2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Günaydınlarr bende tüp bebek gebesiyim Allah'ın izniyle :) merak ettiğim birsey var hesaplamalarda 5 haftalık gebelik çıkıyor transferim 11 Aralık'ta yapıldı bu hesaplamalar doğrumu 12 ocakta kese görmeye gitcez acaba kalp atışıda duyulur mu ?? İnşallah sağlıklı sıhhatli gebeler oluruz zaman su gibi geçer :))

Canım çok geçmiş olsun. Sana bebişlerinle mutlu sağlıklı bir yıl diliyorum.

Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) adet gününden hesaplayacaksin canım transferden degil

sabah cogu zaman akıntım gelıyor suyummu bosalıyor kese mı bozuldu diye korkuyorum progestan kullanıyorum alakalı olabılır mı
korkma canım ilaç kullanırken hepimizde oldu bu akıntılar hatta kullanmayı bıraktıktan sonra bile bir süre su gibi akıntılarımız devam etti, kesene de bebeğine de bişey olmaz Allahın izniyle :)

canımmmm geçmiş olsunnnn :) şükür iyiymişsiniz :) benim kızda senin gibi olmuştu 1 hafta kadar ishaldim ama senin kadar yoğun yaşamadım drum ilaç vermişti kesilmişti :) şimdi iyisin değil mi? kuzucuklarımızla mutlu yıllar inşallahhhh :)

Cok gecmis olsun canim.bugun daha iyisindir umarim

Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ca
canimm hayirlisi olsun.. beninde 29 kasim transferdi 22 aralikta kesemizi gorduk. 29 aralikta da kalp atislarimizi duydukk. Sende duyarsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…