• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Günaydın kızlar:KK54:
Ilk defa rüyamda bebeğimi gördüm. Sapsarı maviş tosun bir bebek emziriyordum.cok güzeldi ağızı burnu süt olmuştu. .gerçek olacak inşallah:KK73::KK73:
Hayirli dogumlar nasip olsun cnm. bende 3-4 kez gordum kuzumu cok guzel bebekti :) insallah bunlar gercek olsun

kızlar kış günü rezilim :KK43: mutfağımın dolaplarını tezgahını değiştircektim komple.. hatta yerini de... tezgahım çok küçüktü bulaşık makinasının yeri sıkıntılıydı filan.. eşime dedim ki bi usta çağır bize bi hesap çıkarsın kabataslak da kendimizi ona göre ayarlayalım... neyse eşim saolsun getirdi ustayı usta da beklediğimiz kadar hesap çıkarmadı dah uygun bi fiyat verdi eşim hemen başlattı. az daha bekleyelim soğuklar geçsin hamileliğim biraz daha ilerlesin filan dedim ama dinletemedim. olsun bitsin dedi. şimdi evde düzen kalmadı:KK43: yemeğimiz yapamıyorum çayımı demleyemiyorum. yine de Allahtan alt katta kayınvalidenin evi var orda yiyip içiyoruz ama heryer toz pis içinde inşallah biranönce biter de kurtulurum. temizlikle de uğraşamıycam zaten arkadaşlardan yardım istiycem... canım çok sıkkın oturma odasından çıkmak istemiyorum iki gündür.. paylaşmak istedm sıkıntımı :KK43:

En büyük derdin bu olsun da yinede üzme tatlı canını benim gibi dörtlü testin kötü çıkmadı ya :KK42: DUA İSTİYORUM HERKESTEN:KK42::KK42:

Günaydın güzel anneler, ben 15. haftaya yeni girdim, en son 13. haftada kontrol oldum, hiç alttan bakmadı servikal uzunluk için ve hiç bir şey söylemedi, unuttumu acaba, ölçtürmek için uygun zaman ne zaman acaba ? Sizin yazdıklarınızı okuyunca merak ettim ...

bence gidince sor. 14. haftadan sonra bakılıyo diye biliyorum. benim dooktor da bakmamıştı. kasılmalarım olunca arayıp açılma belirtisi olabilir mi diye sordum. yarın gel bakalım demişti. çok şükür açılma yoktu ama söylemesem bi sonraki randevu 3 hafta sonraydı.

günaydın tatlı anneler,
ayuzlu ayuzlu canım benim sakın korkma iyiki erkenden tespit edilmiş sonrası için cok daha zor olurdu. Allah yardımcın olsun arkadasım hersey güzel olcak merak etme..
Benimde ikiz olmasına ragmen servikal uzunluğumla ilgili bilgim yok doktor bakıyor rahim agzın kapalı diyor o kadar.. acaba baktırmam gerekyormu? yarın randevum var ayrıntılı ultrason yapıcak..

rahim ağzına bakıyosa ona da bakıyodur merak etme. benimkini normal bebeklere bakarken üstten ölçmüşlerdi. ertesi günü kendi doktorum alttan ölçtü. 2 mmle doğru çıkmıştı. sen yine de sor tabi ki.

O OzlTzk dünden beri çok perisanim ağlamaktan gözlerim acilmiyor artik.internetten okuduğum kadarıyla dikiştensonra da dusebiliyormus cook kkorkuyorum cook allahim yardim etti nolurr
Cnm yaa ne olur bu kadar yipratma kendini hepimiz ayri ayri cok zor donemlerden geciyoruz. Uzulme bu kadar bebeklerine yazik onlarda etkilenecekler tabi herserde bir hayir vardir cnm bunu da atlatacaksin hayirlisiyla. Benim cok tanidigim var dikis yapilip bebekleri oldu. Daha kotusu da olabilirdi cnm ne guzel erken farkettiniz fazla da interneti kurcalama cok dua et. Dikisini de rahat rahat yaptir ve en hijyenik yerde yaptir. dikisten sonra orasini cok temiz tutmalisin tatlim enfeksiyon dan korumalisin cunku (bilgin olsun diye ekledim) korkma cnm allaha guven allah kullarini koruyacaktir canikom.

O OzlTzk dünden beri çok perisanim ağlamaktan gözlerim acilmiyor artik.internetten okuduğum kadarıyla dikiştensonra da dusebiliyormus cook kkorkuyorum cook allahim yardim etti nolurr
Aferin sana.kocaman alkis.internette stresin de buna neden olabilecegini ve yapilabilecek tek seyin yatmak ve pozitif olmak oldugunu okumadin mi?niye kuzularimi uzuyosun sen bakiym?aglayinca uzuyormu rahim agzin?bak bana buradan bi arkadas rahim boyun kisaliyor daha acilman yok.acilmasi olup 9 ay yatanlar oluyor demisti.ve arastirdim gercekte o kadar cok ki.allaha cok sukur bizlerde farkedildi.ona gore tedavimiz olacak dikkat edecegiz gerisi allahin takdiri.lutfen moralini yuksek tut.ben ilk gebeligimde 38+6 da kizimi kaybettim.ertesi gun dogumum olacakti.ve nedeni bilinmiyor.inan bunlara hep sukur ediyorum en azindan teshis var tedavi var diye.uzerimize duseni yaptiktan sonra gerisi dua sadece.baska elden birsey gelmez.olumlu ornekleri oku.olumlu dusun.evdesin di mi?sadece yatiyosun di mi

En büyük derdin bu olsun da yinede üzme tatlı canını benim gibi dörtlü testin kötü çıkmadı ya :KK42: DUA İSTİYORUM HERKESTEN:KK42::KK42:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimde ikili teste kan değerim yüksek çıktı. Üçlü testim de normal çıktı. Rabbim ne eylerse güzel eyler.

