Amin canımçok zor bir karar ya bişey olmazsa diye de düşünüyor olabilirsin ama doktoru dinlemek lazım belki 4 unu kaybedebilirsin demiş. sağlıklıları devam ettiriyorlar zaten hem sana da zararlı 2si olsun sonra bida olur canım benim allah doğacak bebeklerine ve sana sağlık versin.
Göründüm canım hepsi aynı görüşte dört tanesi çok riskli hem bebekler hemde benim içinCanım ya çok zor bir karar. Allah sana yardım etsin inşallah.başka doktorlara göründünmü. başka görüşlerde al istersen.
Göründüm canım hepsi aynı görüşte dört tanesi çok riskli hem bebekler hemde benim için
İki embriyo konulmuştu her embriyo kendi ikizini oluşturmuş kararımızı verdik pazartesi sabahı işlem yapılacak rabbim diğer iki bebeğimi korusun senin hamileliğin nasıl geçiyor problem yoktur inşallah allaha emanet olun canım dualarınızı esirgemeyin bizdenCanim ben inan cok sasirdim, kac embrio koymustu doktor?
ayrica ucuzlerde bile birini aliyorlar,gercekten cok zor bir karar ama aksi takdirde ebislerin gelisimi engellenecek..
sana sabir diliyorum canim, sonucta bebegini kucagina alacagin gunleri dusun
İki embriyo konulmuştu her embriyo kendi ikizini oluşturmuş kararımızı verdik pazartesi sabahı işlem yapılacak rabbim diğer iki bebeğimi korusun senin hamileliğin nasıl geçiyor problem yoktur inşallah allaha emanet olun canım dualarınızı esirgemeyin bizden
canim benim baska sebeplerden dolayi da tek bile olsaydi yine sezeyan olacakti onun icin kendimi hazirladim heralde ki normal aklima gelmiyor artik. Hayirlisi olsunmerhaba tatlı anneler
nasılsınız?
biraz regl agrısına benzer bir agrım var onun dışında gayet iyiyim. bebişlerimle büyüyoruz şuana kadar 5 kilo almışım biraz hızlı gidiyorum:)))))))
haftaya kontrolum var merakla bekliyorum.
Anneler, ikiz anneleri özellikle sizlere soruyorum sezeryan mı yapıcaksınız? normal doğumda ısrarcı olcakmısınız? bunu merak ettim tabikide ne gerekiyorsa o yapılır ama ben normal doğum istiyordum şimdi ikiz olunca korkuyorum açıkcası.
Arkadaslar yazmis ama alintiladiktan sonra gordum evet elevit okudugun gibi decavit de icerik olarak ayni.kızlar dün dr. elevit yazmış bazı yerlerdee içinde domuz katkisı olduğunu okudum siz kullanıyor musunuz
Canim bol su ic ve kivi tuket kivi daha iyi geliyor. Sadece vitaminle degil de yedigim yemeklerle de bagisikligini guclendirmeye calis. Keske izin alma sansin olsa. Detayli ultrason sonuclarini da paylasirsan sevinirimgünaydınlar,
çoook feci hastayım ben.
salya sümük oldum resmen.
bütün gece dolandım durdum.burnum bi tkıanıyo bi akıyo.
bugün de detaylı ultrason günüm.
tam da hastalığıma geldi ya(
nasıl iyileşicem ben.ıhlamur ve limondan başka bişey de yok alternatif.
canim kotu oldum ya. Icim bi tuhaf okudum. Rabbim kolaylik versin. En kisa zamanda sifa versin ins. Ben de hep izinlerle raporlarla gecirdim su sureci. Soyledigin icimi burktu. Ama yilbasindan sonra bende basliyorum galibaçok zor tabi olmaz mı.
ilkinde de son zamanlarda zorlanmıştım baya.
şimdi bi de ikiz.
karnım daha hızlı büyüyor.
yollarda gitgelüşütüp hasta oluyorum işte.
evde olanlarınız kıymetini bilsin.
benim hep böyle çileli geçiyor hayatım(
As rabbim yardımcın olsun canım. .Inşallah bebeklerin seni bırakmaz. Doktor ne derse onu yap. Rabbim Herseyin hayırlısını versinSlm kızlar benim bebekler 4 oldu ikisi ayrı kesede ikisi aynı kesede dün gördük kalp atışlarınıda duyduk ama dr aynı kesedekilerini sonlandırmak istiyor çok üzgünüm ben onlardan ayrılmak istemiyorum ama dr ısrarlı benim şekerim var kilolu hamile kaldım taşıyamazsın diyorlar bebekler birbirlerine zarar verir hepsini kaybedersin diyor kafam karmakarışık eşimde dr ları dinleyelim birde seni kaybedersek diyor allah yardımcımız olsun dua edin bana ve bebeklerime
Canim alinti yapamadan cvp verdim kusura bakma tlfnun azizligine ugradimilaç kullanmış ama etkili olmamış doktor tüp bebek tedavisine başlayın demiş.
arkadaşım da çok az adet görüyormuş kanaması çok az oluyomuş..sen hangi merkeze gittin canım ?? kaçıncı denemendi ?
