2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Vay fırsatçı vayyyy değerlendireceksin haaa ama sen çok güldürüyorsun beni.
ama canım haksızlık değil mi bu 8 sene sevgiliydik o zaman bekledik, sonra evlendik yeni evliyken çok bişey bilmiyor insan cahillik dönemi oluyor tam öğrendik alıştık derken tüp bebek macerası ve perhizler başladı şuan her anımızın kıymetini bilmek lazım

Haklısın aslında ,yaş kaç bu arada tabi mahsuru yoksa kiloyu pat diye söyledin bakalım yaşı da diyecek misin

arkadaşım keşke böyle olmasaydı ama yazılanı yaşıyoruz.. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah sana da ..

Canımcığım gelmedin mi hala doktor ne dedi ? Soracağım ama hep unutuyorum sen bu sigara işini ne yaptın içmiyorsun değil mi? Bırakmadıysan
şimdi geldim canım eve. gittim dr a. baktı inceledi bebiş gayet güzel gelişiyor dedi. cinsellik yasak olur mu hiç dedi bide. sen hastalıklı değilsin ki hamilesin dedi sadece karnını sıkıştırıp bebeği rahatsız etmeyin dedi gülerek bizim minnak 375 gr olmuş teyzesi boyunu sordum artık ağırlığına bakarız büyüdüğü için ultrasonun görüntüleyebildği alana sığmıyor ölçemiyoruz boyunu dedi. birde hareketleri çok hissedemiyorum dedim. o da gayet normal çünkü bebeğin eşi önde bebiş onun arkasına gizlenmiş resmen dedi. sigara konusunda çok büyük savaş verdim canm. kanamam olana kadar dr un da haberi vardı haftada 2 3 içtim kanama olunca o korkuyla bıraktım içmedim. son zamanlarda çoook nadiren eşim balkonda içerken yanına çıkıp bazen sadece kokluyorum bazen bi tanecik cekiyorum. çektikten sonrada da zaten içime alamıyorum vicdanım el vermiyo geri üfüyorum hemen.

Güzelim üzülmeyeceksen sen bizleri bırakma hepimiz ismine dua ederiz moral veririz,motive olur sana. ikinci bir tedaviyi düşünüyor musunuz?
Cok Sağolun Allah hepinizden razı olsun şuan hiç gücüm kalmamış gibi hissediyorum yoruldum artık kadın olmak çok zor sürekli Çatal'a çıkmak muayene hormonlar inan gözüm almıyo daha Allah'ın izniyle kürtaştan sonra bi problem çıkmazsa 6 ay belki 1 sene ara veririm hem kendim hem vücudum toparlansın bilmiyorum ki belki dayanamaz başlarım haberleşiriz inşallah damdan düşeni damdan düşmüş anlar buralarda derdime ortak arkadaş çok Allah razı olsun

