Hayirli dogumlar nasip olsun cnm. bende 3-4 kez gordum kuzumu cok guzel bebekti :) insallah bunlar gercek olsunGünaydın kızlar
Ilk defa rüyamda bebeğimi gördüm. Sapsarı maviş tosun bir bebek emziriyordum.cok güzeldi ağızı burnu süt olmuştu. .gerçek olacak inşallah
kızlar kış günü rezilimmutfağımın dolaplarını tezgahını değiştircektim komple.. hatta yerini de... tezgahım çok küçüktü bulaşık makinasının yeri sıkıntılıydı filan.. eşime dedim ki bi usta çağır bize bi hesap çıkarsın kabataslak da kendimizi ona göre ayarlayalım... neyse eşim saolsun getirdi ustayı usta da beklediğimiz kadar hesap çıkarmadı dah uygun bi fiyat verdi eşim hemen başlattı. az daha bekleyelim soğuklar geçsin hamileliğim biraz daha ilerlesin filan dedim ama dinletemedim. olsun bitsin dedi. şimdi evde düzen kalmadı yemeğimiz yapamıyorum çayımı demleyemiyorum. yine de Allahtan alt katta kayınvalidenin evi var orda yiyip içiyoruz ama heryer toz pis içinde inşallah biranönce biter de kurtulurum. temizlikle de uğraşamıycam zaten arkadaşlardan yardım istiycem... canım çok sıkkın oturma odasından çıkmak istemiyorum iki gündür.. paylaşmak istedm sıkıntımı
Günaydın güzel anneler, ben 15. haftaya yeni girdim, en son 13. haftada kontrol oldum, hiç alttan bakmadı servikal uzunluk için ve hiç bir şey söylemedi, unuttumu acaba, ölçtürmek için uygun zaman ne zaman acaba ? Sizin yazdıklarınızı okuyunca merak ettim ...
günaydın tatlı anneler,
ayuzlu canım benim sakın korkma iyiki erkenden tespit edilmiş sonrası için cok daha zor olurdu. Allah yardımcın olsun arkadasım hersey güzel olcak merak etme..
Benimde ikiz olmasına ragmen servikal uzunluğumla ilgili bilgim yok doktor bakıyor rahim agzın kapalı diyor o kadar.. acaba baktırmam gerekyormu? yarın randevum var ayrıntılı ultrason yapıcak..
Cnm yaa ne olur bu kadar yipratma kendini hepimiz ayri ayri cok zor donemlerden geciyoruz. Uzulme bu kadar bebeklerine yazik onlarda etkilenecekler tabi herserde bir hayir vardir cnm bunu da atlatacaksin hayirlisiyla. Benim cok tanidigim var dikis yapilip bebekleri oldu. Daha kotusu da olabilirdi cnm ne guzel erken farkettiniz fazla da interneti kurcalama cok dua et. Dikisini de rahat rahat yaptir ve en hijyenik yerde yaptir. dikisten sonra orasini cok temiz tutmalisin tatlim enfeksiyon dan korumalisin cunku (bilgin olsun diye ekledim) korkma cnm allaha guven allah kullarini koruyacaktir canikom.
Aferin sana.kocaman alkis.internette stresin de buna neden olabilecegini ve yapilabilecek tek seyin yatmak ve pozitif olmak oldugunu okumadin mi?niye kuzularimi uzuyosun sen bakiym?aglayinca uzuyormu rahim agzin?bak bana buradan bi arkadas rahim boyun kisaliyor daha acilman yok.acilmasi olup 9 ay yatanlar oluyor demisti.ve arastirdim gercekte o kadar cok ki.allaha cok sukur bizlerde farkedildi.ona gore tedavimiz olacak dikkat edecegiz gerisi allahin takdiri.lutfen moralini yuksek tut.ben ilk gebeligimde 38+6 da kizimi kaybettim.ertesi gun dogumum olacakti.ve nedeni bilinmiyor.inan bunlara hep sukur ediyorum en azindan teshis var tedavi var diye.uzerimize duseni yaptiktan sonra gerisi dua sadece.baska elden birsey gelmez.olumlu ornekleri oku.olumlu dusun.evdesin di mi?sadece yatiyosun di mi
Amin inşallah canım. Rabbim Herkese sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsinHayirli dogumlar nasip olsun cnm. bende 3-4 kez gordum kuzumu cok guzel bebekti :) insallah bunlar gercek olsun
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimde ikili teste kan değerim yüksek çıktı. Üçlü testim de normal çıktı. Rabbim ne eylerse güzel eyler.En büyük derdin bu olsun da yinede üzme tatlı canını benim gibi dörtlü testin kötü çıkmadı yaDUA İSTİYORUM HERKESTEN
En büyük derdin bu olsun da yinede üzme tatlı canını benim gibi dörtlü testin kötü çıkmadı yaDUA İSTİYORUM HERKESTEN
bence de aferin
canim iyi olmana tum yasadiklarina ragmen pozitif dusunmene cok sevindim. Ins bu sefer sonu iyi olacak hayirli olacakAferin sana.kocaman alkis.internette stresin de buna neden olabilecegini ve yapilabilecek tek seyin yatmak ve pozitif olmak oldugunu okumadin mi?niye kuzularimi uzuyosun sen bakiym?aglayinca uzuyormu rahim agzin?bak bana buradan bi arkadas rahim boyun kisaliyor daha acilman yok.acilmasi olup 9 ay yatanlar oluyor demisti.ve arastirdim gercekte o kadar cok ki.allaha cok sukur bizlerde farkedildi.ona gore tedavimiz olacak dikkat edecegiz gerisi allahin takdiri.lutfen moralini yuksek tut.ben ilk gebeligimde 38+6 da kizimi kaybettim.ertesi gun dogumum olacakti.ve nedeni bilinmiyor.inan bunlara hep sukur ediyorum en azindan teshis var tedavi var diye.uzerimize duseni yaptiktan sonra gerisi dua sadece.baska elden birsey gelmez.olumlu ornekleri oku.olumlu dusun.evdesin di mi?sadece yatiyosun di mi
tamam canım sağol yarın randevum var sorarım mutlaka zaten yarın ayrıntılı ultrason yapılacak..Tatlim bence sor sen yine.serviks uzunlugum kac de.her gidisinde sor.cunku benim bir haftada azalma oldu.detayli arastirinca bu yuzden allah korusun bebegini kaybeden o kadar cok insan var ki.hepsinin yazdigi biz dr.a gidiyorduk kimse bisey soylemedi.o yuzden herkes her gittiginde sorsun bence.alttan degil ustten baksinlar yaklasik bisey soylesinler
Arkadaşlar desteğiniz için hepinize cook tesekkur ederim iyiki varsiniz:)ama bende acilma olup olmadigini bilmiyorum sadece 1.5cm dedi dikiş atilmasi lazim dedi bilmiyor umki
canim rahmin acilmis olsa dikis atamazlar diye biliyorum rahim boyu kisaliyor. Simdi rahim boyun kisa acilmasin diye dikis atacaklar benim bildigimArkadaşlar desteğiniz için hepinize cook tesekkur ederim iyiki varsiniz:)ama bende acilma olup olmadigini bilmiyorum sadece 1.5cm dedi dikiş atilmasi lazim dedi bilmiyor umki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?