• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

varlığının gönlüme gönül
Ömrüme ömür katacağını biliyorum
Açıp ellerimi duaya
Yolunu açık et diyorum
sadece benim gelenimin değil
Bütün bekleyenlerin
Hasretlerin özlem sahiplerinin
Çünkü beklemek nedir biliyorum.
Sonrası büyük tesellesi
Hele bir sağ salim gelsinde
Hele bir sarılayım hissedeyim tenimde
Gerisi Allah Kerim
Biliyorum.
Bekliyorum.
:KK9::KK9:

Dün aksamdan beri midem cok fena ne yesem cikariyorum bugün farkettim göz kapagim ve altinda minik minik kirmiZi benekler olmus neden olmsuturki acaba

o bende de olmuştu. bi kere kusmak için zorlamıştım midemi tamamen boşaltayım diye. kafamı kaldırdığımda yüzümde gözlerimin etrafında benekler oluşmuştu. hatta gözümün içinde de kan toplanmıştı.doktoru aradım. kılcal damarların çatlamış hiçbişey olmaz merak etme demişti. geçmiş olsun sana da.

Arkadaşlar nolur bana çok dua edin rahimde acilma oluşmuş dr 13 mm dedi prof.perinatolga yönlendirdi oda alttan muayene etti 15mm cikti yani 1.5cm en geç cmrtesi dikiş atilmali dedi cmrtesi dikiş attiricaz ama ben cookk korkuyorum hem dikişten hem bebeklerime bize olur mu diye eğer attirmazsan%75erken doğum yaparsin dedi:KK43:bana yardimci olun
canım bu bebeklerin için iyi bişey korkma Allahın izniyle bişey olmaz güzel güzel büyürler.. hem bide iyi yanından bak bu durumu farkedemeyip de büyük acılar yaşayan arkadaşlar da olmuş burada okuduğum kadarıyla, çok sükür seninki erken farkedilmiş..

Günaydın güzel anneler, ben 15. haftaya yeni girdim, en son 13. haftada kontrol oldum, hiç alttan bakmadı servikal uzunluk için ve hiç bir şey söylemedi, unuttumu acaba, ölçtürmek için uygun zaman ne zaman acaba ? Sizin yazdıklarınızı okuyunca merak ettim ...

Arkadaşlar nolur bana çok dua edin rahimde acilma oluşmuş dr 13 mm dedi prof.perinatolga yönlendirdi oda alttan muayene etti 15mm cikti yani 1.5cm en geç cmrtesi dikiş atilmali dedi cmrtesi dikiş attiricaz ama ben cookk korkuyorum hem dikişten hem bebeklerime bize olur mu diye eğer attirmazsan%75erken doğum yaparsin dedi:KK43:bana yardimci olun

Çok geçmiş olsun canım, çekeceğin acıya odaklanma sakın, bebeğini kucağına alacaksın bunun için gerekli, allah kolaylık verir inşallah....

günaydın tatlı anneler,
ayuzlu ayuzlu canım benim sakın korkma iyiki erkenden tespit edilmiş sonrası için cok daha zor olurdu. Allah yardımcın olsun arkadasım hersey güzel olcak merak etme..
Benimde ikiz olmasına ragmen servikal uzunluğumla ilgili bilgim yok doktor bakıyor rahim agzın kapalı diyor o kadar.. acaba baktırmam gerekyormu? yarın randevum var ayrıntılı ultrason yapıcak..

O OzlTzk canim benim bugun kontrolumde1.5cm cikti aciklik cmrtesi dikiş atılacak sana gerek duymadilarmi
Gunaydin tatlim.hayitli cumalar.benim en son 2.8 cm cikti.progestonu kesip crinone jele gecti.su anki durumun icin jel serklajla ayni gorevi gorur dedi.1 hafta sonra kontrole gel dedi.sali gunu gidip yeneiden olctturecegım. 2 nin altina duserse dikis 1.5 alti olursa hastaneye yatiririm demisti bana.nidilat diye hap var ama 24.haftadan sonra kullaniliyormus.onemli bir konu korkma ama sakin ihmal etme.sadece ve sadece yat.wc disinda kesunlikle kalkma.nette arastir bu sekilde olup saglikli dogum yapan bisuru kadin var.ben evde yatiyorum aklina takilan herseyi sor arastiralim beraber.gerekirse benin dr.lara sorarim.

günaydın tatlı anneler,
ayuzlu ayuzlu canım benim sakın korkma iyiki erkenden tespit edilmiş sonrası için cok daha zor olurdu. Allah yardımcın olsun arkadasım hersey güzel olcak merak etme..
Benimde ikiz olmasına ragmen servikal uzunluğumla ilgili bilgim yok doktor bakıyor rahim agzın kapalı diyor o kadar.. acaba baktırmam gerekyormu? yarın randevum var ayrıntılı ultrason yapıcak..
Tatlim bence sor sen yine.serviks uzunlugum kac de.her gidisinde sor.cunku benim bir haftada azalma oldu.detayli arastirinca bu yuzden allah korusun bebegini kaybeden o kadar cok insan var ki.hepsinin yazdigi biz dr.a gidiyorduk kimse bisey soylemedi.o yuzden herkes her gittiginde sorsun bence.alttan degil ustten baksinlar yaklasik bisey soylesinler

Evet duruyor canım. 6+4 günlük doktor incelerek kağıt bebek olacak doğumla atılacak dedi.
ben bilmiyodum canım ya da okumussam da unutmusum demek ki.. insallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız Rabbim onlara uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin inşallah..

Back