2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

İnşallah sonuç gönlüne göre olup hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım.
Moralini yüksek tutman çok önemli , moral bozukluğu stres sıkıntı bebişi kötü etkiler. Eğer bebekte arıza yoksa istediği kadar kanama olsun ne olursa olsun sımsıkı tutunur , eğer bebekte bir arıza varsada hayırlısı neyse o olur canım.
Gebelik testin pozitif çıkmış kesende görülmüş , ne güzel bu demektirki hamile kalabiliyorsun. Gerisi hayırlısı neyse o olsun canım. İnşallah herşey hayırlısıyla gönlüne göre olur canım

Çok teşekkürler cevabın için
bugün tekrar kan verdim dün 6061 çıkmıştı bugün artmazsa bi daha kan vermeme gerek yokmus
Anlamadım hiçbişey
sizlerin ilk kontrolde kese boyu kaçtı hatirliyormusunuz?
0.65 Cm kese boyu 6061 betahCG kötü degerlermi anlamadimki

Arkadaslar betahcg 6061 den
7526 ya çıkmış nasıl sizce
lütfen fikir verin

Arkadaslar betahcg 6061 den
7526 ya çıkmış nasıl sizce
lütfen fikir verin
beta HCG nin yükselmeye devam etmesi çok iyi haber canım Bazen başlarda kese küçük olup sonradan gelişebiliyor.
Canım benim biliyorum bizde bu dönemlerden geçtik çok endişelisin ve çok üzülüyorsun ama kafanı boşaltmaya çalış lütfen. Gebelikte sıkıntı stres hiç iyi değil. Eğer bebekte kromozom anomalisi gibi bir özür yoksa sımsıkı tutunacaktır. Bu konularla kafanı meşgul etme, internette araştırmalar yapıp kafanı karıştırma gebeliğinin tadını çıkar.Hayırlısı neyse o olacaktır , umarım herşey gönlüne göre olacak canım

Günaydın karlı bir istanbul sabahından
Kızlar bebeğim hareket ediyor. Siz de hissediyor musunuz? Onunla uzandigim zaman konuşuyorum arka arkaya tepki veriyor

Maşallah canım. Şimdi çok kıskandım seni. Hem kar yağmış kar görmüşsün, hem oğlunu hissetmişsin. Nasıl bir his anlatsana, çok merak ettim

Maşallah canım. Şimdi çok kıskandım seni. Hem kar yağmış kar görmüşsün, hem oğlunu hissetmişsin. Nasıl bir his anlatsana, çok merak ettim
Damar atar gibi pıt pıt ediyor canım. Yat uzan ve konuş sessiz ortamda konuş ve dinle. Hissedersin sende ablam hamileydi ilk damar atar gibi hissedersin dedi doğruymus

Hayırlı olsun Rabbim çok güzel birşey nasip etsin bunun keyfini yaşayın bir sürü çocuğu olmayan evlâtlık alan aile var çok büyük bir nimetle karşı karşıyasınız en fazla iki sene zorluk çekersiniz Rabbim gücünü de sabrını da verir bence siz bol bol şükredin...

@ARMYY zeymuran0 C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. ve diger tum hasta hamisler.hepinize coookkkk gecmis olsun.bugun nasilsiniz?
Tesekkurler canim.idare eder durumdayim tam atlatamadim.dr kontrolum vardi.seker yukleme testine girdim.bugun onlarla ugrastim.cok yogun kar yagisi var.zorlandim biraz gidip gelmekte.
benim dr.um hic bahsetmedi.bilseydim bugun dr.a sorardim

cuma günü de idari izin vermişler canım az önce söylediler henüz yazı gelmemiş ama başbakan açıklamış :)
Ben çok bîlmiş seni Perşembe ile cumayı karıştırdın sandım ben zaten raporluyum ama eşim evde olacak herkesin gözü Aydın. Canım teşekkür ederiz bu güzel haber için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…