Canim yanlis hatirlamiyorsam tecrubeli ikiz anneleri diye bi topik var 2012de konu acilmis oradada senin gibi dorduzlere gebe bi arkadaş vardi adi leyl di sanirim kadin doğmuş 4tanede kizi var simdi:)Slm kızlar benim bebekler 4 oldu ikisi ayrı kesede ikisi aynı kesede dün gördük kalp atışlarınıda duyduk ama dr aynı kesedekilerini sonlandırmak istiyor çok üzgünüm ben onlardan ayrılmak istemiyorum ama dr ısrarlı benim şekerim var kilolu hamile kaldım taşıyamazsın diyorlar bebekler birbirlerine zarar verir hepsini kaybedersin diyor kafam karmakarışık eşimde dr ları dinleyelim birde seni kaybedersek diyor allah yardımcımız olsun dua edin bana ve bebeklerime
Canim yanlis hatirlamiyorsam tecrubeli ikiz anneleri diye bi topik var 2012de konu acilmis oradada senin gibi dorduzlere gebe bi arkadaş vardi adi leyl di sanirim kadin doğmuş 4tanede kizi var simdi:)
Burun tıkanıklığı değil ama baş ağrısı oluyor haftada üç defa falanHayirli cumalar kizlar :) Rabbim bebeklerimiz kucagimizda cumalarda dua ettigimiz gunleride gostersin :) hasta olan arkadaslar gecmis olsn cinsiyet ogrenecekler hayirli olsun simdiden :) simdi bisey daha sorucam ben haftanin iki gunu kesin basagrisi burun tikanikligiyla uyaniyorum boyle olan varmi
Tesekkur ederim canim.dr.dan geldik.cok sukur dr.un gordugu bir anomali yok.rabbim tastamam dogmalarini nasip eder ins.tum bebeklerimizle beraberAyy canim ya cok gecmis olsun.allahtan hafta sonu geldi dinlenirsin guzelce.ayrintili ultrason haberlerini bekliyorum.
Allah yardimciniz olsun canim.Zor karar elbette .Dr.larin uyarisi da bosa degil.hayatin da riske girebilir.Hakkinizda hayirlisi olsun.Slm kızlar benim bebekler 4 oldu ikisi ayrı kesede ikisi aynı kesede dün gördük kalp atışlarınıda duyduk ama dr aynı kesedekilerini sonlandırmak istiyor çok üzgünüm ben onlardan ayrılmak istemiyorum ama dr ısrarlı benim şekerim var kilolu hamile kaldım taşıyamazsın diyorlar bebekler birbirlerine zarar verir hepsini kaybedersin diyor kafam karmakarışık eşimde dr ları dinleyelim birde seni kaybedersek diyor allah yardımcımız olsun dua edin bana ve bebeklerime
allah yaninda yar ve yardimcin olsun cnm doktorunu dinle o senn icin iyi olani soyler zatenSlm kızlar benim bebekler 4 oldu ikisi ayrı kesede ikisi aynı kesede dün gördük kalp atışlarınıda duyduk ama dr aynı kesedekilerini sonlandırmak istiyor çok üzgünüm ben onlardan ayrılmak istemiyorum ama dr ısrarlı benim şekerim var kilolu hamile kaldım taşıyamazsın diyorlar bebekler birbirlerine zarar verir hepsini kaybedersin diyor kafam karmakarışık eşimde dr ları dinleyelim birde seni kaybedersek diyor allah yardımcımız olsun dua edin bana ve bebeklerime
Yok canim onemli deil :) ben arkadasima bildiricem bunlari cok sagol...:)Canim alinti yapamadan cvp verdim kusura bakma tlfnun azizligine ugradim
Tesekkur ederim canim.Ben oglumu da zor sartlarda buyuttum.bugun de hasta hasta ise gitmek zoruma gitti.gercekten de berbat durumdayim.tavuk suyuna corba yaptik esimle zar zor.onu ictim.dedigin gibi kivi de yiyeyim birazdan.canim benim baska sebeplerden dolayi da tek bile olsaydi yine sezeyan olacakti onun icin kendimi hazirladim heralde ki normal aklima gelmiyor artik. Hayirlisi olsun
Arkadaslar yazmis ama alintiladiktan sonra gordum evet elevit okudugun gibi decavit de icerik olarak ayni.
