Benim ölçülmedi. Ayrıntılı ultrasyona giricem. 27 sindeher doktor bir degil mesela benim tup bebek doktorum 16.haftanin tehlikeli oldugunu mutlaka olculmesi gerektigini soylemisti birde her agriyi kotuye yormayin benimde kasiklarimda sancim oluyor ama olcum yapildi acilma yok normal dedi doktor normal kasik sancilarida olabilir tabi kontrol olmak her zaman iyi
Bende anlamiyorum ve kiziyorum bi dunya heves ediyoruz seneler sonra Allah yardim etti oldu cok sukur ve ozel ustu dr lara gidiyoruz insanlar 20 liraya muayne olurken 100 liraya hadi iyi dr olsun diye veriyoruz anlamiyorm önceden tespit edilecek seyleri neden hep bizler soruyoruz sonra birde bakiyorum yine sorunlu hasta profili biz gozukuyoruz valla secemiyorum artik nerde hata !Herkes korkar oldu.doktorlar bunu niye incelemiyor. Bizim mi dememiz lazım anlamadım gitti
Bende anlamiyorum ve kiziyorum bi dunya heves ediyoruz seneler sonra Allah yardim etti oldu cok sukur ve ozel ustu dr lara gidiyoruz insanlar 20 liraya muayne olurken 100 liraya hadi iyi dr olsun diye veriyoruz anlamiyorm önceden tespit edilecek seyleri neden hep bizler soruyoruz sonra birde bakiyorum yine sorunlu hasta profili biz gozukuyoruz valla secemiyorum artik nerde hata !
Elimiz mecbur canım. Doktor larda olmasa bugünlere zor gelirdik. Sadece kimi ilgisiz ve umursamaz oluyor. Allah iyilerle karşılaştırsınİnanki drlarla ugrasmak yoruyor artik beni dr a watsaptan msj atiyorum diyorum anal fissur olmusum siz olmadiginiz icin baska dr a gittim kan hapina bagladi bu derece kabizlik olmasini ama drm sizzsiniz size soriim baska marka kan hapi verin onu kullaniyim bi hafta oldu cvp vermedi sonra kendime kiziyorum ilgilenmoyosa gitme diyorum ama yyoruldum yok yolu uymuyor yok.dr la anlasamiyorum geldik 18 haftaya
Inşallah hiç birimiz böyle sorunlarla ugrasmayiz canımhayattt21 canim korkma ama o tarz bi agri bende zaten 20.haftam oldu gu için korktum ya bu işlem en geç 18.haftada yapilmaliymis.
C A N O malesef canim ozellikle uyarmak gerekiyor ki benim dr umun kendiside tuple ikizleri var ama drlarin Allah akillarini almis diye dusunup uyarmak gerekiyor.çok yoğun olduklari için unutabiliyorlar. bu arada bu gece de yatiriyorlar tedbir amacli
hayattt21 canim korkma ama o tarz bi agri bende zaten 20.haftam oldu gu için korktum ya bu işlem en geç 18.haftada yapilmaliymis.
C A N O malesef canim ozellikle uyarmak gerekiyor ki benim dr umun kendiside tuple ikizleri var ama drlarin Allah akillarini almis diye dusunup uyarmak gerekiyor.çok yoğun olduklari için unutabiliyorlar. bu arada bu gece de yatiriyorlar tedbir amacli
Benim ölçülmedi. Ayrıntılı ultrasyona giricem. 27 sinde
hayattt21 canim korkma ama o tarz bi agri bende zaten 20.haftam oldu gu için korktum ya bu işlem en geç 18.haftada yapilmaliymis.
