Aynen cok az kaldik canım üzülüyorum ama bir yandan da ne güzel bir ortamimiz vardı. Bize gelince elimizi biraktiginda birkac adım atabildigini biliyoruz eşimle ama kizim korkusundan farkedemiyorfarkettigi anda bir yerlerden tutunmaya calisiyor. Diş olarak da sadece dört tane var baska cikmadi. İs olarak cok yogun degilim ama yetisemiyorum hicbir işe kizim uyumuyor ben dinlenemiyorum dün gece ağladım oturup adet oldum birde onun ağrı ve halsizligi vardi.İyiyiz canım bizde yürümüyoruz daha 3-4 adım atabiliyoruz. 6 dişimiz var. Henüz dişle ilgili bir işaret yok. 1. yaş aşılarımızı olduk.
Okul işi ev işi çok yoruluyorum. Arada giriyorum bakıyorum. Ama çok az kişi kaldık.
Doktor bize temkinli davranıyor dedi. Yere koydu baktı taytayı gayet iyi dedi. Yürürüz acelemiz yok:)Aynen cok az kaldik canım üzülüyorum ama bir yandan da ne güzel bir ortamimiz vardı. Bize gelince elimizi biraktiginda birkac adım atabildigini biliyoruz eşimle ama kizim korkusundan farkedemiyorfarkettigi anda bir yerlerden tutunmaya calisiyor. Diş olarak da sadece dört tane var baska cikmadi. İs olarak cok yogun degilim ama yetisemiyorum hicbir işe kizim uyumuyor ben dinlenemiyorum dün gece ağladım oturup adet oldum birde onun ağrı ve halsizligi vardi.inşallah normale döneriz
Haklisin canım geçecek mutlaka çok dolmuştum dökülüyordu her yerim ondan da bu kadar kötü oldum üst üste gelince kizim tay tayı da farkedince kendini guvenli hissettigi ilk yere atiyor bakalım dr ne diyecekDoktor bize temkinli davranıyor dedi. Yere koydu baktı taytayı gayet iyi dedi. Yürürüz acelemiz yok:)
Uykusuzluk çok zor. Şu an uykuyla ilgili büyük sıkıntımız yok. Uyuduğu günler daha fazla canım.
Sinirlerin bozulmuştur haklısın bazen bir çay bile içmek o kadar lüks oluyorki ama geçecek nasıl yenidoğan halleri geçtiyse bunlarda geçecek ve bu hallerini özleyeceğiz..
Benim bakicim sagolsun yardim ediyor canım yoksa cocukla hicbir şey yapamam sagolsun iki gunde bir temizlik yapiyor ben eve gelince mutfağı her gun temizlryip düzenliyor yemegi de sunu yap dersem kizim uyurken yapiyor ama bunlara ragmen yetişemiyorumKızlar uzun zaman aradan sonra merhaba biz de yürümüyoruz daha bir kaç adım atıp oturuyo baturalp sadece 2 dişimiz var onları da çıkaralı 1 ay oldu zaten. Ben de yetişemiyorum hiçbir şeye temizlik için birini alcam artık çalışan anne olmak zormuş
Maşallah canim bildiğin yardımcın olmuş ne güzel bende hiç bir şeye yetişemiyorum yardim edenin de yok kizim uyursa ucundan tutuyorum temizliğe birini ayarlayacaktım 4 kadınında işi çıktı kendimiz yaptık o zamanda kızımla az ilgileniyorum. Bugün ezgi 1 yasindayürümesi var arkasında önünde koşturuyoruz evde 2 kat daha yorulup sabah ise gidiyorum.. sağlıklı olsunlar da bu zamanları da geçecek inşallah.Benim bakicim sagolsun yardim ediyor canım yoksa cocukla hicbir şey yapamam sagolsun iki gunde bir temizlik yapiyor ben eve gelince mutfağı her gun temizlryip düzenliyor yemegi de sunu yap dersem kizim uyurken yapiyor ama bunlara ragmen yetişemiyorum
Sorma suyu bile yalnız içemiyorum bardağa yapışıyor ezgi yürüme aşamasında cesaret gelince mesafe tanımadan yürüyor peşinde koşturuyoruz yürümeleri de yorgunluğumuzu arttırcak bu sefer de düştü çarptı derken yine çaylar buz olurDoktor bize temkinli davranıyor dedi. Yere koydu baktı taytayı gayet iyi dedi. Yürürüz acelemiz yok:)
Uykusuzluk çok zor. Şu an uykuyla ilgili büyük sıkıntımız yok. Uyuduğu günler daha fazla canım.
Sinirlerin bozulmuştur haklısın bazen bir çay bile içmek o kadar lüks oluyorki ama geçecek nasıl yenidoğan halleri geçtiyse bunlarda geçecek ve bu hallerini özleyeceğiz..