Canim bol su ic ve kivi tuket kivi daha iyi geliyor. Sadece vitaminle degil de yedigim yemeklerle de bagisikligini guclendirmeye calis. Keske izin alma sansin olsa. Detayli ultrason sonuclarini da paylasirsan sevinirim
canim kotu oldum ya. Icim bi tuhaf okudum. Rabbim kolaylik versin. En kisa zamanda sifa versin ins. Ben de hep izinlerle raporlarla gecirdim su sureci. Soyledigin icimi burktu. Ama yilbasindan sonra bende basliyorum galiba
Dualarımız seninle rabbîm yardımcın olsun canımİki embriyo konulmuştu her embriyo kendi ikizini oluşturmuş kararımızı verdik pazartesi sabahı işlem yapılacak rabbim diğer iki bebeğimi korusun senin hamileliğin nasıl geçiyor problem yoktur inşallah allaha emanet olun canım dualarınızı esirgemeyin bizden
Ay masallah masallah.allah nazardan saklasin.bizde gittik bugun doktora.ayni dedigin sekilde organlarina bakti.kendince bir sorun goremedi ama yine de detayli ultrasona git dedi.bu cocuklar buyudukce fotolari kotulesiyor.kucukken ne guzel ikisi ayni fotodaydi simdi yarim vucut ancak sigiyor.seker yuklemesine zerre inanmasamda sordum.yok artik dedi.biri dr.diye her konuda ahkam kesme hakkina sahip degil dedi.cok sinirli karataya.neyse bizimde sonucta sukur hersey yolunda.buyumusler.dr.hizli hareket edince nefesim kesiliyor dedim.adam guldu 360 gr tanesi totalde 720 suyu vs.normal degil mi sence dedi.anladim ki yavas hareket zamani geldi artikTesekkur ederim canim.Ben oglumu da zor sartlarda buyuttum.bugun de hasta hasta ise gitmek zoruma gitti.gercekten de berbat durumdayim.tavuk suyuna corba yaptik esimle zar zor.onu ictim.dedigin gibi kivi de yiyeyim birazdan.
ultrason sonuclarim da cok sukur iyiydi.evraklari verdi ama daha okuyamadim.hem hasta hem de endiseli olunca gozyaslarima hakim olamadim.insan korkuyor ne de olsa.dun gece de uyuyamadim.hem bu kontrolu kafaya taktim hem de hastayim zaten.zombi gibi gezdim evde:))
bebeklerim 302 gr ve 304 gr.dr. normal dedi.kalp karin omurga gozleri vs. Bakti.kalp odaciklarini gosterdi.ayaklari elleri gosterdi.
Bir de seker yuklemesinin zararini sordum kizlar.sacmalik dedi.dunyada boyle bir calisma yok dedi.yediklerinle zaten seker aliyosun dedi.safsata dedi.sonucta bu kisi de prof. Bir perinatolog.bu sebeple terddutte olanlar gidecekleri uzmanlarina sorsunlar benim gibi.malum gecen gun birisi geldi burda asla yaptirmayin filan yazmisti ya ozellikle sordum buraya yazmak icin
Masallah canim senin bekeklerine de.detayliya gireceksin o zaman benim gibi.ben de sali kendi dr.uma gidicem seker yukleme testi icin.Ay masallah masallah.allah nazardan saklasin.bizde gittik bugun doktora.ayni dedigin sekilde organlarina bakti.kendince bir sorun goremedi ama yine de detayli ultrasona git dedi.bu cocuklar buyudukce fotolari kotulesiyor.kucukken ne guzel ikisi ayni fotodaydi simdi yarim vucut ancak sigiyor.seker yuklemesine zerre inanmasamda sordum.yok artik dedi.biri dr.diye her konuda ahkam kesme hakkina sahip degil dedi.cok sinirli karataya.neyse bizimde sonucta sukur hersey yolunda.buyumusler.dr.hizli hareket edince nefesim kesiliyor dedim.adam guldu 360 gr tanesi totalde 720 suyu vs.normal degil mi sence dedi.anladim ki yavas hareket zamani geldi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?