Belki bakilmistir bilmiyorum demedi. Bende sormadımCanimC A N O canim rahim boyuna karindan da bakiliyor. Bebeklerine bakarken aleti hic bikini bolgenin oralarda gezdirmedi mi. Kesin olsun diye alttan bakiliyor. Normalde karindan da goruyorlar. Bekli bi iki mm farkediyor.
ayuzlu canim dun yazma firsatim yoktu disarida olmama ragmen girip girip baktim. Aksam iyi haberini alinca sevindim. Hangi hastaneye gidiyorsun ki benim de dr.um kendi cocuklarinin tup bebek oldugunu soylemisti
Perakende olmazmi cnm 2 gundur ordaydim cookk guzel seyler var citcitli badyler 5 tl coraplar 1 tl islak mebdiller uni markasi 6 adet 10 tl daha neler neler sende gidip bakmissindir kesin.... hamile ve bebek cennetiydi :)Allah nasib ederse ben de gidecem ama benim bildigim fuarda parekende satis yok. Begendigim besikleri gormeye gidecem ona gore netten siparis verecem bir de fikir olsun diye dusundum bakalim. Alisveris imkani varsa daha guzel
evet varmis canim dun gittik. Bir salon parekende bir salon da toptanmis. Toptan bolumunde almak istedigim besigi gordum iyi oldu. parekende kisminda ben pek bisey begenemedim. Daha dogrusu fiyatlar ayni oldugu icin kalabaligi yara yara alisvrris yapmak istemedim. Oldum olasi kalabaligi sevmem. Bir de halimden dolayi tatsizdim biraz. Ben karnimi esim belini tuta tuta gezdik biraz. Ama en azindan fikir oldu. Fatkli urunler gordum.Perakende olmazmi cnm 2 gundur ordaydim cookk guzel seyler var citcitli badyler 5 tl coraplar 1 tl islak mebdiller uni markasi 6 adet 10 tl daha neler neler sende gidip bakmissindir kesin.... hamile ve bebek cennetiydi :)
Estrofem kan sulandiricimiydi cnm bende aspirin kullaniyordum 9.haftada kanama olunca biraktirdi dr. o yapabilir korkma fazla insallah geçer yataga da baglama kendini sadece agir is yapma uzanma cnm benim hala k.rengi lekelerim devam ediyor. Geçmiş olsun. .....Zaten oyle yapiyorum canim mide bulantsindan hic bisi yapamiyorum estrofem kullaniyodum uc gun once biraktrdi dr belki de ondan olmustur diye dusunuyorum
Iyi gunlerde kullan cnm aldiklarini bizde almak icin gitmemistik ama bebek arabasi gorduk kacirmadik mamas&papas markasi cok begendik aldik. Kim Kardashian kullaniyormus dediler benimde ondan neyim eksik diye aldim (şaka şaka) :) aslinda 7.aydan sonra alacaktik ama kismetmis bugun almak. Bide anne memesine yakin biberon varmis 80 tl idi galiba bide 2 adet citcitli body 1tanede beyaz corap aldik.Ben internette fazla arastirmadigim icin fiyatlar bana makul geldi. Simdilik bunlari aldim cnm hepimize agiz tadiyla kullanmak nasip olsun inşallah...evet varmis canim dun gittik. Bir salon parekende bir salon da toptanmis. Toptan bolumunde almak istedigim besigi gordum iyi oldu. parekende kisminda ben pek bisey begenemedim. Daha dogrusu fiyatlar ayni oldugu icin kalabaligi yara yara alisvrris yapmak istemedim. Oldum olasi kalabaligi sevmem. Bir de halimden dolayi tatsizdim biraz. Ben karnimi esim belini tuta tuta gezdik biraz. Ama en azindan fikir oldu. Fatkli urunler gordum.
