• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Screenshot_2014-12-29-20-28-32-1.png
Bak bu da besigin kapali hali. Bir de yaninda besigin icinde gordugun tekstilin tamamini veriyorlar. yatak da dahil yatak yari visko 10 cm lik mis. Kullanan arkadasim cok memnun baska birsey oneren olmazsa ben park yataktan buna gectim hemde iki tane :)

Hii masallah ne guzel bir yasa kadar yatirabilmisler
70 e 110 senin odan icin dar mi olur ona gore bir besik onerecem. Resim koyamiyorum bir turlu telefondan cekiyorum fotografini dosya ekle diyorum boyutu cok buyuk diyor. Bir beceremedim telefonum samsung note 2 sen fotograf ekliyorsun. Anlatir misin
Sığar dosya yükle den giriyorsun. Galeri ordan resmi seciyorsun. Yüklüyor.sen söyle yuklemiyorsa adını markasını modelini ben bakarım

Eki Görüntüle 1369138 Bak bu da besigin kapali hali. Bir de yaninda besigin icinde gordugun tekstilin tamamini veriyorlar. yatak da dahil yatak yari visko 10 cm lik mis. Kullanan arkadasim cok memnun baska birsey oneren olmazsa ben park yataktan buna gectim hemde iki tane :)
Nerde bulunur bu acaba bilgi verir misin

Bende bunlardan alıcam yatak odasına en büyük boyundan. Gerçekten çok derin 2 kademeli ayaklanıyor ve işin bittiğinde her parçasını katlayıp kaldırabilirsiniz :)

Eki Görüntüle 1369128 Basardim
bak bu 60 a 120 bunun 70 e 110 u da var beyaz rengi de varEki Görüntüle 1369132 bu da 50 ye 90 bunlar kapanabiliyor harika bisey kullananlar cok memnun bir de derinligicok guzel neredeyse park yatak kadar hatta onlardan derin

Kızlar ben park yatak alacaktim. Araştırdım ve sallanma olduğunda ses yapıyormuş ve dayanıklı değilmiş. Kayın validem köy beşiği alalım dedi.benimde kafama yattı. Evimiz dar ve tayinciyiz. Karyola beşik eve olmuyor. Siz ne dersiniz köy besigineo_O:KK28:Eki Görüntüle 1369048 Eki Görüntüle 1369050
Canım bunu bir yaşına kadar kullanamazsan tekrar alırsın bu seferde iki şey alacaksın ve daha fazla yer sıkıntısı yaşarsın nacizane fikrim

Back