Bunu bir arkadaşım da dedi. Deli cesareti var. Yürüyor gidip duvara çarpıyor ve hala durmuyor:)Sorma suyu bile yalnız içemiyorum bardağa yapışıyor ezgi yürüme aşamasında cesaret gelince mesafe tanımadan yürüyor peşinde koşturuyoruz yürümeleri de yorgunluğumuzu arttırcak bu sefer de düştü çarptı derken yine çaylar buz olur
Dertler azalmiyor artiyor buyudukce sağlıkları yerinde olsun da artık önemli olan o. Bugün de benim kızımın doğum günü teyzeleri gecen sene bu saatlerde bekliyordum kizimi gelecek diye:) minnacik hali gözümün önünden gitmiyor halaBunu bir arkadaşım da dedi. Deli cesareti var. Yürüyor gidip duvara çarpıyor ve hala durmuyor:)
Sıcak çay lükss
Doğumgününüz kutlu olsunnDertler azalmiyor artiyor buyudukce sağlıkları yerinde olsun da artık önemli olan o. Bugün de benim kızımın doğum günü teyzeleri gecen sene bu saatlerde bekliyordum kizimi gelecek diye:) minnacik hali gözümün önünden gitmiyor hala
Günaydın hoşgeldin canım :)Merhaba Ekim anneleri..bende gecen sene bu zamanlar acaba ne zaman dogum olacak diye endise ederken simdi 1 yasina girecek bir kizim var.cok sukur..
Ben Ankaradayim.sizlerle tanismak paylasmak isterim.Biz annelerin birbirimin destegine ihtiyacimiz var..
Hosbulduk canim..Günaydın hoşgeldin canım :)
Biz çok kalabalıktık Ankara'dan da çok arkadaş vardı ama kimse kalmadı. Çok az kişiyiz.
Ben İstanbuldayım. Öğretmenim. 9 ekim doğumlu Güneşi'min annesiyim.
Sen de kendinden bahset
Canim benimkide hala niyetli degilBende ekim.annesiyim oglum yarin 1yasina girecek insallah 22ekim dogumlu surekli okuyorum sizlerin yazdiginizi ben yurt disinda yasiyorum benim ufakli henuz yurumeye niyetli deyil burda okudum kimi bebekler yasina girmeden yurumus ne guzel
Hosgeldin canım ben de öğretmenim kizim 20 ekim doğumlu ismi duru biz de hala yürümüyoruz oysa ki 6. Aydan beri ayakta cok güzel duruyor elinden tutunca yürüyordu sanırım düşme korkusundan yürümüyoruz biraz temkinli bir bebek. Neyse geç olsun güç olmasınMerhaba Ekim anneleri..bende gecen sene bu zamanlar acaba ne zaman dogum olacak diye endise ederken simdi 1 yasina girecek bir kizim var.cok sukur..
Ben Ankaradayim.sizlerle tanismak paylasmak isterim.Biz annelerin birbirimin destegine ihtiyacimiz var..
Sen de hosgeldin canim yalnız değilsin biz de yürümüyoruzBende ekim.annesiyim oglum yarin 1yasina girecek insallah 22ekim dogumlu surekli okuyorum sizlerin yazdiginizi ben yurt disinda yasiyorum benim ufakli henuz yurumeye niyetli deyil burda okudum kimi bebekler yasina girmeden yurumus ne guzel
Ayy teşekkür ederim canım benim eşim yanımda annem dün geldi çok şükür hafta sonu da arkadaslarimizla doğum gününü kutlayacağız inşallah. Yasantilarimiz çok önemli canım çok şükür hamilelik ve sonrası sıkıntılı geçmedi her an güzel bebişlerimizle Allah eksik etmesin yanımızdan onları. Bu arada bugün aşı olduk boy kilo ölçümü yapıldı 9400 gr 74 cm çıktı. Çok büyümemişiz sanki normal mi bilmiyorum gerçi deDoğumgününüz kutlu olsunn
Ben bu hallerini önceki durumlarına tercih ederim. Zaman zaman yazmışımdır doğum sonrası sürecim çok zordu. Hatırlamak bile istemiyorum.
Sizde var mı kutlama eşin yanınızda mı?
Hoşgeldin canım:)Bende ekim.annesiyim oglum yarin 1yasina girecek insallah 22ekim dogumlu surekli okuyorum sizlerin yazdiginizi ben yurt disinda yasiyorum benim ufakli henuz yurumeye niyetli deyil burda okudum kimi bebekler yasina girmeden yurumus ne guzel
Memnun oldum canim.bizde oyle ayni durumdayiz..elinden tutunca cengaver..ama gercekte masun kedicik yakinda hepsi yuruyecek ve biz arkalarindan ama ne oldu simdi 2 dk otur yavruma donecegizHosgeldin canım ben de öğretmenim kizim 20 ekim doğumlu ismi duru biz de hala yürümüyoruz oysa ki 6. Aydan beri ayakta cok güzel duruyor elinden tutunca yürüyordu sanırım düşme korkusundan yürümüyoruz biraz temkinli bir bebek. Neyse geç olsun güç olmasın
Amin canım. Ailecek olmanıza sevindim.Ayy teşekkür ederim canım benim eşim yanımda annem dün geldi çok şükür hafta sonu da arkadaslarimizla doğum gününü kutlayacağız inşallah. Yasantilarimiz çok önemli canım çok şükür hamilelik ve sonrası sıkıntılı geçmedi her an güzel bebişlerimizle Allah eksik etmesin yanımızdan onları. Bu arada bugün aşı olduk boy kilo ölçümü yapıldı 9400 gr 74 cm çıktı. Çok büyümemişiz sanki normal mi bilmiyorum gerçi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?