2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Mama mı anne sütümü veriyorsunuz benimki anne sütü almıyo mama veriyorum bende sizin gibi 3 saatte bir 90cc ama mamanın üzerinde artık bizim aydakiler 5 saatte bir 150 cc yazıyo ama benimki fazlasını içmiyo ve çabuk acıkıyor hem o kadar saatte aç kalması mantıklı değil haftaya dra gidicem sorayım bi

Cnm valla az kullanyomussun. Bizim doktor hafif bubilac demisti. Gunde 4 defa 8er damla kullaniyoduk valla

Aynen benim de öyle ben de bugüne kadar 2 saatte bir veriyordum gerçi kendisi de istiyordu az da olsa iciyordu 40 50 60 ne ise şimdi verince kafasını çeviriyor ağzında tutuyor bana gülüyor bir şeyler diyor ben de bugun 3 saatte bir vereyim bakalım ne yapacak

Uapıyorum hergün amq geçmedi 1 yasina kadar geçmezse ameliyat falqn dedi doktorun biri uzuldum bende
Benim bebegim aynen oyleydi. Sag gozu hep capakliydi. Gunde 3 4 kere sütümu damlattim. Gercekten fayda etti hemen gecirdi. Anne sutunun antibiyotik etkisi varmis. Goze de oneriyor doktorlar. Damlatinca beyaz beyaz bakiodu uavrucak:) geçmiş olsun

Cnm haline sukret bebeim 2700dogdu iki bucuk ayligiz. Yani 10gun sonra 3aylik. Kilomuz 4bucuk:)) ama elhamdülillah sagligimiz yerinde

Bence senin bebegin gazi normalde bitmistr cnm. Yoksa metsil gibi hafif bi damla gunde sadece 3damla sanki hic etko etmez gibime geliyorr

Benimki anne sütü alıyo. Ama 5 saat çok uzun bi süre bencede

Kilo alımı nasıl canım hala sağarak veriyosun dimi

Bizimki 4kg doğdu canım 2ay 1 haftalıkken 6100 gr olmuştu. Her bebeğin gelişimi farklıdır doktorun normal diyorsa problem yok tatlım :)

Canim o 5 saatte 1 degildir.gunde tuketmesi gereken miktar 5 defa 150 cc dir. 5 saat uzun bi sure .

Merhaba emzikli hatunlar.
Bebişleriniz her emzirmeden sonra halen kusuyor mu? Kusmasın diye yapılan bir işleminiz var mı?
Her gaz operasyonunda istisnasız çıkarıyoruz. Günde 2-3 fasıl ben , 2 fasıl eşim üst değişiyor.
Valla çamaşır yıkamaktan anam ağladı. Sanki dünyaya çamaşır yıkamaya gelmişim.

mirac75 'den haberi olan var mı. Bir kaç kişi daha vardı eskilerden merak ettiğim. Bir çok kişi sadece okuyor, yazmıyor galiba.

Kızlar bu günlerde iyi günleriniz. (Maalesef bu da bir acı gerçek)
Sabah minnoşlar ayaklanınca evin altını üstüne getirecek, diş çıkartma seansları çok zorlu geçecek, balkondan, pencereden aşağıya eline geçerse atacak. Sürekli çekmeceler boşalacak, her odaya dökülüp saçılacak. İki lokma yesin diye bir elimizde tabak bir elinizde kaşık akşama kadar peşinde koşacağız. Ne pişirsem de bu çocuk yese deyip ocak başında olacağız.
En azından şimdi sallayıp, pışpışlayıp bir nebze uyutabiliyoruz.
Ne yapacan üç yaşına kadar evin kontrolü onlarda, huyuna suyuna gidecen. Hele birde kolik bir bebekse. Çıkarılacak en büyük ders şu olacak. Bazı bebekleri anne baba terbiye eder. Bazı bebeklerde anne babayı terbiye eder! Vallaha benimkiler öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…