2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aynen bnde insanlr pufflrsa sdace stres yapblrm yksa aglsn yha napm elmdemi

Kizlar sütün tadini etkileyen şeyler mi yiyorsunuz acaba maydonoz aci baharatlar falan

Ben sagarak bekliyorum anne sütüyle o yüzden ogun lu yanı kaç cc yediğini biliyorum 120 cc yediği bi öğünde 3 saat sonra veriyorum.öncesinde istesemde yeniyor zaten
Sağaraksa tabi emmiyormu bebişin.bu bebeklerin derdi ne ya anne göğsü hazır süt sıcacık yiyin yatın işte dimi derdiniz ne

Düzelir canım merak etme benim oğlumda kafasında şişlik vardı doğumdan dolayı hatırlamıyorum ama 4 5 aylıktı sanırım düzeldi.bu kızımdada karnımdaki duruş pozisyonundan dolayı sol ayağında yüzünün sol tarafında yamukluk vardı şimdi yavaş yavaş düzeldi.kalmadı sayılır.acele etme kafaları henüz tam şekillenmedi 1 2 aya düzelir.

Geçici bir durumdur inşallah annesi.tatlı bişeyler yesen acaba tadınımı beğenmiyor sütün.biz minişlere bebek diyoruz ya onlar çok akıllı ve uyanık bizleri parmaklarında oynatıyolar resmen:)canı isterse alır istemezse almaz gibi bir durum:)

Yaa birde aklıma birşey geldi.bu emmiyor diyenler mama yada sütünü biberonla falanmı veriyor acaba.çünkü biberonun akışı çok rahat hiç zorlanmıyorlar.emerken çeneleri yoruluyor ya zorlarına gidiyor.bu yüzden göğsünüzü almıyo olabilirlermi acaba.birde tadıyla ilgilimi acaba diyorum başka bişeyde gelmiyor aklıma.

Sağaraksa tabi emmiyormu bebişin.bu bebeklerin derdi ne ya anne göğsü hazır süt sıcacık yiyin yatın işte dimi derdiniz ne
Bizede kendilerine de işkence biberon yikamaktan sterile etmekten iyi geliyorum..sağma makinası ni kaldırıp firlatasim geliyor dat dat dat seni kulagimda çınlıyor sürekli..

Evet biberonla alıştı tabi sezeryan dan sonra 4 gün süt gelmedi bu arada mamayi biberonla verdik.göğüs ude hiç tutmadı gerçi ağladi viyak viyak.tadı nasıl bilmiyorum valla sutumun bu zamana kdr iyi ydide simdimi bozuldu.zilli huysuzlugundan yapio inat

Bizimki biberoon da almadı kaşıkla veriyorum mamayi da ..birde ben tatlı çok yerim canım ya onunla alakali değildir heralde hadi beni emmiyor mamayi yesin onuda yemiyor onada eksiyor yüzü ..acikmiyor heralde ..

insan anne olunca o tabak bitecek lafını ve çocuğu yerip durma arzusunu anlıyor dimi :) ark a akşam 90 cc demiş iki öğün yapmış 120 veriyor. şu hep önerilen tomrisin emzirme notlarını okuyun. mama içince niye daha uzun süre yemek istemediğini :)
bu arada dr ilk ay sarılık riskinden ötürü uyandır yedir uykuda yedir diyor ama sonra uyuyorsa uyandırma diyor. zrn acıksa dönmeye başlıyor uyandırmadan emzir. yanında yatırsa dönüp dönüp emer. valla bn yan yatıp emziriyorum bazen uykuya dalıyorum öyle. bebek uyurken dönüp emiyor doyunca bırakıyor. belki sütün yağını arttırıcı şeyler ye diyorlar öyle yapabilirsin.
hiçbir mama stün yanına bile yaklaşamaz. mamadan ötürü içtiği süt azalırsa zarar edersin.
ama seni anlıyorum ben de boğum görmek isterdim mıncırmak

Bio gaia kullanan anneler 5 damla yetersiz mi acaba ya?? Onceden cok iyiydi 1 haftadir fitille kaka yaptiriyorum

Bio gaia kullanan anneler 5 damla yetersiz mi acaba ya?? Onceden cok iyiydi 1 haftadir fitille kaka yaptiriyorum
ben de normal damlayı kesip ona geçmeyi düşünüyorum. inş. artık bebişler gazdan temelli kurtulur.
kabızlık oluyor mu fitil koyuyorsun valla bnm ki haftada bir yapıyor ama kabızlık yok sıkıntı yok.

Iki 60 yanlis mi yapiyorum kizz:)) çünkü tek seferde 90 icemiyorrr

Ilaca bagli ama ben kullanirken 2ilac kullaniyordum biri 25 damla digeri 10 damla demisti dr ustunde de oyle yaziyordu

25 damla olan gangisi cnm

ben de normal damlayı kesip ona geçmeyi düşünüyorum. inş. artık bebişler gazdan temelli kurtulur.
kabızlık oluyor mu fitil koyuyorsun valla bnm ki haftada bir yapıyor ama kabızlık yok sıkıntı yok.

Kabizlik yoksa fitil kullanma canm oglum dun kakasini yapmadi mesela bu gun yapacakmi bilmem :)

Ben fitil koymasam susmaz ki fitik olcsk aglamaktan kabiz degil ama uc gun yapmayina yikiyor ortaligi dr. Yap dedi walla benimki normal aglamiyor kizlar dayanilacak gibi degil yani

25 damla olan gangisi cnm

Ben fitil koymasam susmaz ki fitik olcsk aglamaktan kabiz degil ama uc gun yapmayina yikiyor ortaligi dr. Yap dedi walla benimki normal aglamiyor kizlar dayanilacak gibi degil yani
Espumizan cocuklar icin bilmem sizde varmi ama cok iyi geldi o bi de baby calm diye yag vardi ikisini kullaniyordum
Bi de dr 25 damla gunde 3 kez diyordu size drlar dozu azmi diyorlar acaba yanj bu ilaclarin bi zarari yoktu probiyotik oldugu icin

:)) aynen öyle canım.. Zamanında yemiyo bu çocuk aç geziyo peşinde dolaşıyorum diyen annelere aç bırakın mecbur yiyecek falan filan öğüt verir dururdum :) ben daha bebekken başladım. Sutun yağın ne arttırıyo ki araştırıyım yine, sağol.. Ama biraz tombiş olsa fena olmazdı yine de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…