2015 Ekim Anneleri

Neden öyle hiç bilmiyorum doktorâ gittiğimde danışayım diyorum unutuyorum da uykusunda korkutuyolar olabilir

Ben de oyle düşündüm de annem de dedi saçmalama onu daha melekler koruyo ne gelipte korkutucak bebeği Gaz sancısı falan geliyordur uyuduğu için de acıdan uyanınca korkuodur dedi bana da daha mantıklı geldi sonra oyle düşünmeye başladım şimdi

Ay canim ya sen niye uyuyamadin ki? Bazen insan asiri yorulunca da uyuyamiyor oyle mi oldu ki. Iyi olmus arkadaslarinin erteledigi umarim dinlenirsin sonunda
Dün akşam bir Nescafe içmiştim erken saatlerde sanırım onun ve aşırı yorgunluğun etkisiyle aşırı uyarılmış durumdaydım vücuduma söz geçiremiyorun ayarları bozuldu resmen:(

Dün akşam bir Nescafe içmiştim erken saatlerde sanırım onun ve aşırı yorgunluğun etkisiyle aşırı uyarılmış durumdaydım vücuduma söz geçiremiyorun ayarları bozuldu resmen:(
Ya bende ayni durumdayim kizim 5 gubi uyaniyr onu uyutyrm sobra bende uyku falan kalmyr 2 gundur tplam 6saat anca uyumusumdur cokta dinc hissedyrm kendimi ama daha sonra vucut yorgun dusup metabolizma alt ust olursa diyede korkmyr degilim

Canim ben de ayni sekilde yaptim gecmiyordu bir turlu doktorumuz konak sampuani onerdi mustela veya birsey bee unuttum adini. Ben mustela aldim bizimkine yaradi gecti cok sukur
ben mustela şampuanı kullanıyorum
konak için mustela şampuanı varmı onu bilmiyodum bende alıyım o zaman

Benim ki de ayni canim. Yeni icadi da sol gogsumu emmek istememesi ancak uykuluyken yada cok acsa solu aliyor. Cok cins bu gunlerde oglusum:-)
merhaba :) çok ilginçtir iki gündür benim kızımda sol taraftan çok az emiyo sağa geçiriyorum mayışıp uyuyo anlamadım nedendir acaba, aynı şeyi sende yaşamışsın çok şaşırdım :)

Ya bende ayni durumdayim kizim 5 gubi uyaniyr onu uyutyrm sobra bende uyku falan kalmyr 2 gundur tplam 6saat anca uyumusumdur cokta dinc hissedyrm kendimi ama daha sonra vucut yorgun dusup metabolizma alt ust olursa diyede korkmyr degilim
İnşallah sorun yaşamazsın canım bebeklerle ilgileniyoruz sonuçta bize güç lazım

Ben de oyle düşündüm de annem de dedi saçmalama onu daha melekler koruyo ne gelipte korkutucak bebeği Gaz sancısı falan geliyordur uyuduğu için de acıdan uyanınca korkuodur dedi bana da daha mantıklı geldi sonra oyle düşünmeye başladım şimdi
Evet aslında mantıklı canım :)

Selam arkadaslar bende eskilerdenim uzun suredir okuyorum ama yazmaya firsat olmadi :) konak konusunu gorunce ben dogdugundan beri mustelanin konak sampuanini kullandim ve hic konak olmadi guzel deneyin derim :)) birde olursa diye doktorumuz soylemisti zeytinnyagini once biraz yakicaksiniz asidi gitsin diye daha sonrada icine 1 cay kasigi karbonat aticaksiniz konak olan bolgeye surup biraz bekletip yikadiktan sonrada tarayarak kabuklari kaldiricaksiniz baya etkili oluyormus :)

Evet canım ya ben de farkediyorum:) üniversite yıllarında en yakın ardaşımla artık konuşmadan birbirimizi anladığımız birbirimizin sözünü tamamlamaya başlamıştık bir an o canlandı gözümde:) yoksa sen benim kankam mısın:):)
:))) yeni kankayim ben yeni:KK19:

Dün akşam bir Nescafe içmiştim erken saatlerde sanırım onun ve aşırı yorgunluğun etkisiyle aşırı uyarılmış durumdaydım vücuduma söz geçiremiyorun ayarları bozuldu resmen:KK43:
Bebislerimizle paralel gidiyoruz bence canim fazlaca fuzyonel takiliyoruz onlar iyi oluyor biz iyi onlarin ayarlari bozuluyor bizimki bozuluyor. Hep birlikte umarim en kisa zamanda toparlariz. Nasil bir maceraymis ya anne olmak:confused:

Canim dinc hissetsen de bebis uyurken uyumaya calis sut icin. Gerci insan bedenine laf gecirebilse...

merhaba :) çok ilginçtir iki gündür benim kızımda sol taraftan çok az emiyo sağa geçiriyorum mayışıp uyuyo anlamadım nedendir acaba, aynı şeyi sende yaşamışsın çok şaşırdım :)
Merhaba canim oluyormus sanirim oyle internette okudum vardi yasayanlar. Tadi farkli olabiliyormus sanirim, kulagi tikali fln olup pozisyon olarak sevmeyebiliyorlarmis fln fln. Benimki simdilik gecti gibi ama hic emmezse bir arastir netten istersen farkli cozumler var yatarak emzirme fln gibi

Hifaa Hifaa canım belli bir markaya odaklanıp kalma çok pahalı bir şey de değil biz tarak fırça seti olarak almışız wee olabilir markası. Eski tip taraklar var ya sık dişleri olan onlardan bu dediğimiz

Kızlar tetanos aşılarının 3. Sünü oldunuz mu? Ben unutmuşum 2 hafta önceymiş tarihi bugün hemşireye söyleyince bir şey olmaz dedi yaptı aşı. Biraz yukarı kaldırınca ağrıyor eşim öğleden sonra gidecek işe akşam boyu tontiş kızımı nasıl kaldıracağım ki ben:KK43:
Canım ben tetanosu 1 kere oldum o da hamileligimin 2 ayında o_O

Back