canim zeytinyağı çok iyi geldi yaptım çok şükür iyiyim[/QUOTE]b, post: 39022471, member: 519356"]Canım kayısı yemeye devam et. Elma da oldukça işe yarıyor. Yalnız yara olan yere de zeytinyağı sür ki yumuşasın...
Ben hala kullanıyorum canım.. 35. hafta bitince bırakırız demişti doktorumm... Bakalım bu haftaki kontrolde bıraktıracak mı? Ben bırakma derim. Hamilelikte kan pıhtılaşması çok yaşanan bir sorun. Allah korusunn...Bende tüp bebek doktorunu bırakıp tam teşekkülü bir hastaneye geçeceğim ama tüp doktorun bana hala corasprin kulkandırıyor geçen kendi kurumumdaki doktora söyledim biraz anlamsız buldu yeni gittiğim doktorda öle anlamsız bulur bıraktırır sonra da birşey olursa çok pişman olurum yeni doktora geçenler böyle bişey yaşadı mı corasprine hala devam eden var mu aranızda bana bi akıl verin lütfen, bırakanlar kaçıncı hafta da bıraktı acaba ?
Bulantıların bittiği günden beri mide yanması yaşıyorum. Çok zor bişi bilirim. Ben gaviskon da içemedim. Bana doktorum gece midem yanmasın diye famodin verdi sayesinde geceleri uyuyabiliyorum. Bir de sürekli sakız çiğniyorum. Sakız kadar ilaç bile iyi gelmiyor. Dene derim...en az ilaç alan benim sanırım sadece decavit ve ferrum vitamin hapları kullanıyorum ben. ama midemdeki aşırı yanmadan dolayı gaviscon şurup verdi. şarap şişesi diker gibi kafama elimden düşmüyo şişesini kemirip yicem nerdeyse. su içsem midem yanıyo
Gözün aydın canım :)günaydın kızlar... nasılsınız bugün :) umarım herkes iyidir.. ben galiba dün aksam bebişimi hissettim anlık bişeydi ellerimi karnıma koydum bekledim soldan sağa doğru içimde bişey kaydı sanki :):) çok hoşuma gitti....
teşekkür ederizzzz.....Gözün aydın canım :)
Cok sukur iyizAnnisler napiyosunuz bakalim ohh haftanin son gunu 2 gun tatil oglusumla gezeriz artik ya kizlar bende kabiz oldum ne yapabilirim bunun icin bi yardim edin
Doktoru arayip sordum duphalac surup verdi hamileler kullaniyomus kabizlik icin bende bu aksam kayisi kuru incir falan alicam bi yiyim bakim ise yaramazsa ilactan alicam mecburen ise yariyomu kayisi falan doktorda gunde 3 litreye kadar su ic dedi ama nerdee ben en fazla 1,5 litre falan iciyorumdur ama sebze meyve yiyorum bol bol corba iciyorum niyeyse kabiz oldumCok sukur iyizkabizlik demeee cok kotu sabahlari ac karnina ve gun içinde bol su iciyorum kayisi yemeye calisiyorum aksamdan bi su bard. Suya 2 kayisi atiyorum sabah hem yiyorum ac kanrina hwm suyunu iciyorum sonra sebze tuketmeye calisiyorum ama en önemlisi su
ayyy canım iyiki sizinle paylaştım cesaret verdiniz bana çok teşekkür ederimOlur mu öyle şey istersem 5 doktora giderim kimse sorgulayamaz işin ucu paraya dayanıyor canım.Ben ikinci gittiğim doktora "tüp bebek doktorum profösör ve çok yogun olduğu için herşeyi soramıyorum yanında 10 dak. kalıyorum hiç birşey anlamıyorum o yüzden tavsiye üzerine size geldim dedim sizin takip etmenizi istiyorum" dedim inan doktorun yanında yarım saate kadar kalıyorum ve doktorun yanından ayrıldığımda kuş gibi hafifliyorum çünkü bilgiye doyuyorum...Sağlık durumuna göre üç aşagı beş yukarı hepsi aynı şeyi söylüyor aslında .için rahat olsun canım...
Bi zararı var mı diye öyle düşünüyordum demekki zararı yok çok Sağol canım rahatlatın içimi bazen benim doktorum bırak demeyi unuttu diye düşündüğüm oluyorduBen hala kullanıyorum canım.. 35. hafta bitince bırakırız demişti doktorumm... Bakalım bu haftaki kontrolde bıraktıracak mı? Ben bırakma derim. Hamilelikte kan pıhtılaşması çok yaşanan bir sorun. Allah korusunn...
Bende kullandım duphalac tam kurtarıcı patlayacaktım kayısı falan hiç fayda etmedi bu şurup ta tamamen bitkiselDoktoru arayip sordum duphalac surup verdi hamileler kullaniyomus kabizlik icin bende bu aksam kayisi kuru incir falan alicam bi yiyim bakim ise yaramazsa ilactan alicam mecburen ise yariyomu kayisi falan doktorda gunde 3 litreye kadar su ic dedi ama nerdee ben en fazla 1,5 litre falan iciyorumdur ama sebze meyve yiyorum bol bol corba iciyorum niyeyse kabiz oldum
Doktoru arayip sordum duphalac surup verdi hamileler kullaniyomus kabizlik icin bende bu aksam kayisi kuru incir falan alicam bi yiyim bakim ise yaramazsa ilactan alicam mecburen ise yariyomu kayisi falan doktorda gunde 3 litreye kadar su ic dedi ama nerdee ben en fazla 1,5 litre falan iciyorumdur ama sebze meyve yiyorum bol bol corba iciyorum niyeyse kabiz oldum
Kuzum aynısı bendede var. İdrar kültürümde bakteri çıkmış tek kullanımlık toz verdi. Yatmadan önce içmek lazımmış dün içmedim bugün içerim heraldeKizlar bende idrarda bakteri cikmis dr kasik agrim var deyince idrar kulturu yaptir de misti simdi tek kullanimlik bi toz vermis
Geçmiş olsun canımKizlar bende idrarda bakteri cikmis dr kasik agrim var deyince idrar kulturu yaptir de misti simdi tek kullanimlik bi toz vermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?