canım ne desem boş biliyorum inan senin yaşadıklarını az çok hepimiz yaşadık. benim de tüp bebek tedavisinden önce aşılamayla kimyasal gebelik olmuştu. komşunun kızı vardı benden yıllar sonra evlenmişti. yaşadıklarımı biliyordu. ben evin içindeyken bağırışları geliyordu kızını azarlıyordu. ben balkona çıkınca bana baka baka kızına sarılıp öpmeye canım kızım prensesim filan diyerek sevmeye başladı ne kadar zoruma gitmişti. bi onu unutmuyorum bi de eltim yine benden 2 yıl sonra evlendi. eltim kaynım eşim ben yemeğe gitmiştik oturduk yemeklerimizi yerken kaynım eltime birazdaha ye hayatım sen artık iki canlısın dedi. daha bilmiyorduk hamile olduğunu. hiiiiç unutamam ağzımdaki lokmayı yutamadım. eve geldğimizde de saatlerce ağladım. eltiminde kızı doğdu eşimin bütün ailesi sanki bana nispet yapar gibi gözümün önünde nasıl sevdiler o çocuğu. hele kayınpeder resmen bana nispet yaptı. ben yanlarına girince ultrason resimlerini çıkarıp sevmeye başladılar filan. dr a gidip de eşim de bende gerekli testleri tahlilleri yaptırana kadar kayınpeder eşime boşa gitsin olum çocuksuz olmaz gibisinden konuşuyordu evlerimiz alt üst bi çok konuşmayı kulaklarımla duyabiliyordum yani..yukarda da olsam. şimdi konuyu bile açmıyolar. ben bi heves yelek örüyorum alışveriş yapıyorum şuan 8 yılın hasreti bu. ama dalga bile geçiyolar bazen.. dereyi görmeden paçayı sıvıyon dyiyolar. dün mesajını okudum ama yazamadım bişe. inan üzüntüne tüm kalbimle ortak oldum. eşim farketti noldu dedi. dedim böyle böyle bi arkadaş yazmış dedim. eşim bile bi kötü oldu. elimizden dahası gelmiyo ama seni burda bizden iyi anlamaz kimse. biran önce toparlanırsın inşallah kaldığın yerden devam edersin. Allahım sana bu acılarını unutturacak en güzelini nasip etsin inşallah...

Ohh iyiki gitmişsin bak ne güzel haberlerle geldin maşaallah ayaz paşamada Aman haa şimdi içmiyorsan doğum sonrasıda elini sürme,kişi birşeyin tadını 21 gün almazsa olmadı 45 taş çatlasın 3,5 ay sonra istemezmiş ona göre nefsine hakim ol.düşünsene sigara içip çocuğunu emzirdiğini

Bence söylemeden önce şık bir sofra kur romantik olsun sonra sürprizzz

Soyleyecek bisey yok soktayim.. Sana bunlari yasatanlar insan mi?

Ahh güzelim yaşın genç daha dirayetli olman gerek yoksa çook yıpranırsın.Kimseyi takma.Bana yıllarca evde kalmış muamelesi yaptılar,kardeşlerimi evlendirdim çoçuklarını sevdim ama gocunmadım çünkü çook sevdim hepsinide.38 de evlendim ama on numara bir adamla evlendim çok şükür binlerce şükür.bu sefer her gören bebek soruyordu,kimseye demeden karı koca elele verdik tüp bebek yöntemine ilk tedavi tutmadı yaşın var ,kilon var dediler.hadi kiloyu hallederimde yaşı ne yapayım çok geçmeden tam 4.5 ay sonra tekrar denedik tedavi uzun tutuldu hormon çook yüklediler verdiğm kiloları aldım herkes ne çok kilo almışsın diyorlar ama kimseye diyemedim ya buda tutmazsa diye.zona çıkardım transfer öncesi ne acılı bir hastalık anlatamam ya sabır dedim iyileşmesi için ilaç alamıyorsun sadece vitamin çok nadir parol kendi kendine geçecek dediler sancısı vurdugu zaman evde tur atıyordum hamd olsun oda geçti sabrın sonu selamet oldu.Dert ,kaygı bitmiyor.bugün detaylı ultrasonda bağırsaklarda minik bir sorun gördüler,ve az da olsa down sendrom ihtimali var genç anne olmakta fayda var.Abla tavsiyesi olsun sana kapatma kendini,rahmin kendini topladıgında mali olarakda hazırsanız çok bekletme zaman çok çabuk geçiyor. Rabbim gönlünden geçen hayırlı duaları kabul buyursun en kısa zamanda evlat sahibi olasın inşaallahhhh...Selam ve Dua ile....

madem herseyi yiyiyoruz sana bisey soyleyim de dibine vur. Hani nutella kavanozu diyorsun ya heh iste onun yanina bir de muz al. Nutellayi muza surerek ye. Offfffffff

kasilman filan var miydi? Pruloton u tamamen tedbir amacli mi yapicaklar. Bir de tetenozunun ilk dozunu mu oluyorsun bu hafta. Kacinci hartandasin. Hamilellik takvimin dogru mu canim.

hadi gözün aydın canım :) ne kadar sürdü peki bu sefer ki kontrol renkli ultrasonla mı baktı ?

