- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Bn duymadim canım evet simdi açıldı iştahı cok şükür yürümeye başladık biz bnde dogum günü yapma niyetindeyim insallah bakalim hayırlısı Allah tan
Amin insallah canim bana da ole cok hizli gecti dogum günü gelmis sipamınKızımda tay durup 4 adım.atıyor inşallah yaşını karşılayacak yurumesi☺çok şükür buyuyorlar gece n yıl ne stresliydi doğdu doğacak diye beklemek. Çok şükür doğrular da yürümeye başladılar Rabbim herkese nasip etsin aramasın.
Ay kocaman oldu bu kızlar:) canım benim okul yoğun geçiyor ev okul düzenini bir türlü sağlayamadım çok yoruluyorum yenidoğan dönemine geri döndüm gibi hissediyorum kızımı emzirirken uyuyakalıyorumGünaydın kızlar, nasılsınız :)
Okul başladı yoğun değilim ama geri kalan tüm zamanı kızıma ayırmak istiyorum çok özlüyorum onu..
Doğumgünü telaşımızda var. Haftaya pazar bizimkisi:)
O çorba nasıl yapılıyormuş peki canım ben bilmiyorum daBu arada kızlar irmik corbasi var bebkler icn cok kilo aldiriyrmus deneyin derim
Evt kocaman oldularAy kocaman oldu bu kızlar:) canım benim okul yoğun geçiyor ev okul düzenini bir türlü sağlayamadım çok yoruluyorum yenidoğan dönemine geri döndüm gibi hissediyorum kızımı emzirirken uyuyakalıyorummaşallah bazı bebişler yürümeye başlamış biz hala koltuk sehpa köşelerinde geziniyoruz kızım kendini güvende hissetmedikçe bir şey yapmayacak tay tay bile yapamıyoruz elimizi bırakmıyor. Sağlık olsun sağlıkla büyüsünler de zamanı var demek ki hala
Evet canım fazlasıyla kontrollü biraz ben de öyleyim galiba bana benziyor.Evt kocaman oldularben hergün çalışmama rağmen pert oldum. Boş günüm de olsa toplantı vb birşey çıkıyor. Biz tay tay yapıyoruz. Duru'muz hep kontrollü annesi :) hepsi sağlıkla büyüsün inşallah
Bakıcı geldi mi canım
Bu arada benim kız bir babacı oldu aklın almaz bu kadar çabuk döneceğini de hiç düşümemiştim:))
Ekim başında böyle bir mesaj yazdığımı hatırladım, hemen girip ne yazdığıma baktım. Kızlar binlerce kez şükürler olsun Allaha. İyi ki doğdu bebelerimizTakvimin Ekim ayını göstermesine saadece 1 saat kaldı.
Ekim anneleri topiğine ilk yazdığımda Şubat ayıydı, sıranın Ekim anneleri topiğine gelmesine ne kadar çok var diye diye 1 saat sonra sıra bize geliyor.
Bir çoğumuz çoktan meleklerine kavuştu, bir çoğumuzunki demek ki vakitli iş yapmayı seven çocuklar olacak ki, gelmek için Ekim ayını beklediler.
Çok şey paylaştık burada, kesenin ilk görünmesinden doğum sancılarının başlamasına kadar
Herkesten çok şey öğrendim kendi adıma, herkese teşekkür ederim.
İnşallah hepimiz meleklerimize sağ salim kavuşuruz.
Sizleri seviyorum.
İnşallah canım bakıcıyla sorun yaşamassınız ve uzun yıllar birlikte olursunuz.Evet canım fazlasıyla kontrollü biraz ben de öyleyim galiba bana benziyor.
Ay bu kızlar hep babacı zaten duru da sabahtan akşama kadar baba şarkısı söylüyor dilinden düşmüyor baba. Ama hala çok şükür bana geliyor evde olduğum sürede hatta kucağıma alınca hemen etrafında kim varsa el sallayıp öpücük atıyor anneme geldim gidiyorum ben diye:) bakıcımız geldi canım toplantılar falan vardı ancak perşembe geldi kızım hemen kadına sevimlilik yapmaya onunla oyun oynamaya başladı hemen herkese alışmaz normalde. Bu hafta da öğleden sonra gelip duruyla vakit geçirecek sonraki hafta artık tam gelecek iyi birine benziyor inşallah sorun yaşamayız ev işlerine de yardım edecek ben kızımla vakit geçirirken
Evet canım çok haklısın şimdilik gece duru uyuduktan sonra yapıyorum ama eşimle geçirecek vakit kalmıyor bakıcı alışma safhasını atlattıktan sonra saat üçe kadar kalacak ben süt izni kullanıyorum öğleden sonra evdeyim o arada çocuğa bakarken yaparım diyorum inşallah da yaparım yani çok zaman alıyor.İnşallah canım bakıcıyla sorun yaşamassınız ve uzun yıllar birlikte olursunuz.
