2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canım kişiden kişiye değişir fizyolojik yapı.demekki senin iç karnın geniş değil.Ben çook yürüyüp şişince 7 aylık görünüyorum hatta al doğuma götür o derce yaniŞöyle tarif edeyim gögüslerimi henüz geçmedi göbeğim.20+3 haftadayım boyum 1.65cm toplamda 5 kilo aldım ve ben komple alıyorum kiloyu ayaktan omuza kadar karnımı saymazsan dengeli bir dağılım var.1 aydır diyetisyene gidiyorum çok uyuyormusun dersen %70 diyebilirim.Çok takılma derim ama her ikinizde sağlıklı olmak kaidesi ile tabiki :)

Ayyy harikasın yaaa kikir kikir güldüm O zaman ne yapıyoruz kendimizi 25 haftaya hazırlıyoruz

lizz_1702 isyanlardasın güzelimmmm

Anladim canim iste o sertlesmeler tum karninda ise kasilmaymis. Seninle suan ayni durumdayiz benim de 3.5 4 arasi. Rabbim hayirla saglikla haftalarinda almayi nasib etsin. Bana da baska bir dr. Cok oluyorsa sertlesme yaptirabilirsin dr.una soyle dedi ama daha soylemedim. Soylemek lazim.
canım beğendiysen alıp gönderebilirim sana.. bulamazsan haberim olsun
canim tesekkur ederim. Sunu dedin ya inan alip gondermis kadar oldun samimiyetin icin coooookk tesekkur ederim. Gercekten gonulden hissettim samimiyetini.

canim benim diyorum ya ben dusundukce anliyorum hakikaten bir anormallik sadistlik var bende. Bende gobegim buyudukce seviniyorum seviyorum gobegimi. Kendimi sisko seni diye seviyorum ayna karsisinda. Ben de cok kilo almadim ama almak daha iyi karin rahat rahat genisler de bebekler kendine rahatca yer mi bulurlar diyorum. Sanki ne bileyim. Boyle miniklerin yeri yokmus gibi geliyor. Bosver saglik sorunun yoksa seni etkilemiyorsa bir seker problemin yoksa keyfine bak. Nasilsa sezeryan olacaz Allah askina. Keyfine bak. Ben de bisey yiyemiyorum. Kuzular saglikli beslenemiyor diye uzuluyorum mesela. Istedigini yap istedigini ye keyfine bak . Sifa olsun oooohhh misss

ne guzel iste sorun orada. Ben cok hayal etmistim her konuda rahat olacam. Ben hamileyim hasta degilim diye. Ama olmadi dr. Yasakladi iste. Ama inan esim benden daha iradeli. O tirlatma noktasina gelen benim maleseff
Hormonların tavan yaptığı zamanlar oldugunu bilmiyordum Demekki ondan adama bana her dokundugunu yanlış anlıyor muşum,onda değil isteriklik bendeymiş
oyle canim oyle. 12. Haftalardan sonra oyle oldum. ama sonra biraz daha normale dondum. Esimi gordukce brad pitt de kimmis dedirtiyordu bana resmen o hormonlar. Bir arkadas da 25 den sonra demis bakalim haftaya degisiklik olacakmi bilemiyorum yasayip gorecez.

Ah sizi yaramaz kizlar...benim esim o kadar pipirikli ki bana sarlilirken bile tedirgin oluyo.dusunun ki baska seyleri yapmayi...temmuzdan beri olumune kankayiz.o kadar kankayiz ki bana arada abi falan diyor.insallah gececek bu gunler
aynen benimki de öyle. yaramazlıkta yapamadık dün dedim yasak masak yok kocişim diye yinede yanaşamadı biraz niyetlendi sonra korkuyorum ben dedi. çocuğun gözü önünde filan dedi tööbe yarabbim bu gidişle doğuma kadar bizde kankayız bide dr a sor diyip duruyordu ödlek bizde de ben eşime birader nabıyon yeaa filan diyorum doğumdan sonrada çocukla uğraşırız yorgunluktan uykusuzluktan gözümüz görmez adamları.. napalım artık yapcak bişe yok

