2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ayyy ben bunu dun yazmisim dun geceden beri nasil kar yagiyor.10 yildir boyle yagmadi.sabah ise gidemedim.evdeyim.cam onunde oturup kar izliyorum.ama dedigin gibi dusebilir insan cok tehlikeli

Insallah cnm hic sorma ya biliyorum hep uyuyorsun bana fazla etki yapmamisti igneden daha iyidir bence. Lekelenmem oldugu icin alttan kullanmam heralde kanatir diye korkuyorum.Senin kontrol ne zmn.
Asıl doktorumla pazartesi canım..burda acile gitmiştim mecbur ..bana iğneden daha iyi geliyo hap evet uyutuyo ama kesiyo da şükür iyi ki dermanımız var..

Keşke ikiz olsaaa bilmiyorum daha randevu tarihim gelmedi..bulurum kesin yıllardır arkadaşlarım doğurdu büyüttü hepsinde var sıra bana geç geldi :) değerlerin kaçtı acaba..

Keşke ikiz olsaaa bilmiyorum daha randevu tarihim gelmedi..bulurum kesin yıllardır arkadaşlarım doğurdu büyüttü hepsinde var sıra bana geç geldi :) değerlerin kaçtı acaba..
değerlerim ilk beta hcg 380 lerdeydi ikincisi ise 770 lerde.
ikiz olabileceğini ilk değerde söylemişti dr.
senin ilk değerin nedir.bir fikir vermiştir.

Arkadaşlar mrh bende dondurulmus embiryo tramsferim oldu 10. Gun betahcg 416 cıkkkktı gerci biraz cok bir deger gibi geldi bana 2 tane 5. Gun embiryosu transfer olmuştu. Sizlere bir kaç sorum var acaba kese ve kalp atisina ne zaman gidiliyor -sizin betahcgleriniz kaçtı 10. Gunde. Coook sevgilerr bebisli günlerrr hepimize

Ayyy ben bunu dun yazmisim dun geceden beri nasil kar yagiyor.10 yildir boyle yagmadi.sabah ise gidemedim.evdeyim.cam onunde oturup kar izliyorum.ama dedigin gibi dusebilir insan cok tehlikeli
canım kar yağsa keske diyordun :) bak ne güzel yağmış evde dinlen :) bebişlerinle dışarıda yağışını izle :) burada çok yağmıyor ama çoooooook soğuk :)

canım hayırlı olsunnnn :) gayet iyi bir değer :) kat kat artsın inşallah :) bana 1 tane blast transferim olmuştu :)benim 10. gün değerim 340 idi :) 1 hafta 10 gün sonra keseye çağırır canım :) sağlıkla görürsün bebişini veya bebişlerini inşallahhh :)

çok erken ama bebek için hani doğuma gelenlere sabun kılıf oje gibi şeyler veriyorlar ya bende ne yapsam diye düşünüyorum
Bende instagram dan bu süslerle ilgili sayfaları takip ediyorum en mantıklısıda sabun gibi geldi şimdiye kadar Mayıs Haziran bi gelse bol bol geze geze alsak herşeyleri

Arkadaşlar Cumartesi günü magnezyum ve b vitamini vermişti. Doktorum hamileliğin başından beri çıkarmayan ben üç gündür çıkartıyorum ilaçlar yan etki mi yaptı acaba bu arada magnezyum ve b vitamini kullanan başka var mı ve bunları kan sonucuna göre fln vermedi anlamadım. Ben

Asıl doktorumla pazartesi canım..burda acile gitmiştim mecbur ..bana iğneden daha iyi geliyo hap evet uyutuyo ama kesiyo da şükür iyi ki dermanımız var..
Hayirli haberler cnm bende hapi tercih edicem kararimi verdim :) insallah kesilir artik kahverengiler. ictigimiz ilaclar hepimize sifa olsun bebislerde tosun gibi buyusunler insallaahhhh.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…