Ev işlerine yardım edecek olması güzelmiş. Yemek işi en büyük problem çalışan insan için
Aynen canım iyi ki varlar şükürler olsun sağlıkları yerinde. Bazen eşimle soruyoruz kızımız olmadan biz zamanı nasıl geçiriyormuşuz diye. Umarım sen de bebişin de iyisinizdir uzun zamandır yoktunuzEkim başında böyle bir mesaj yazdığımı hatırladım, hemen girip ne yazdığıma baktım. Kızlar binlerce kez şükürler olsun Allaha. İyi ki doğdu bebelerimiz
Aynı durumdayız canim çalışınca telefona bilgisayara hatta tv bile açamıyoruz tüm ilgimiz ezgimize.cok şükür gece n yıl dogmalarını beklerken bu yıl yürüseler diye bakıyorum.. 19 ekim.dogum günü ama biz 22 ekimde kutlayacağız h.sonu herkes rahatla gelsinler.kızlar merhaba :) işten dönünce Güneş'le vakit geçirirken, yemeğiydi, banyosuydu, parkıydı derken zaman kalmıyor. e bir de bizim işler oluyor tabi. sonuç olarak bilgisayarda telefonda hiç vakit geçirmiyorum nerdeyse. işyeri de yoğun.
sizler nasılsınız? bebişler nasıl? doğum günleri geldi çattı :)
Canım çok şükür iyiyiz, iş ev çocuk derken hiç bir şeye vakit kalmıyor. Doğum günümüz yaklaştıkça geçen seneki yaşadıklarımı hatırlayıp çok değişik duygular hissediyorum. Çok kutsal.. Sen nasılsın, bebişin nasıl?Aynen canım iyi ki varlar şükürler olsun sağlıkları yerinde. Bazen eşimle soruyoruz kızımız olmadan biz zamanı nasıl geçiriyormuşuz diye. Umarım sen de bebişin de iyisinizdir uzun zamandır yoktunuz
Maşallah oğlun çok yakışıklı bugün kızımı parka çıkardım annem sallarken markete gittim.döndüğümde kizim nasıl büyük geldi gözüme buyuyorlar ve sıkıntılı anları hiç aklımızda kalmıyor. Allahım sağlıklı nice yaslarini göstersin hepimize...Canım çok şükür iyiyiz, iş ev çocuk derken hiç bir şeye vakit kalmıyor. Doğum günümüz yaklaştıkça geçen seneki yaşadıklarımı hatırlayıp çok değişik duygular hissediyorum. Çok kutsal.. Sen nasılsın, bebişin nasıl?
Bu sıpa 15inde yaşına girecek, size merhaba diyor Eki Görüntüle 1893486
Bizim de aynı koşuşturmaca canım maşallah ogluna cook tatlı tam yemelikCanım çok şükür iyiyiz, iş ev çocuk derken hiç bir şeye vakit kalmıyor. Doğum günümüz yaklaştıkça geçen seneki yaşadıklarımı hatırlayıp çok değişik duygular hissediyorum. Çok kutsal.. Sen nasılsın, bebişin nasıl?
Bu sıpa 15inde yaşına girecek, size merhaba diyor Eki Görüntüle 1893486
Güneş de 14 ekim doğumlu ama 15inde kutlucaz. iş arkadaşlarımı ve bir kaç yakın arkadaşımı çağırıyorum. genellikle küçük çocuğu olan arkadaşlar hep. kızıma da pembe bir tütü aldım :) dayanamadım :) çok tatlı oldu teyzeleriiAynı durumdayız canim çalışınca telefona bilgisayara hatta tv bile açamıyoruz tüm ilgimiz ezgimize.cok şükür gece n yıl dogmalarını beklerken bu yıl yürüseler diye bakıyorum.. 19 ekim.dogum günü ama biz 22 ekimde kutlayacağız h.sonu herkes rahatla gelsinler.
Maşallah canim Ezgide bugün iki koltuk arasında uzunca süre dokunmadan yürüyor sonra ya koltuğa ya da tv ünitesine dokunuyor çok heyecanliyiz.kizim bugün yurutecten düştü hemde çok fena dışı üst dudağının iç kısmını kesti eşimde bende çok üzgünüz cok şükür ağlamıyor ama baktıkça için tuhaf oluyor. Bu aralar var bişey sık sık düşer oldu sadaka vermeliKizlar günaydııın biz bu hafta itibariyle yuruyoruz artik evimiz sibali oldugu için cıss üufff üf diyoruz bizim kız diline doladi cıss cıs uf uf diye geziyor evde bi iki defa parmağını dokundu cani yaninca vazgecti artik sobadan siz nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?