amiin canım amin. ben hep mesafeliyim valla. eşime de dedim kendilerine de yapım böyle kabullenin diye. bende bu evi en baştan istemedim. salak gibi kendimiz yaptırdık bide. burayı yaptıracagımıza keşke başka yerden alsaydık biraz daha sıkışırdık ama huzur varyaaa dünya malına değişilmezmiş. ben çalışmıyorum ama bende çok durmuyorum evde. arkadaşlara anneme filan gidiyorum ben yüz vermeyince çok çıkamıyolar zaten yanıma da oğluşumda doğunca hiiç durmam yazları annemlerin yaylalığı var babacım canm kurban olurum oğluşuma salıncak yapacak yere kadar düşünmüş. geçenlerde lafı açıldı doğumdan sonra bizde geliriz bebişle yaylaya dedim. bana odanın birini tarif ediyo hem büyük hem güneş alıyo orayı size ayarlarız diyo :) torunlarını çook özlicekler bu yaz kayınvalidemlerr

Bende diyorum bizim hatunun sesi çıkmadı ne iş diyordum Bize izin verdiklerinde 15 gün yanaşmadı bende bir umursuz bir umursuz görmen gerek tııınnn yani lafını bile etmedik sanki yasaklı gibi :) Ve bir gün yasak delindi ve 40 soru sordu iyimisin, nasılsın,anormal bir durum varmı diye. Vallahi bir anormallik var ama nerde kimde bilemedim

bana da çokta tınnn canımm :) zaten hava soğuk hep oram buram agrıyo acıyo uğraşamam çokta kendi bilir nereye kadar gider boyle onu da bilemiyorum ya Allah sonumuzu hayır etsin. bu ara zaten eserekliyim atarlıyım sabah birlikte bi yere gidiyorduk. adam bi arkaya baktı aynadan. ben hemen atladım kuruntulu kuruntulu kime bakıyon kıza mı baktın olacagı buydu 3 5 ay sabremedin hemen gözünü dışardakilere diktin vs. vs... neye ugradığını şaşırdı. Allahını seversen bırak kızı arkaya bi bak dişi sinek var mı dedi. ara sokağa girmiştir olamaz mı dedim. yazıık yaa . böyle yapıp oğlanı korkutma çocuk psikopata bağladı anneme bak amma da dandik hatun diyordur şimdi dedi. sanane oğlumdan dedim. oğluma kurban ol sen pis sapık dedim. bişe de diyemiyo bağırıp çağıramıyo kendi kendime yazıp oynadım ama çook güldüm sinir stres bişe kalmadı

Biz hep böyleydik Çok dua ettik birbirimize.@sensizim89 en destek olan has arkadaşımdir her aşamada dualar ederdik vede tüm arkadaşlarımıza.Rabbim ayırmasin.inşaallah doğum hikayelerimizi de yazarız buradan
oyy ballı anniş yerim seni tşk ederim bidenemmm.. kıymetlimmm bende inanıyorum burda hepimiz sadece kendimize değil hep birbirimize de istiyoruz Rabbimden ne istersek.. aynen doğumlara giderken de birbirimizden dualar isteyerek gideriz burdan inşallah

Sana sonuna kadar katiliyorummm bende sendenim ama Allahtan tiksindim yoksa iki uc iciyodum ama içime cekmiyordum
ben hiiç tiksinmedim ne yalan soyliyim ya. oğlum doğduktan sonra memeyi bırakır bırakmaz da başlarım geri. çünkü hala çooook canm çekiyo nasıl bişeydir ya o pis tütün ve duman bana nasıl görünüyo şimdi anlatamam memeyi bırakınca ilk işim diyorum bi büyük neskafe fincanıyla türk kahvesi yapıp bi paket sigarayı önüme koyup keyif yapcam nasıl bi kişiliğim ben böyle kendimden soğudum ufff

kanamam olmasa bende bırakamazdım sanırım canım. ama o kaybetme korkusu herşeyi yaptırdı. ama ben bırakmadım sadece erteledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…