Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar serklaja gidiyorum arkadaşlar nolur çok dua edin dr dikiş esnasinda suyun da gelebilir dedi noluur dua edin
Olabilir canım dikkat et kendine :)Zaten oyle yapiyorum canim mide bulantsindan hic bisi yapamiyorum estrofem kullaniyodum uc gun once biraktrdi dr belki de ondan olmustur diye dusunuyorum
Geçmiş olsun canım. Hakkında hayırlısı inşallah. Dualarımız seninleHepnize iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cook tesekkur edrim.islem yapildi bitti elhamdulillah simdilik bi problem yok ama buda kesin cozum degilmis bakalim veren rabbim korurda inşallah
Kız ise değişebilir belki sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez canımKızım olacakmış büyük ihtimal:) sonraki haftalarda değişme ihtimali var mı kızlarr
Çok sevindim canim inşallah hiç bişey olmayacak sen yat dinlen hiç bi iş yapma gözün aydın öptümHepnize iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cook tesekkur edrim.islem yapildi bitti elhamdulillah simdilik bi problem yok ama buda kesin cozum degilmis bakalim veren rabbim korurda inşallah
Cok sukur insallah bundan sonrasinda bi sikinti olmadan atlatirsin.Hepnize iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cook tesekkur edrim.islem yapildi bitti elhamdulillah simdilik bi problem yok ama buda kesin cozum degilmis bakalim veren rabbim korurda inşallah
Gelmis gecmis olsun...elbet bunda da vardir bir hayir.hem annesi bizim bebeklerimiz zor kosullardan bugune kadar geldiler cok şükür. Diger bebeklere gore daha cok direndiler.Bundan sonra da Allahin izniyle dayanirlar insallah.hepsi Allaha emanet.Hepnize iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cook tesekkur edrim.islem yapildi bitti elhamdulillah simdilik bi problem yok ama buda kesin cozum degilmis bakalim veren rabbim korurda inşallah
Ayyy çok şanslısın Allah razı olsun arkadaşından datşk ederim canım... bebişi düşündük zaten masa yerimiz iki kişilikti şimdi tamamen değişti 4 5 kişi sığarız..kayınvalideme iş düşmüyo ki sağolsun bi arkadaşım (12 yıldır en yakın dostumm) bana bile sormadan eşimi arıyo enişte gel al beni yardıma gelcm size diye. eşim alıp getiriyo. bi bu gün gelmedi yapcak bişe yok diye... bi kız kardeşim yok ama o var Allahtan.
Canım ne dualarla geldi bizim bebişlerimiz hiç birşey olmaz Allah'ın izni ile, gelmiş geçmiş olsunArkadaşlar serklaja gidiyorum arkadaşlar nolur çok dua edin dr dikiş esnasinda suyun da gelebilir dedi noluur dua edin
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.htmlKızlar sizlere bişi sorucam.dondurulmuş Tüp bebek tedavisi oldum.test sonuCum pozitif.bugün tekrar test werdim değerim 551 cıktı.ben şimdi ne kadarlık hamileyim.keseyi ne zaman görcem bana bunlar hakkında bilgi verinn lütfen
Teşekkür ederim.bu arada bebeğin doğum tarihi benim doğum günüm.nasip ederse doğum günlerimiz aynı olucak senin bebeğinlehttp://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html
Buradan hesaplayabilirsin.
İnşallah ne güzel tesadüf.Teşekkür ederim.bu arada bebeğin doğum tarihi benim doğum günüm.nasip ederse doğum günlerimiz aynı olucak senin bebeğinle