bende oluştu kanadı hatta burnum tıkandı kan parcası gibi gelmişti normalmiş geçiyor zamanlaHe bide burun kanamasi olan varmi benim gecrleri oluyo hep
ailede varsa birinde annen de babanda gibi yakın akraban da mecbur şeker yüklemesine bakılıyormuş dr oyle demişti ben yaptıracağım haftayaşeker yüklemesi ve tetanozu ben de merak ediyordum, aşıyı yaptırıcam ama şeker yüklemesini yaptırmam sanırım ya kendi druma sormadım acaba niye yaptırmak gerekiyormuş ki canım ??
Evet aynen o sekilde oluyo sadece uyurkenbende oluştu kanadı hatta burnum tıkandı kan parcası gibi gelmişti normalmiş geçiyor zamanla
Bende Merve'yimAy ne guzel hepimiz merve
O zaman benimde kesin yapilir babada varailede varsa birinde annen de babanda gibi yakın akraban da mecbur şeker yüklemesine bakılıyormuş dr oyle demişti ben yaptıracağım haftaya
yani benim annemde olduğundan yapılacak ama düşük doz 50 grm lık dr ben sormadan o söyledi bunca sene çıkıp tek kelime etmemiş niye şimdi çıkıp zararlı diye anlatıyorlar tv ye bakıp fazla inanmayın filan diye konuştu bunca yıldır hangi gebeye bir şey olmuş tam tersi şeker varsa ortaya çıkması için yapıyoruz filan diye konuştu bende zaten tamam yaptırırım dedimO zaman benimde kesin yapilir babada var
biraz tu af bana 12. haftada erkek dediler 16 + . haftada da erkek dediler ayrıntılıda da erkek dediler başka dr a gitsen başka cinsiyt mi diyecekler bence bir iki hafta bekle daha net gözükür benceMerhaba arkadaşlar 17 haftalik gebeyim. Kendi Dr um bebeğimin cinsiyetini 15. haftasında % 90 kız olduğunu söyledi. Ben dün başka bir Dr a gittim cinsiyet için ve o da % 99 erkek dedi. En büyük temennimiz elbette sağlıklı akıllı bebekler ama hiç bir şey alamadım bebişime böyle bir durumla karşı karşıya kalan var mı?
Cnm oncelikle geçmiş olsun. Rahim kasilmasi nasl bisey ne şekilde hissediyosun.Kizlar iyi aksamlar rahimde kasilma ve sertlik yasayan var mi gunde 7-8 kere oluyor? Düşük riskim var 27mm rahimagzim acaba erken dogum yaklasiyormu diye panik oldum bebek daha cok küçük dogsa yasamaz kiii daha
Eskiden köyler de kadınlar bagda bahçede çalışırlardi dedi.o yüzden yapılırdı dedi. Ama sakıncası yok yaptırabilirsiniz deditetenozu neden tavsiye etmiyor acaba
bende de var sertlikler ama 2 hafta once acilma yoktu bu arada enfeksiyon filan gecirdim bilmiyorum son durum ne cumartesi gideyim diyorum. Hem sertlik hem acilma varmiz dr.un ne diyor
hayırlı olsun tedavin canm. stres çok etkili biliyosun demi. o yüzden çok yıpratma kendini. bende biranönce transferim yapılsa diye kendimi yedim ama 2 ay bekledim mecburen. bi ay kist varmış onun kaybolması için doğum kontrol hapı kullandım. bi ay da ohss oldum bekledim. ama sonumuz güzel oldu çook şükürKızlar merhaba aranıza yeni katıldım sayılır.
ben gecen yıl hamile kalmıştım fakat tüplerim tıkalıymış tüplerimi aldırmak zorunda kaldım.
Şuan tüp bebek tedavisine başladık henüz gonapeptyl iğnesi oluyorum.
çok heyecanlı ve korkuluyum. sürekli bi aksilik çıkacak diye korkuorum.
Bebeğin oldugu böyle sertlesip bir tarafa toplaniyor hissi veriyor ve hafif bi adet agrisi oluyor cnmCnm oncelikle geçmiş olsun. Rahim kasilmasi nasl bisey ne şekilde hissediyosun.
Kızlar karnınıza elinizi koyduğunuzda nabız atar gibi ritimsel atmalar hissediyor musunuz?
haklısın valla canım çok uzunmuş gibi geliyo başlarda. inşallaaah pozitif sonuç alırsın.ohss yumurtalar toplandıktan sonra oldu bende. fazla yumurta alınanlarda oluyomuş genelde zaten. vücut ödem yapıyo. dr çok güzel açıklamıştı ama tam hatırlayamıyorum şuan. yumurtalar toplandıktan sonra vücudum şişmişti. nefes alamıyordum geceleri uyuyamıyordum sanki gırtlağıma kadar su doluymuşum gibiydi. boğulacak gibi oluyordum. kandan bi değere baktılar e2 yanılmıyosam o 3000 küsür dü. belli bi aralıkta olması gerekiyormuş benimki yüksek çıkmıştı. o yüzden yumurtalar toplandı döllendirildi. donduruldu 2 ay bekleriz demişti ama ben toparlanınca yaptı transferimiçok sağol canım benim çok sevindim senin adına darısı başıma. ben de kist cıktı ama beklememek için doktor aldı ameliyatla kolay oldu . şimdi 28inde kontrol var doktor subatın 10u gibi biter işlemler dedi sanki cok uzunmuş gibi geliyor. bu arada ohss nedir?
ben antı yapmayı unutmuşum sensizim89 sana cevap yazmıştım:)
haklısın valla canım çok uzunmuş gibi geliyo başlarda. inşallaaah pozitif sonuç alırsın.ohss yumurtalar toplandıktan sonra oldu bende. fazla yumurta alınanlarda oluyomuş genelde zaten. vücut ödem yapıyo. dr çok güzel açıklamıştı ama tam hatırlayamıyorum şuan. yumurtalar toplandıktan sonra vücudum şişmişti. nefes alamıyordum geceleri uyuyamıyordum sanki gırtlağıma kadar su doluymuşum gibiydi. boğulacak gibi oluyordum. kandan bi değere baktılar e2 yanılmıyosam o 3000 küsür dü. belli bi aralıkta olması gerekiyormuş benimki yüksek çıkmıştı. o yüzden yumurtalar toplandı döllendirildi. donduruldu 2 ay bekleriz demişti ama ben toparlanınca yaptı transferimi
5. ayın sonu oluyo canm 20 haftayı 4er hafta birer ay dersekneyseki gülez sonuçlanmış inş. sağlıklı bir şekilde kucağına alırısın suan kaç aylık?
Maşallah:)5. ayın sonu oluyo canm 20 haftayı 4er hafta birer ay dersek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?