- 26 Ağustos 2012
- 665
- 677
- 323
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #53.441
Mama mı anne sütümü veriyorsunuz benimki anne sütü almıyo mama veriyorum bende sizin gibi 3 saatte bir 90cc ama mamanın üzerinde artık bizim aydakiler 5 saatte bir 150 cc yazıyo ama benimki fazlasını içmiyo ve çabuk acıkıyor hem o kadar saatte aç kalması mantıklı değil haftaya dra gidicem sorayım biAynen aynen var ya sanki dalga geçiyor benimle gülüyo yüzüme kafasını kaçırıyo. Ben geçen ay 2 saatte bir veriyordum doktor bıktırmıssın 3 3buçuk saate çıkar dedi bende öyle yqprım 90 cc falan alıyo 3 saatte
Cnm valla az kullanyomussun. Bizim doktor hafif bubilac demisti. Gunde 4 defa 8er damla kullaniyoduk vallaCanım aile hekimi metsil diye bir damla onerdi bio gaia dan hiç memnun değildik metsilden sonra bebek gazını iyi çıkarmaya başladı bebek doktoru da metsil için çok hafif bir ilaç dedi ama bende işe yaradı fiyatı da 4 tl günde birkere 3 damla veriyorum bilmiyorum denemek istersen eğer
Birde bio gaia gaz onleyiciymiş metsil gaz giderici
Aynen aynen var ya sanki dalga geçiyor benimle gülüyo yüzüme kafasını kaçırıyo. Ben geçen ay 2 saatte bir veriyordum doktor bıktırmıssın 3 3buçuk saate çıkar dedi bende öyle yqprım 90 cc falan alıyo 3 saatte
Benim bebegim aynen oyleydi. Sag gozu hep capakliydi. Gunde 3 4 kere sütümu damlattim. Gercekten fayda etti hemen gecirdi. Anne sutunun antibiyotik etkisi varmis. Goze de oneriyor doktorlar. Damlatinca beyaz beyaz bakiodu uavrucak:) geçmiş olsunUapıyorum hergün amq geçmedi 1 yasina kadar geçmezse ameliyat falqn dedi doktorun biri uzuldum bende
Cnm haline sukretBebeklerin kilosu doğrumu yoksa ben mi yanlış okuyorum kızlar 2 aylık bebekleriniz 6-7 kilo mu oldu?eğer öyleyse benim kızım çok Zayıf3500 Doğdu haftaya 3 aylık oluyoruz ve biz daha yeni 6 kilo olduk anlamadım ben
Bence senin bebegin gazi normalde bitmistr cnm. Yoksa metsil gibi hafif bi damla gunde sadece 3damla sanki hic etko etmez gibime geliyorrCanım aile hekimi metsil diye bir damla onerdi bio gaia dan hiç memnun değildik metsilden sonra bebek gazını iyi çıkarmaya başladı bebek doktoru da metsil için çok hafif bir ilaç dedi ama bende işe yaradı fiyatı da 4 tl günde birkere 3 damla veriyorum bilmiyorum denemek istersen eğer
Birde bio gaia gaz onleyiciymiş metsil gaz giderici
Tabiki sağlıklı olmaları en önemlisiCnm haline sukretbebeim 2700dogdu iki bucuk ayligiz. Yani 10gun sonra 3aylik. Kilomuz 4bucuk:)) ama elhamdülillah sagligimiz yerinde
Benimki anne sütü alıyo. Ama 5 saat çok uzun bi süre bencedeMama mı anne sütümü veriyorsunuz benimki anne sütü almıyo mama veriyorum bende sizin gibi 3 saatte bir 90cc ama mamanın üzerinde artık bizim aydakiler 5 saatte bir 150 cc yazıyo ama benimki fazlasını içmiyo ve çabuk acıkıyor hem o kadar saatte aç kalması mantıklı değil haftaya dra gidicem sorayım bi
Kilo alımı nasıl canım hala sağarak veriyosun dimiAynen benim de öyle ben de bugüne kadar 2 saatte bir veriyordum gerçi kendisi de istiyordu az da olsa iciyordu 40 50 60 ne ise şimdi verince kafasını çeviriyor ağzında tutuyor bana gülüyor bir şeyler diyor ben de bugun 3 saatte bir vereyim bakalım ne yapacak
Bizimki 1 kgdn gidiyor. Bu ay daha az olacak sanki emin değilim ma 15 eylül kontrolü. Daha var :)Günaydın kızlar ayda kaç kilo alıyo bebişleriniz
ne verdiniz cnm gaz icin
Sizmi içiyorsunuz bebeğimi içiriyorsunuz?eğer bebeğe içiriyorsanız 100 ml fazla değilmi?
Kilo alımı nasıl canım hala sağarak veriyosun dimi
Bizimki 4kg doğdu canım 2ay 1 haftalıkken 6100 gr olmuştu. Her bebeğin gelişimi farklıdır doktorun normal diyorsa problem yok tatlım :)Bebeklerin kilosu doğrumu yoksa ben mi yanlış okuyorum kızlar 2 aylık bebekleriniz 6-7 kilo mu oldu?eğer öyleyse benim kızım çok Zayıf3500 Doğdu haftaya 3 aylık oluyoruz ve biz daha yeni 6 kilo olduk anlamadım ben
Canim o 5 saatte 1 degildir.gunde tuketmesi gereken miktar 5 defa 150 cc dir. 5 saat uzun bi sure .Mama mı anne sütümü veriyorsunuz benimki anne sütü almıyo mama veriyorum bende sizin gibi 3 saatte bir 90cc ama mamanın üzerinde artık bizim aydakiler 5 saatte bir 150 cc yazıyo ama benimki fazlasını içmiyo ve çabuk acıkıyor hem o kadar saatte aç kalması mantıklı değil haftaya dra gidicem sorayım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?