((bi telefonla bi bilgisayarla girdim karman çorman yaptım burayı kızlar kusura bakmayın :) ))
canim sondaki mavili 5 parcali takimi nereden ve kaca aldin. Bana onun kahvesi geldi. Yaninda da kiz icin bir takim geldi. Arkadas cinsiyetlerini ogrendigimiz hafta almis bize ama malum sonra gol yedik dr.dan kiz degilmis erkekmis e haliyle arkadasa bunu degistir diyemedim. Simdi ona es bir takim olsun istoyordum. Kahvenin yanina digeri de bu renk guzel olur.

canim uzulme bu cumle sana cok bos geliyor biliyorum ama nolur kotu dusunme. Seni anliyorum. Insanlar nisbet yapmasa da bize farkli geliyor. Bak sana bisey diyim ben cok yasadim cok da inanirim. Hayirli zaman. Bunu sakin unutma. Rabbim vermedi ise emin ol daha iyi zamanda daha guzelini verecektir. Benim bundan onceki denememde olmadi ama o kadar umutluydum ki sanki olacak inaniyordum. Olmadi nasil uzuldum anlatamam. Sonra simdiki denemede bir onceki icin iyi ki olmamis diyorum biliyor musun. Eger bir onceki olsaydi hem tek olacakti hem okuldan dolayi izin sorun olacakti vs vs vs. Bunlar benim gordugum hayirlari. Benim bilmedigim belki neler olacakti belki ozurlu ya da hasta olacakti. Rabbimden ben hayirlisiyla istedim. Vermedigine gore sebebi vardi Rabbimin. Oyle dusun. Ne zamandir deniyorsun ya da kac yasindasin bilmiyorum ama emin olmadiysa ya daha hayirlisi olacagi icin ya da senin icin hayirli olmayacagi icin. Rabbim buyuk en iyisini o bilir. Ne olur elbette uzul acini yasa ama lutfen kendini yipratma isyana dusme. Ne zaman istersen de her turlu yaz. Elimden dua etmekten baska bisey gelmiyor. Rabbim yuregini hafifletsin

Kızlar birde karnın sertleşmesi erken doğuma işaretmiş peki bu sertliğin derecesi ne nasıl bir sertleşme acep

kizlar karninizin tek bir tarafi baya bir bolgesi olursa korkmayin. O bebegin hareketi ama tum karniniz sertlesiyorsa bu kasilmadir sanki boyle kocaman bir tas yutmussunuz gibi sert oluyor. Bir debu sertlesme sirasinda nefes alip vermelerim degisiyor. Nefesim sikisiyor. Ilk zaman duzensiz rastgele oluyor ama sonra ritmini hissediyorsunuz malesef
evet canim o yaramazlik sirasindave sonrasinda mutluluk hormonu salgilandigi icin bebekler hissederlermis ve onlarinda duygu durumlari degisirmis. Hatta eger saglikli bir gebelik geciriliyorsa dr.lar ozellikle oneriyorlar zaten. Bu arada temmuz sonundan beri esiyle arkadas olmus biri olarak yaramazlik ibarene bayildim.

Güldürdün ay beni bence değişik sistemler oluşturun yazık adama yahu,evliliğin yarısı özel samimiyettir sınırlar koyarak çözümler üretin derim nacizane
canim bizim ikiz iliski yasakti zaten kanamalar filan derken. O degisik sistemler filan idare ediyorduk iste ama sonra kasilma olaylari filan olunca o degisik sistemlerde yasaklandi.
Herseyi konusuyoruz. Bunu da soyleyim biliyorsunuzdur zaten ama gogus ucuyla oynamak ozellikle progestan alanlar icin riskli bir durummus. Kasilmalari baslatabilirmis. Anladiniz siz onu (utandim yaw)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…