2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Amin canım

İki embriyo konulmuştu her embriyo kendi ikizini oluşturmuş kararımızı verdik pazartesi sabahı işlem yapılacak rabbim diğer iki bebeğimi korusun senin hamileliğin nasıl geçiyor problem yoktur inşallah allaha emanet olun canım dualarınızı esirgemeyin bizden

cnm Allah yardımcın olsun dualarımız seninle. Allah diğer bebeklerini sana bağışlasın. İlk defa duydum böyle birşey. Ailenizde de vardı herhalde ikiz. Ama iki embriyo koyulup ikisi de bölünüyorsa 3 kese nasıl oluyor? iki ayrı kesede ikişer bebek olması gerekmiyor mu?

canim benim baska sebeplerden dolayi da tek bile olsaydi yine sezeyan olacakti onun icin kendimi hazirladim heralde ki normal aklima gelmiyor artik. Hayirlisi olsun

kızlar dün dr. elevit yazmış bazı yerlerdee içinde domuz katkisı olduğunu okudum siz kullanıyor musunuz
Arkadaslar yazmis ama alintiladiktan sonra gordum evet elevit okudugun gibi decavit de icerik olarak ayni.
Canim bol su ic ve kivi tuket kivi daha iyi geliyor. Sadece vitaminle degil de yedigim yemeklerle de bagisikligini guclendirmeye calis. Keske izin alma sansin olsa. Detayli ultrason sonuclarini da paylasirsan sevinirim

canim kotu oldum ya. Icim bi tuhaf okudum. Rabbim kolaylik versin. En kisa zamanda sifa versin ins. Ben de hep izinlerle raporlarla gecirdim su sureci. Soyledigin icimi burktu. Ama yilbasindan sonra bende basliyorum galiba

As rabbim yardımcın olsun canım. .Inşallah bebeklerin seni bırakmaz. Doktor ne derse onu yap. Rabbim Herseyin hayırlısını versin

Canim yanlis hatirlamiyorsam tecrubeli ikiz anneleri diye bi topik var 2012de konu acilmis oradada senin gibi dorduzlere gebe bi arkadaş vardi adi leyl di sanirim kadin doğmuş 4tanede kizi var simdi:)

Canim yanlis hatirlamiyorsam tecrubeli ikiz anneleri diye bi topik var 2012de konu acilmis oradada senin gibi dorduzlere gebe bi arkadaş vardi adi leyl di sanirim kadin doğmuş 4tanede kizi var simdi:)

Yaa gercekten inanamiyorum, ben ikiz olursa diye bile cok korkmustum, bakamam bas edemem tek basima diye, bir anda 4 bebek icin evde annane babanne ve iki bakici falan olmali bence :) gercekten mucizevi bir sey.

Burun tıkanıklığı değil ama baş ağrısı oluyor haftada üç defa falan

Allah yardimciniz olsun canim.Zor karar elbette .Dr.larin uyarisi da bosa degil.hayatin da riske girebilir.Hakkinizda hayirlisi olsun.

allah yaninda yar ve yardimcin olsun cnm doktorunu dinle o senn icin iyi olani soyler zaten

Tesekkur ederim canim.Ben oglumu da zor sartlarda buyuttum.bugun de hasta hasta ise gitmek zoruma gitti.gercekten de berbat durumdayim.tavuk suyuna corba yaptik esimle zar zor.onu ictim.dedigin gibi kivi de yiyeyim birazdan.
ultrason sonuclarim da cok sukur iyiydi.evraklari verdi ama daha okuyamadim.hem hasta hem de endiseli olunca gozyaslarima hakim olamadim.insan korkuyor ne de olsa.dun gece de uyuyamadim.hem bu kontrolu kafaya taktim hem de hastayim zaten.zombi gibi gezdim evde:))
bebeklerim 302 gr ve 304 gr.dr. normal dedi.kalp karin omurga gozleri vs. Bakti.kalp odaciklarini gosterdi.ayaklari elleri gosterdi.
Bir de seker yuklemesinin zararini sordum kizlar.sacmalik dedi.dunyada boyle bir calisma yok dedi.yediklerinle zaten seker aliyosun dedi.safsata dedi.sonucta bu kisi de prof. Bir perinatolog.bu sebeple terddutte olanlar gidecekleri uzmanlarina sorsunlar benim gibi.malum gecen gun birisi geldi burda asla yaptirmayin filan yazmisti ya ozellikle sordum buraya yazmak icin

Dualarımız seninle rabbîm yardımcın olsun canım

Ay masallah masallah.allah nazardan saklasin.bizde gittik bugun doktora.ayni dedigin sekilde organlarina bakti.kendince bir sorun goremedi ama yine de detayli ultrasona git dedi.bu cocuklar buyudukce fotolari kotulesiyor.kucukken ne guzel ikisi ayni fotodaydi simdi yarim vucut ancak sigiyor.seker yuklemesine zerre inanmasamda sordum.yok artik dedi.biri dr.diye her konuda ahkam kesme hakkina sahip degil dedi.cok sinirli karataya.neyse bizimde sonucta sukur hersey yolunda.buyumusler.dr.hizli hareket edince nefesim kesiliyor dedim.adam guldu 360 gr tanesi totalde 720 suyu vs.normal degil mi sence dedi.anladim ki yavas hareket zamani geldi artik

Masallah canim senin bekeklerine de.detayliya gireceksin o zaman benim gibi.ben de sali kendi dr.uma gidicem seker yukleme testi icin.
bu prof.ta resmen sinirlendi ben sorunca.sacmalik dedi.sonucta turkiyenin sayili perinatolog uzmanlarindan.
benim de nefesim daraliyor resmen artik. Sen bebeklerinin hareketleri arasinda fark hissediyomusun?benim oglan sol tarafa yerlesmis kiz sag tarafa.oglan daha cok hareketli masallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…