kadarda yakınan bir başka meslek grubu yok sanırım :))))
Cnm Allah kolaylık versin neler yapiosun yapacaksın bu süreçte bilgilendir bizi.Bugun tam tamina 4 aylik olduk:)) ve uyku duzeni calismalarina basladim an itibariyle, bana sans dileyin annişler...
Internette okudum bi yazi aglasa da almayin yataktan falan diyordu fakat tabi ki ana yüreği, dayanamadim 2-3 dk sonra su koyverdimCnm Allah kolaylık versin neler yapiosun yapacaksın bu süreçte bilgilendir bizi.
Internette okudum bi yazi aglasa da almayin yataktan falan diyordu fakat tabi ki ana yüreği, dayanamadim 2-3 dk sonra su koyverdimdeneme 1: basarisiz... yeni yöntemler arastiracagim artik.
emzirir gb tutar kucağında verir ztn yakında ek gıdaya geçilecek. sen yokken verir ara öğünü. misal öğlen yoğurt verin diyor ya.Annem her turlu oyalarim rahat ol diyo cok sukur annem var allah ondan razi olsun evini barkini birakip geldi buraya acikinca alir sanirim degilmi biberonu
canım emin ol özel sektör her türlü daha zor.Biz yillardir kimseye öGretmenlerin 3 ay tatil yapmadiklarini anlatamadik seminerlerimiz var yalnizca iki ay tatilimiz var onu da fazlasiyla hak ediyoruz bütün bir yil ayni anda 30 farkli karakterle velilerle uGraSiyoruz çenemixi patlatiyoruz seCmeli derslerle biz de en az 5 te okuldan ayrilabiliyoruz bir ton tatil demişsin de resmi tatillerde kutlamalarda bile en azindan okulda bulunuyoruz bayram tatili sana bana herkese tatil doğum iznimiz yandiği için arkadaş serzenişte bulunmuş yoksa kimsenin bu meslekten yakindiği yok!!!öğretmenlik çok zor bir meslek sabrin olmazsa sevmezsen yapamazsin insanla uGraşiyoruz insanla biz de sizin kadar el kadar bebeklerimixi birakip gitmek istemiyoruz bu da en doğal hakkimiz!
Evet bizim tatilimiz 2 ay ve malesef iznimizin hepsi yandi ben sadece2,5 hafta kullandim erken dogum oldugu icin keske imkanimiz olsada hep kalsak bebeklerimizin yaninda emin olun isimiz disaridan goruldugu kadarda kolay degil misal ben ozel egitimdeyim geceb yil karnim burnumda cocuk pesinde cok kostum bu senede otistiklerle calisicam olayin ozeti su arkadaslar butun calisa annelerin isi cok zor ve izni sonuna kadar hakediyoruz benim butu gunum kosturmaca ise baslayinca ekstra kosturmaca olacak isimden asla sikayet etmedim etmemde amaaaaaa keske hep yavrumla kalabilsem keskeBiz yillardir kimseye öGretmenlerin 3 ay tatil yapmadiklarini anlatamadik seminerlerimiz var yalnizca iki ay tatilimiz var onu da fazlasiyla hak ediyoruz bütün bir yil ayni anda 30 farkli karakterle velilerle uGraSiyoruz çenemixi patlatiyoruz seCmeli derslerle biz de en az 5 te okuldan ayrilabiliyoruz bir ton tatil demişsin de resmi tatillerde kutlamalarda bile en azindan okulda bulunuyoruz bayram tatili sana bana herkese tatil doğum iznimiz yandiği için arkadaş serzenişte bulunmuş yoksa kimsenin bu meslekten yakindiği yok!!!öğretmenlik çok zor bir meslek sabrin olmazsa sevmezsen yapamazsin insanla uGraşiyoruz insanla biz de sizin kadar el kadar bebeklerimixi birakip gitmek istemiyoruz bu da en doğal hakkimiz!
Ben de ogretmenim. Enerji acisindan bakarsan baska sektorde calisanlarin sekiz beste harcadadiklari enerjiyi biz yarim gunde harcıyoruz. Hangi meslek grubunda oglen isten cikinca konusamayacak kadar kisik ses olur. Yada oglene kadar yüz kisi ile muhattap olunur . Bu konu boyle. Ama bebekle ayri gecirilen sure açısından tabiki de diger mesleklere gore iyi. 6 saat fln ayri kaliniyor bebekleBiz yillardir kimseye öGretmenlerin 3 ay tatil yapmadiklarini anlatamadik seminerlerimiz var yalnizca iki ay tatilimiz var onu da fazlasiyla hak ediyoruz bütün bir yil ayni anda 30 farkli karakterle velilerle uGraSiyoruz çenemixi patlatiyoruz seCmeli derslerle biz de en az 5 te okuldan ayrilabiliyoruz bir ton tatil demişsin de resmi tatillerde kutlamalarda bile en azindan okulda bulunuyoruz bayram tatili sana bana herkese tatil doğum iznimiz yandiği için arkadaş serzenişte bulunmuş yoksa kimsenin bu meslekten yakindiği yok!!!öğretmenlik çok zor bir meslek sabrin olmazsa sevmezsen yapamazsin insanla uGraşiyoruz insanla biz de sizin kadar el kadar bebeklerimixi birakip gitmek istemiyoruz bu da en doğal hakkimiz!
Ya aglatmayin sakin bebeisleri yazik gunah yaa. Oyle bi uyku egitimi kabul etmiyorum vallaaYa ben tv de super dadida gormustum bebek mizmizlaniyo agliyo anne zor dayaniyor ki benim oglum ordakinin 5 misli agliyor gozyasiyla hickirarak agliyo o sekilde ne kadar aglatabilirim...![]()
selam,Kizlar cok canim sikiliyo haftaya ise basliyorum ve benin kiz biberon almiyo iki gundur almamak icin curpiniyo napicam ben ya agliycan stresten oneriniz varmi