2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Benim ölçülmedi. Ayrıntılı ultrasyona giricem. 27 sinde

Herkes korkar oldu.doktorlar bunu niye incelemiyor. Bizim mi dememiz lazım anlamadım gitti
Bende anlamiyorum ve kiziyorum bi dunya heves ediyoruz seneler sonra Allah yardim etti oldu cok sukur ve ozel ustu dr lara gidiyoruz insanlar 20 liraya muayne olurken 100 liraya hadi iyi dr olsun diye veriyoruz anlamiyorm önceden tespit edilecek seyleri neden hep bizler soruyoruz sonra birde bakiyorum yine sorunlu hasta profili biz gozukuyoruz valla secemiyorum artik nerde hata !

Aynen canım çok doğru

İnanki drlarla ugrasmak yoruyor artik beni dr a watsaptan msj atiyorum diyorum anal fissur olmusum siz olmadiginiz icin baska dr a gittim kan hapina bagladi bu derece kabizlik olmasini ama drm sizzsiniz size soriim baska marka kan hapi verin onu kullaniyim bi hafta oldu cvp vermedi sonra kendime kiziyorum ilgilenmoyosa gitme diyorum ama yyoruldum yok yolu uymuyor yok.dr la anlasamiyorum geldik 18 haftaya

Elimiz mecbur canım. Doktor larda olmasa bugünlere zor gelirdik. Sadece kimi ilgisiz ve umursamaz oluyor. Allah iyilerle karşılaştırsın

hayattt21 canim korkma ama o tarz bi agri bende zaten 20.haftam oldu gu için korktum ya bu işlem en geç 18.haftada yapilmaliymis.
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. malesef canim ozellikle uyarmak gerekiyor ki benim dr umun kendiside tuple ikizleri var ama drlarin Allah akillarini almis diye dusunup uyarmak gerekiyor.çok yoğun olduklari için unutabiliyorlar. bu arada bu gece de yatiriyorlar tedbir amacli

Seni ilk hissettiğim an,midem bulandı öylesine.. Varlığından emin olduğum ilk an,derin bir mutluluk ve heyecana kaptırdım kendimi.. Her geçen gün büyüdün içimde,bazen acıttın canımı,bazen durduk yere duygusallaştım.. Mutluydum,çünkü artık sen vardın,sen benim içimdeki ikinci CAN’dın ..Candan öteydin,bendin sen! Gün geçtikçe büyüyordum ben de seninle birlikte,değişiyordum.. Artık herkes senin varlığını kabullenmeye başlamıştı.. Hiç hesapta yokken çıkıp gelmiştin ama,bir daha hiç silinmeyecektin kalpten.. Öyle bir gelmiştin ki melekler kıskanmıştı seni,beni de melek yerine koyup gelmiştin.. Birden heyecanımız arttı seninle,herkes senin -ve benim- için büyük hazırlıklara başlamıştı.. Yeni eşyalar,yeni elbiseler.. İşte her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi,kalplerimizin bir attığı o günler sona eriyordu,ama bambaşka bir hayat başlıyordu,kalp kalbeydik yine..Can canaydık seninle,canımdan bir parçaydın yine.. Gözlerine ilk baktığım an,işte yansımam demiştim,saçlarına ilk dokunduğum an,ellerimin ne kadar da çirkin olduklarını farkettim..Seni ilk kokladığım an,dünyanın ne kadar kirlendiğini,ama senin her şeye rağmen tüm masumiyetinle karşımda duruşunun tapılası bir durum olduğunu anladım.. Sana şöyle bir uzaktan baktım, ve ”İşte benim küçük bebeğim,canım kızım!!” dedim.. Geceleri uykumu böldün,ama asla paramparça olmadım.Hasta oldun,başında saatlerce bekledim,ama bir saniye sen de büyüyünce benim başımda beklersin diye düşünmedim.. Belki bazen yapmak istediğim tüm işlerimi ertelemek zorunda kaldım,ama asla şikayet etmedim,çünkü sadece ertelemiştim.. Ve zaman akıp giderken,sen birden Anne diye sesleniverdin.. Elim ayağım titredi o an,inanamazsın,dokunsalar ağlayacaktım,heyecandan ne diyeceğimi bilemeden kucaklamıştım seni.. Sonra ilk adımlarını attın,ben de seninle yürürken,bir sürü ilk adım attım.. Her adımda yeni bir şeyler öğreniyordum,her adımda annen yenileniyordu,çoğalıyordu.. Gururlanıyordu.. Zaman aynı hızla akıp giderken,senin okul çağın geldi.. Sanki yeniden okula başlıyordum ben de.. Seninle birlikte heyecanlanmıştık,bilmiyorum hatırlıyor musun? Gece uyuyamamıştık..Sen ” Anne,sizinle uyuyabilir miyim?” diye sormuştun da,hemen sıcacık sokulmuştun yanıma… Sabah okula gitmiştik de,’Anne bırakma elimi,gitme kal biraz daha lütfen’ demiştin.. Nereden bilebilirdim bir bebeğin ömrü boyunca hep bebek kalacağını anne olmadan önce? Ve nereden bilebilirdim kızımın her anne deyişinde yüreğimin pırpır edeceğini? Bunları düşünürken her gece,iyisiyle kötüsüyle geçmişti yıllar.. Ben kaybetmiştim bir çok sevdiğimi,sense hayatının en güzel yıllarını yaşıyordun.. Yine de birdi kalplerimiz,beraber gülüyorduk,beraber ağlıyorduk seninle.. Mezun oluyordun sen,”Anne ne olur yardım et fermuarımı çekemiyorum” diye ağlayacaktın neredeyse.. Hala bebektin,hala benim küçük,melek yüzlü,ipek saçlı bebeğimdin.. Hala ‘Anne!’ diye ağlıyordun..Öyle gurur duyuyrdum ki seninle.. Başarı üstüne başarı tadıyordum seninle.. Bir annenin gurur duyabileceği en iyi şeydi evladının başarılarını görmek.. Anne olunca anlamıştım yine..

