2015 Ekim Anneleri

Evet canım çok fenalar herşeyi de anlıyolar bnce bn dün gece kızdım emeceksen em emmeyeceksen uyu yeter yoruldum diye dudağını büzdü yavru kedi gibi bir bakışı var böle bide miyavlar gibi az az ağlıyor çığlık atmıyo gülsem mi ağlasam mı bilemedim içim gitti sonra pişman oldum :)
Canim bende kizdim ama bilegim kopmustu cdden dedgin gbi dudak buzup agliyomus gbi yapinca icim eridi cok tatli bebisler Allah hepsine hayirli omur versin☺☺canim anlamazlar mi bizi oynatryolar valla☺☺

Ispanak yapıyım dedim elimi 3 yerinden kestim hızlı yapicam diyeee.simdi ocakta ne halde bilmiyorumm:KK43:
Valla zor işe girişmişsin canım ama olmuştur merak etme. Ispanak benim çok zoruma gidiyor özellikle ayıklama yıkama kısmı. Benim de yemek yok ne yapsam bilmiyorum:(

Valla mutfakla salon arasında mekik dokuyarak yaptım bir şeyler çok da acıktım bakalım ne zaman yemek nasip olacak :)
Valla ay bnde yemeğe doğranacak malzemeleri oturma odasına taşıdım ev sobalı olunca kızım da uyanık olunca burda doğrayıp mutfağa götürdüm şimdi eşim geldi bn kızımla uğraşıyorum o yemek işini devraldı :) :KK71:

İyi akşamlar anneler yemek yapabildiniz mi ayy :)
Yok canim nerdee bugun yapamadim disardan solicez cunku yetsmez aciktik cocuk az degil uyumuyor ki gece uyudun diye de zorlamiyorum☺☺hazir yiyom gelsin kilolar ah ah konuyu buraya getrmek hicc istemiyorm ama taktım kafami kilo aldim bide duscek yere artyo 2 kilo aldim bebek aldi 500 gr ben daha cok☺☺

Yok canim nerdee bugun yapamadim disardan solicez cunku yetsmez aciktik cocuk az degil uyumuyor ki gece uyudun diye de zorlamiyorum☺☺hazir yiyom gelsin kilolar ah ah konuyu buraya getrmek hicc istemiyorm ama taktım kafami kilo aldim bide duscek yere artyo 2 kilo aldim bebek aldi 500 gr ben daha cok☺☺
Hepimizin sorun kilolar ayy :) nolcak veririz inşallah. :)

Kızlar yarın resmen işe başlıcam bebişimi çoook ozlücem ağladım yani iyiydik biz böyle

Benimki doğduğunda beri kucakta uyuyordu pispisleyerek ve gezerek.. agirlastikca kollarım ağrımaya başladı ayağımda sallamaya alistirdim biliyorum iyi bişey yapmadım ama gezerek uyutmak daha zordu :)
Gecen gun onu konusuyorduk asla yapmayiz dedigimiz neler neler yapmisiz:)) benim tek sansim bir hatama alisip kalmadi oglum, sallayarak da uyuttum dolasarak da uyuttum memede de uyuttum ama ediz benden daha zeki her gun yeni yanlis cozumler bekliyor benden boylece hicbiri aliskanlik yapmiyorHoppa

Canim bende kizdim ama bilegim kopmustu cdden dedgin gbi dudak buzup agliyomus gbi yapinca icim eridi cok tatli bebisler Allah hepsine hayirli omur versin☺☺canim anlamazlar mi bizi oynatryolar valla☺☺
O dudak buzme hareketi bizde de var hatta annemle adina "agladim aglayacagim" koyduk. Bazen o kadar tatlima gidiyor ki kucagima alacagima izliyorum o da aglamaya basliyor tabi:KK70:

Canim benim oglumda ayni uykulu gbiyken emiyor ayikken gozler etrafta ac ama almiyo memeyi bu aralar ne oldu bu bebislere☺☺
Cok cinlestiler coook tulbent fln ortmemiz gerekecek sanirim. Bir de bugunku icadi ediz in emerken elleriyle yuzume dokunuyor ya vuruyor ya seviyor ya da dudaklarimi bukuyor:KK70:

Ahaha cok tatlisin canim

Valla ay bnde yemeğe doğranacak malzemeleri oturma odasına taşıdım ev sobalı olunca kızım da uyanık olunca burda doğrayıp mutfağa götürdüm şimdi eşim geldi bn kızımla uğraşıyorum o yemek işini devraldı :) :KK71:
Oh oh sefan olsun :21:

Back