Fiyatlsr ayniydi şoyle; almak istedigim seyin fiyatini ogreniyordum nete girip bakiyordum. Nette daha makul.
dr browns un biberonlari orda 30 lira nette 20 25 lira. kraftin yataklari peg pregonun arabalari en iyi ihtimalle nette ayniydi hatta fuarda daha pahaliydi. Bir organik standi bulup bir kac parca kiyafet alabildim o kadar. evet kiyafet olarak cesitlilik vardi sadece
Islemin iyi gecmesine cok sevindim cnm allaha emanet olHepnize iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cook tesekkur edrim.islem yapildi bitti elhamdulillah simdilik bi problem yok ama buda kesin cozum degilmis bakalim veren rabbim korurda inşallah
Canım ben daha beşiğe bakamadım. Sence nasıldı fikir verir misin ?evet varmis canim dun gittik. Bir salon parekende bir salon da toptanmis. Toptan bolumunde almak istedigim besigi gordum iyi oldu. parekende kisminda ben pek bisey begenemedim. Daha dogrusu fiyatlar ayni oldugu icin kalabaligi yara yara alisvrris yapmak istemedim. Oldum olasi kalabaligi sevmem. Bir de halimden dolayi tatsizdim biraz. Ben karnimi esim belini tuta tuta gezdik biraz. Ama en azindan fikir oldu. Fatkli urunler gordum.
Fiyatlsr ayniydi şoyle; almak istedigim seyin fiyatini ogreniyordum nete girip bakiyordum. Nette daha makul.
dr browns un biberonlari orda 30 lira nette 20 25 lira. kraftin yataklari peg pregonun arabalari en iyi ihtimalle nette ayniydi hatta fuarda daha pahaliydi. Bir organik standi bulup bir kac parca kiyafet alabildim o kadar. evet kiyafet olarak cesitlilik vardi sadece
amin canim hepimiz icin ins. Severek huzurla saglikla kullanir bebeklerimiz. Iyi olmus araba biz ikiz oldugumuz icin cikamiyoruz bir turlu isin icinden. hayirlisi artik.Iyi gunlerde kullan cnm aldiklarini bizde almak icin gitmemistik ama bebek arabasi gorduk kacirmadik mamas&papas markasi cok begendik aldik. Kim Kardashian kullaniyormus dediler benimde ondan neyim eksik diye aldim (şaka şaka) :) aslinda 7.aydan sonra alacaktik ama kismetmis bugun almak. Bide anne memesine yakin biberon varmis 80 tl idi galiba bide 2 adet citcitli body 1tanede beyaz corap aldik.Ben internette fazla arastirmadigim icin fiyatlar bana makul geldi. Simdilik bunlari aldim cnm hepimize agiz tadiyla kullanmak nasip olsun inşallah...
canim ben genel olarak begendim kafama takilan seylere baktim. Sallarken ses cikarir mi acaba diyordum bazi besikler yapiyor cunku. Malum besikler yatak odamda olacak alttakilere de yazik :) oyle asagi gidecek ses cikarmiyor sanki parkede. Bir bu vardi. Bir de sallamak istemesek tekerlekli halinde sabitlenip sabitlenmedigini bilmiyordum. Sabitleniyormus tekerleklerinde basit fren sistemi vardi. Yuksekligi zaten cok guzel park besik kadar en az. Benim en buyuk korkum bebegin ayaklaninca besikten inmeye calismasi. Onun icin derinligi hosuma gitti ama belki gormussundur bir topik acmistik ikiz bebek hazirligi diye orada sagolsun ikizlerini 2 yasina gdtirmis bir arkadas yazmisti. Cocuk ayaga kalkmaya baslayinca parmakliklardan tutunup sallaniyor tehlikeli olabilir diye. Evet kesinlikle dogru soylemis. Eger bebek oyle sallanirsa besik devrilebilir bile. Bir tek o kafama takildi. bir de besikler bana cok hafif geldi mobilya olmasina ragmen. Hafif olmasi iyimi kotu mu bilemedim.Canım ben daha beşiğe bakamadım. Sence nasıldı fikir verir misin ?
şimdi hesapladim 47 GÜN Sonraya denk geliyor hayırlısı bakalım[/QUOTE]TE="fulya01, post: 38931577, member: 499208"]evt canim benim Dr. aynı şekilde hesapları. 14 aralıkta adet olmuştum 30 aralıkta transfer oldum 29 ocaktata kısmet olursa keseyi görecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?