Ve bir gün,başka bir annenin meleği geldi buldu seni.. Artık seni başkasıyla paylaşmak zorundaydım.. Sen benim o küçük kızım olmayacaktın artık,her derdinde ‘Anneciğim bir gelir misin’ diye çağıramayacaktın beni evin içerisinde.. Sabahı akşam,akşamı sabah edemiyordum..

Artık bu son,son gece evinde.. Bırakıp beni gidiyorsun.. Bitti çeyrek asırlık yolculuğumuz.. Gidiyorsun şimdi,git ve anneni yine onurlandır,yine kızıyla gurur duyan anne konumundan ayırma beni.. Mutlu ol,bir damla gözyaşına tahammül edemeyecek kadar deliyim şimdi.. Zaten ihtiyarlamanın o dayanılmaz yükü omuzlarımda,gözyaşlarını da katma bu hüznüme.. Benim küçük kızım,nasıl büyüdün,nasıl gidiyorsun anlayamıyorum hala,ama bildiğim bir şey var; sen annenin hakkını ödedin! Çeyrek asır boyu benim küçük ve masum bebeğim kalarak,annenin her derdinde onun dizinden ayrılmayarak,annenin gurur kaynağı olarak başardın bunu..

Şimdi mutlu ol,ve son bir defa annenin küçük meleği olarak gülümse.. Melek gibisin beyazlar içinde

Inşallah hiç birimiz böyle sorunlarla ugrasmayiz canım

Benim ölçülmedi. Ayrıntılı ultrasyona giricem. 27 sinde

Canim C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. canim rahim boyuna karindan da bakiliyor. Bebeklerine bakarken aleti hic bikini bolgenin oralarda gezdirmedi mi. Kesin olsun diye alttan bakiliyor. Normalde karindan da goruyorlar. Bekli bi iki mm farkediyor.
ayuzlu canim dun yazma firsatim yoktu disarida olmama ragmen girip girip baktim. Aksam iyi haberini alinca sevindim. Hangi hastaneye gidiyorsun ki benim de dr.um kendi cocuklarinin tup bebek oldugunu soylemisti

Belki bakilmistir bilmiyorum demedi. Bende sormadım

Allah nasib ederse ben de gidecem ama benim bildigim fuarda parekende satis yok. Begendigim besikleri gormeye gidecem ona gore netten siparis verecem bir de fikir olsun diye dusundum bakalim. Alisveris imkani varsa daha guzel
Perakende olmazmi cnm 2 gundur ordaydim cookk guzel seyler var citcitli badyler 5 tl coraplar 1 tl islak mebdiller uni markasi 6 adet 10 tl daha neler neler sende gidip bakmissindir kesin.... hamile ve bebek cennetiydi :)