Allah hepimize yardım etsin. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Gün gelir hepsi geçer yavrularımıza kavuşuruz. Allah ne derse o olur. Yüce mevlam bugünleri bize yaşattı devamında bebeklerimizi sağlıkla bize verir. Sabretmeden bişey olmuyormuş. Bize de düşen sabredip dua etmek. Bugün mübarek cuma. Allahım tüm edilen duaları kabul etsin. Pozitif düşünelim pozitif olsun.:KK15:

♡HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK ♡

bence de aferin :KK20: Kendi kendini hadi onu da gectim bebeklerini uzunce geri geliyor mu duzeliyor mu? Aynen ozlTzk in yazdigi gibi onunla da konusmustuk papagan gibi ayni seyleri yazmayim dedim. Bak senin şuan acilman yok. Ya insanlar 20. Haftadaki 2 cm lik acilmayla 36. Haftalari getirmisler. Bende karnimda sertlikler baslayinca arastirmistim. Ben dusun o sertliklerin kasilma oldugunu bilmiyorum bile. Dr. Korktu cagirdi. Simdilik bisey yok dedi. Duzenli ritmik olmasi tehlikeliymis. Ben anlamiyorum daha ritmik mi degil mi bakalim. Kotuye yormak yok. Bismillah yolun basindayiz. Bu yasadiklarimiz bize tedavi sureci de neymis ne kadar basitmis dedirtiyor ama dusun o zamanlar da cok yipranip uzuluyorduk. Bununla kiyasla rahat ol lutfen

Aferin sana.kocaman alkis.internette stresin de buna neden olabilecegini ve yapilabilecek tek seyin yatmak ve pozitif olmak oldugunu okumadin mi?niye kuzularimi uzuyosun sen bakiym?aglayinca uzuyormu rahim agzin?bak bana buradan bi arkadas rahim boyun kisaliyor daha acilman yok.acilmasi olup 9 ay yatanlar oluyor demisti.ve arastirdim gercekte o kadar cok ki.allaha cok sukur bizlerde farkedildi.ona gore tedavimiz olacak dikkat edecegiz gerisi allahin takdiri.lutfen moralini yuksek tut.ben ilk gebeligimde 38+6 da kizimi kaybettim.ertesi gun dogumum olacakti.ve nedeni bilinmiyor.inan bunlara hep sukur ediyorum en azindan teshis var tedavi var diye.uzerimize duseni yaptiktan sonra gerisi dua sadece.baska elden birsey gelmez.olumlu ornekleri oku.olumlu dusun.evdesin di mi?sadece yatiyosun di mi
canim iyi olmana tum yasadiklarina ragmen pozitif dusunmene cok sevindim. Ins bu sefer sonu iyi olacak hayirli olacak

Tatlim bence sor sen yine.serviks uzunlugum kac de.her gidisinde sor.cunku benim bir haftada azalma oldu.detayli arastirinca bu yuzden allah korusun bebegini kaybeden o kadar cok insan var ki.hepsinin yazdigi biz dr.a gidiyorduk kimse bisey soylemedi.o yuzden herkes her gittiginde sorsun bence.alttan degil ustten baksinlar yaklasik bisey soylesinler
tamam canım sağol yarın randevum var sorarım mutlaka zaten yarın ayrıntılı ultrason yapılacak..

Arkadaşlar desteğiniz için hepinize cook tesekkur ederim iyiki varsiniz:)ama bende acilma olup olmadigini bilmiyorum sadece 1.5cm dedi dikiş atilmasi lazim dedi bilmiyor umki

canım internetteki herşeyi okuma lütfen şuan en son yapman gereken şey kendini strese sokmak ve gercekten yersiz bir stres bu. Açılman olmadan teşhis edilmiş ve önlemi alınıyor. Herşey çok güzel olacak tatlım lütfen sadece bunu düşün miniklerini de üzme annesi..

O OzlTzk :)simdi daha iyim elhamdülillah tabiki beterin beteri var bugunumuze şükür yarin bu zaman inşallah sonuçlanmis olacak Rabbim bizi ve tüm hamilelerin korusun
Hay masallah benim arkadasima. Yarin hersey guzel olacak max.5 dk da dikisin atilacak sonra bol bol yatis.amin canim

Arkadaşlar desteğiniz için hepinize cook tesekkur ederim iyiki varsiniz:)ama bende acilma olup olmadigini bilmiyorum sadece 1.5cm dedi dikiş atilmasi lazim dedi bilmiyor umki
canim rahmin acilmis olsa dikis atamazlar diye biliyorum rahim boyu kisaliyor. Simdi rahim boyun kisa acilmasin diye dikis atacaklar benim bildigim

Back