Sağol cnm benim insallah 3luler de iyi cikar ense kalinligi 1.5mm cikmisti bebisimin. Senin kacti bebisin?? Dr yaştan dolayi yüksek çıkmış olabilir demiş.Takma kafana benimde yüksek çıktı salı günü 3 lü test yaptırcam inş o iyi çıkar testlere çokta itibar edip morel bozma ense ölçümleri daha önemli onlar normal çıktıysa Kaygı etme
canim korkma benim suan 5. Haftam bitti simdiye kadar ikiz olmasinin bir zorlugunu gormedim hatta mide bulantilari ikizlerde daha fazla olur dediler normaldi. Sadece bu hafta sertlik oldu erken dogum korkusu sardi ama bu durum tek olanlarda da oluyor. Cok sukir sertlik vardi ama acilma yada rahimde kisalma olmamis. Nst de de sanci cikmadi hic bisey yok dedi dr. Gozunu korkutma simdiden iyi dusunSenin de ikiz Allah bağışlasın..nasıl kontrol oluyorsun çok mu zor erken doğum riski nasıl atlatılır..doktorun ne diyo napıyo biraz yardımcı olursan çok korkutuldum çünkü
Canım maşallah çok sevindim.rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :)Yasasinnnn hamileyimmmmm
Inşallah kuzum rabbim kimseyi evlatsiz koymasınAllah razı olsun canım çok teşekkür ederim. İnşallah aranıza katılabilirim bende.
canim korkma benim suan 5. Haftam bitti simdiye kadar ikiz olmasinin bir zorlugunu gormedim hatta mide bulantilari ikizlerde daha fazla olur dediler normaldi. Sadece bu hafta sertlik oldu erken dogum korkusu sardi ama bu durum tek olanlarda da oluyor. Cok sukir sertlik vardi ama acilma yada rahimde kisalma olmamis. Nst de de sanci cikmadi hic bisey yok dedi dr. Gozunu korkutma simdiden iyi dusun
Canım 15 gün sonra müjdeee hamileyim yazacaksın Allah'ın izniyle dualarımızdasınMerhaba buraya daha öncede yazmıştım belki hatırlayanlarınız olacaktır. Tedavime başladım ve bitti bile neredeyse. Yarın yumilerim toplanacak saat 08:00'de hastanede olacağım. Benim için dua ederseniz çok mutlu olurum. Her topiğe yazıp dua dileniyorum. İnşallah bende aranıza katılıp, anne olma heyecanını tadabilirim. Herkese sevgiler...
tşk ederim canm. evet ikisi aynı şey :)ay bu çok güzelmiş .... patchwork gibi bişey mi bu acaba ya da aynı şey mi ikisi bilemedim ama çok kullanışlı olur bu bebeğinin doğacağı mevsim itibariyle :):) güle güle kullansın yakışıklı oğlun :)
hayırlı olsun canımm.. Allah tamamına erdirsinYasasinnnn hamileyimmmmm
inşallah tedavin güzel sonuçlanır canım.. Allahım yar ve yardımcınız olsun. dualarımızdasın..Merhaba buraya daha öncede yazmıştım belki hatırlayanlarınız olacaktır. Tedavime başladım ve bitti bile neredeyse. Yarın yumilerim toplanacak saat 08:00'de hastanede olacağım. Benim için dua ederseniz çok mutlu olurum. Her topiğe yazıp dua dileniyorum. İnşallah bende aranıza katılıp, anne olma heyecanını tadabilirim. Herkese sevgiler...
İçinizde ikiz olan var mı ve ne durumdasınız hep felaket senaryoları duydum birisi içimi rahatlatsa sevincim hüzne dönsün istemiyorum ikisine de kavuşmak istiyorumvarsa ne gibi önlemler alındı nelere dikkat ettiniz ..
Teşekkür ederim içime su serptin çok mu zor geçiCanım hayırlı olsun benimde ikiz strese girmissin sakin ol Allahın izniyle sağlıklı hamilelikler geçiriyoruz burada ciddi sıkıntı yaşayan olmadı bildiğim kadarıyla sadece biraz daha dikkat etmek gerekiyor biraz yogun hamilelik yasiyoruz hepsi o kadar şimdiden erken doğum kaygisina girme canım doktorunla irtibatini kesme yonlendirmelerine dikkat et o kadar kötü senaryolara da itibar etme canım Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alicaz inşallah hamileliginin tadını çıkar
İnş.amin..teşekkürler ..ben varım. şu ana kadar her şey normal diyo doktor. geçen hafta rahim ağzı kontrolü yapıldı açılma var mı diye. varsa sarkaj yapılcaktı. bundan sonra sık sık kontrol etcez dedi. onu dışında her şey yolunda dedi. allahım sağ salim kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah...
Canım ben bulantilarda çok zorlandım baya uzun sürdü herkesdede aynı olmuyor bazilarimiz daha rahat atlattı benim nerdeyse yeni yeni bitti diyebilirim bide bebegimin birinin eşi biraz asadaymis yukarı tirmaniyor biraz daha dikkat ediyorum ağır kaldirmamaya kendimi fazla yormamaya tabi tek gebeliklerden boraz daha yoğun yasaniyormus en azindan doktorum bana öyle söylemişti bende baslarda çok tedirgindim korkuyordum ama zamanla herşey oturuyor yerine içini ferah tut herşey güzel olacak Allahın izniyleTeşekkür ederim içime su serptin çok mu zor geçi
İnş.amin..teşekkürler ..
İnş.canım..Canım ben bulantilarda çok zorlandım baya uzun sürdü herkesdede aynı olmuyor bazilarimiz daha rahat atlattı benim nerdeyse yeni yeni bitti diyebilirim bide bebegimin birinin eşi biraz asadaymis yukarı tirmaniyor biraz daha dikkat ediyorum ağır kaldirmamaya kendimi fazla yormamaya tabi tek gebeliklerden boraz daha yoğun yasaniyormus en azindan doktorum bana öyle söylemişti bende baslarda çok tedirgindim korkuyordum ama zamanla herşey oturuyor yerine içini ferah tut herşey güzel olacak Allahın izniyle
Allah tamamini erdirsin cnm saglikla mutlulukla gelsin bebisin :)Kïzlar ben bugun hiç uyuyamadım içim kıpır kıpır mutluluktan sevinçten allahim devaminda nasip eder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?