Perakende olmazmi cnm 2 gundur ordaydim cookk guzel seyler var citcitli badyler 5 tl coraplar 1 tl islak mebdiller uni markasi 6 adet 10 tl daha neler neler sende gidip bakmissindir kesin.... hamile ve bebek cennetiydi :)
evet varmis canim dun gittik. Bir salon parekende bir salon da toptanmis. Toptan bolumunde almak istedigim besigi gordum iyi oldu. parekende kisminda ben pek bisey begenemedim. Daha dogrusu fiyatlar ayni oldugu icin kalabaligi yara yara alisvrris yapmak istemedim. Oldum olasi kalabaligi sevmem. Bir de halimden dolayi tatsizdim biraz. Ben karnimi esim belini tuta tuta gezdik biraz. Ama en azindan fikir oldu. Fatkli urunler gordum.
Fiyatlsr ayniydi şoyle; almak istedigim seyin fiyatini ogreniyordum nete girip bakiyordum. Nette daha makul.
dr browns un biberonlari orda 30 lira nette 20 25 lira. kraftin yataklari peg pregonun arabalari en iyi ihtimalle nette ayniydi hatta fuarda daha pahaliydi. Bir organik standi bulup bir kac parca kiyafet alabildim o kadar. evet kiyafet olarak cesitlilik vardi sadece

Zaten oyle yapiyorum canim mide bulantsindan hic bisi yapamiyorum estrofem kullaniyodum uc gun once biraktrdi dr belki de ondan olmustur diye dusunuyorum
Estrofem kan sulandiricimiydi cnm bende aspirin kullaniyordum 9.haftada kanama olunca biraktirdi dr. o yapabilir korkma fazla insallah geçer yataga da baglama kendini sadece agir is yapma uzanma cnm benim hala k.rengi lekelerim devam ediyor. Geçmiş olsun. .....

Iyi gunlerde kullan cnm aldiklarini bizde almak icin gitmemistik ama bebek arabasi gorduk kacirmadik mamas&papas markasi cok begendik aldik. Kim Kardashian kullaniyormus dediler benimde ondan neyim eksik diye aldim (şaka şaka) :) aslinda 7.aydan sonra alacaktik ama kismetmis bugun almak. Bide anne memesine yakin biberon varmis 80 tl idi galiba bide 2 adet citcitli body 1tanede beyaz corap aldik.Ben internette fazla arastirmadigim icin fiyatlar bana makul geldi. Simdilik bunlari aldim cnm hepimize agiz tadiyla kullanmak nasip olsun inşallah...

Canım ben daha beşiğe bakamadım. Sence nasıldı fikir verir misin ?

amin canim hepimiz icin ins. Severek huzurla saglikla kullanir bebeklerimiz. Iyi olmus araba biz ikiz oldugumuz icin cikamiyoruz bir turlu isin icinden. hayirlisi artik.

Canım ben daha beşiğe bakamadım. Sence nasıldı fikir verir misin ?
canim ben genel olarak begendim kafama takilan seylere baktim. Sallarken ses cikarir mi acaba diyordum bazi besikler yapiyor cunku. Malum besikler yatak odamda olacak alttakilere de yazik :) oyle asagi gidecek ses cikarmiyor sanki parkede. Bir bu vardi. Bir de sallamak istemesek tekerlekli halinde sabitlenip sabitlenmedigini bilmiyordum. Sabitleniyormus tekerleklerinde basit fren sistemi vardi. Yuksekligi zaten cok guzel park besik kadar en az. Benim en buyuk korkum bebegin ayaklaninca besikten inmeye calismasi. Onun icin derinligi hosuma gitti ama belki gormussundur bir topik acmistik ikiz bebek hazirligi diye orada sagolsun ikizlerini 2 yasina gdtirmis bir arkadas yazmisti. Cocuk ayaga kalkmaya baslayinca parmakliklardan tutunup sallaniyor tehlikeli olabilir diye. Evet kesinlikle dogru soylemis. Eger bebek oyle sallanirsa besik devrilebilir bile. Bir tek o kafama takildi. bir de besikler bana cok hafif geldi mobilya olmasina ragmen. Hafif olmasi iyimi kotu mu bilemedim.
yani %50 alinabilir fikriyle geri dondum fuardan. Bir bebegim olsaydi dusunmez alirdim ama iki tane alacagim verdigim paraya degermi moduna girdim. Simdi yine basa donup park yatak mi bu besikler mi diye dusunuyorum :)

TE="fulya01, post: 38931577, member: 499208"]evt canim benim Dr. aynı şekilde hesapları. 14 aralıkta adet olmuştum 30 aralıkta transfer oldum 29 ocaktata kısmet olursa keseyi görecegiz
şimdi hesapladim 47 GÜN Sonraya denk geliyor hayırlısı bakalım[/QUOTE]

Ben de 31 Aralık'ta transfer oldum 12.gun kan degerım 1580 14.gun 4350 oldu kese için 29 Aralık verdi benim de muhtemelen Çoğul gebelik diyorlar 3. Denemem bu , inşallah olumlu gidecek herşey senin için de öyle olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…