• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kızlar ben de çarşamba gittim doktora ilk kez. 5+4 günlüktü ve karından ultrasonla baktı keseyi gördü 1 cm dedi ama kağıtta 11.4mm yazıyor. 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyeceğiz dedi.

B
CANIM BİŞİ SORUCAM ÖZEL OLACAK SANIRIM ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM FAKAT SENİN YAŞIN DAHA 27 ANLADIĞIM KADARIYLA NEDEN TÜP BEBEK YAPTIN ?? EĞER RAHATSIZ OLDUYSAN SORUMDAN ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLERİM...
Bende 24 yaşındayım tüp cnm beş yıllık evliyim beklemek istemedim

Slein sonucunu cok merak ediyorym bnde carsamba gidicm birde beta hcg nin artisini takip ediorz eskilerde varmiydi bu ? Nedir bu dusukler dis gebelikler bilmiorm sevincimizi zor yasiyorz gerci yeter ki bebek saglikli dogsun ..
canım dert etme bizde ilkten hep korktuk ama herşey herkes için yolunda çok şükür :)aramıza hoşgeldin bugün benden mutlusu yok yavrumu gördüm kalp sesini duydum darısı sana ve duymayanlara canım hiç canını sıkma

Hanımlar ben kan testi yaptırmıştım başka bir şey için o zaman çıkmamıştı, adetim gecikince kendim idrar tahlili yaptım iki kez çift çizgiyi çok net gördüm. Şimdi ben pazartesi günü sağlık ocağına gidip kan mı vereyim, yoksa randevu alıp kadın doğuma mı gideyim? Hem belki ultrasondan da bakarlar diye düşünüyorum. :)

inşallah duyarsın tatlım en kısa zamanda kalp atışlarını bebişinin.. bende dün bi daha kan testi yaptırdım 2661,15 cıktı normal mi ki ? benim batım 11 şubattı ??? haftaya da doktora gidicem
benimki 26 ocaktı.o yüzden bu kadar tedirginim zaten...seninki normaldir bence.fazla vakit geçmemiş...

Bebimkide 13.00 da :KK43: esim 2 haftadir h.soni da uyuyamiyor ve h.ici bana yardimci olmak adina da cok yoruluyor diye ogleden sonraya aldim ama pismanim:KK43: kalp atisi icin mi gideceksiniz siz? Daha ben keseyi gormedim:KK43: Esim cok sabirsizlaniyor ailesi ile paylasmak icin bende kalp atisini bekleyelim diyorum ne zor ismis beklemek:KK43:
bende kalp atışı beklicektim bugün duydum ama 2 gün önce dayanamadım döküldüm :)

Hanımlar ben kan testi yaptırmıştım başka bir şey için o zaman çıkmamıştı, adetim gecikince kendim idrar tahlili yaptım iki kez çift çizgiyi çok net gördüm. Şimdi ben pazartesi günü sağlık ocağına gidip kan mı vereyim, yoksa randevu alıp kadın doğuma mı gideyim? Hem belki ultrasondan da bakarlar diye düşünüyorum. :)
canım özel bi test merkezine gidebiliyosan beta testi yaptırsan kesin sonucu öğrenip doktor araştırıp ona başlayabilirsin beklerim diyorsan pazartesiyi bekle tabi :)sonucun devlette salı çıkar :)

Canim benim stresi minimuma indir oglumdayken ayni ankattiklarini yasadim degerlerim yavas artti lekelenme kanama hepsi anlattigin gibi oldu. Bana hic korkma dusersede sevin dediler cunku sakat olan cocuk kendini atarmis. Ama oğlum sukur 3.5 yasinda dunyalar tatlisi zeki bi o kadarda inatci bi cocuk. Insallah saglikli bi gebeliktirde hersey yoluna girer cnm rabbim hakkinda hayirlisini versin haberdar et
moralimi çok düzelttin.inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız...teşekkür ederim.

bu arada aileleriniz ike paylasma hikayeniz var mi? Biz tam olarak nasil soyleyecegimden emin degiliz ama aklomfa su. iki aileyide aksam cayina cagiracagim ve ekteki gibi bir pasta yaptiracagim hadi pasta keselim diyip mujdemizi paylasacagiz. Baska fikri olan var mi acaba?
UrunDetay.aspx
çok tatlı bi düşünce canım :) bence yakışır :)

bende iğneyi olmadığım için daha öncek bebeğimi kaybettim. O yüzden bu sefer yapıyorum hatta doktor bunun aslında gebeliğe etki eden bir şey olmadığı ispatlandı gerek yok dedi ama ben bu sefer olmak istediğimi söyledim sen bilirsin o zaman diye rapor çıkarttı bana bende her akşam yaptırıyorum eşime canımı yakıyor ilacı ama bebeğim yaşayacaksa hiç sorun değil benim için
hiç gereksiz olurmu canım ya... ben iğne olmasam bebişim yaşamazdı şimdiye kadar... bende pıhtılaşma sorunu var çünkü... sende pıhtılaşma varmı yokmu bilmiyorum... ama kızkardeşimde pıhtılaşma olmadığı halde 8 ay clexane iğne kullandı

canım özel bi test merkezine gidebiliyosan beta testi yaptırsan kesin sonucu öğrenip doktor araştırıp ona başlayabilirsin beklerim diyorsan pazartesiyi bekle tabi :)sonucun devlette salı çıkar :)

Çok ani oldu, hiç bir şey bilmiyorum ne yapacağımı bilemedim. :) İdrar testinin yanılma ihtimali var mı peki? Yani başka bir sebepten ötürü çift çizgi çıkmış olabilir mi?

Çok ani oldu, hiç bir şey bilmiyorum ne yapacağımı bilemedim. :) İdrar testinin yanılma ihtimali var mı peki? Yani başka bir sebepten ötürü çift çizgi çıkmış olabilir mi?
sanmıyorum canım... bence hamilesin... önce bir betana baktır bence

şimdi ne desem ki doktorumun dediği hamilesin ama bebek olmayabilir ama o ikinci çizgiyi çıkaran hormon hamilelikle alakalı ... beklenmedik bi olay olunca şaşkınlık normal o vakit bence kadın doğuma git derim kesin sonuç için

Back
X