2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Tabi ki karar verip aldığımız bir ürün olursa paylasirim bursa inşallah.Yatak konusunda ben de bilgisizim, sadece visco olmamalı diye biliyorum.Hangisi iyidir acaba.

İki battaniye iki yelek bi de patiğimiz var çok şükür annem alıcak da benim hastane çıkışı bi takımı ben alıyım dedi bebek arabasını odasının mobilyalarını da alıyım dyo da kayınvalidem azıcık safa yatıyo sanki :)) mobilyaları söylemiştm gaza gelsinler onlar da azıcık diye ama baktım ses seda yok bebek arabasını söylemedim valla karyola da almıcam park yatak alıcaz heralde onu da biz alıcaz

Arkadaşlarından hatırladığım kadarıyla pamuk tavsiye ediliyordu galiba.Bir sorayim onlara da.

Ay her şeyin ne kadar ayrıntısı var.
Hiç düşünmedim ama lateks plastik bir madde değil mi?
Ben de öyle biliyorum ama kafa karışıklığı bazıları pamuktan yatak dolduruyomuş kimisine bu alerji yapıyomuş bir sürü şey aslında alıp geçip arkana bakmamak lazım ne yataklarda büyüdük allasen :)) AskInihan

Ben yün yatakta büyümüşüm, çok sertti baya uzun süre de onda yattım. Büyük almışlar bir de.
Biraz rahat olmalı bence de bu kadar ayrıntı çok zor. Kanserojen olmasın, cilde hassas davransın yeter.

Ben birkaç parça aldım ufak tefek.Annem de zıbın ve alt açma bezi almis sagolsun.Hirkamiz ve yemeğimiz de var anneanne elinden.Amaaaan biz alalım nolcak kafama göre daha rahat alırız :) Ben beşik konusunda da kararsızlık,hem mobilya alıp oda yapmak istiyoruz hem de yanında yatsın ilk aylar diyoruz.Park yatakların görselliği sevmiyorum pek ama gidip onu da alabilirim o derece kararsizim

:) Nasıl bir yatakta yatmisim acaba bak hiç bilmiyorum Sağlıklı olsun ya inşallah rahatça uyusun bebeklerimiz.Arastırayım bu konuyu ama her bebek farklıdır alerjik durumu varsa değiştiriniz ilerde.

Canım ahşap mobilyalardan düşme riski yüksekmiş bir araştır istersen.

Canım ahşap mobilyalardan düşme riski yüksekmiş bir araştır istersen.
Canım yüksekliği ayarlanabilir olanlar var ya onlar kullanışlı olmaz mı? Bi arkadaşım park yatak kullanıyor.Sallanmiyor doğru düzgün.salladiginda ikide bir ayağı devrilir gibi oluyordu.Pierre cardinindi üstelik.Çok ısınamadım.Mobilya kullanan arkadaşım memnunum diyor.Ben de bakıp arastıracagim,umarım doğru karar veririz.

Bi de ahşap mobilyalarda kafasını kolunu vuruyo diyolar joie nin park yatağı var kumaşı falan daha kaliteli gibi geldi bana ebebekte satılıyodu yoksa ben de görsellerini çok sevmiyorum haşır huşur :)) park yatağın da yok sallananıydı sallananı iyiydi kötüydü fermuarlısıydı ben bişey almıyım araştırıyım dedim de o aşamada fena patladım :)) La Lune AskInihan

Bende tam bilmiyorum canım sadece göz önünde bulundurmanı istedim. Ben sallanan bir model düşünmediğim için dikkat etmedim.

Aynı böyleyim düşünmekten beynim ağrıdı.
Kuzenim çok memnun park yatağından ona sorayım markasını bir bakarız. Bana göre hepsi aynı.
Fermuar neresinde ya hu?

Aynı böyleyim düşünmekten beynim ağrıdı.
Kuzenim çok memnun park yatağından ona sorayım markasını bir bakarız. Bana göre hepsi aynı.
Fermuar neresinde ya hu?
Eşim çok kızıyo kafayı bozdun diyo :)) kızımızın beyni yandı içerde diyo :)) fermuar altında kendi girip çıkabiliyomuş ilerde oyun parkı olarak kullanırken ben de sallanan istemiyorum hiiiç alışmasın her türlü öneriye açığım

Hadi yaa ondan mı oyun parkı yazıyor bazılarında?
Cahilliklerden cahillik beğeneyim kendime. Ben biraz bebek mağazası gezeyim en iyisi. Sora sora öğrenirim.

Hadi yaa ondan mı oyun parkı yazıyor bazılarında?
Cahilliklerden cahillik beğeneyim kendime. Ben biraz bebek mağazası gezeyim en iyisi. Sora sora öğrenirim.
Zaten bi anlatmaya başlıyolar tabi bizim de algılar açık bi mağaza yeter öğrenmeye

Zaten bi anlatmaya başlıyolar tabi bizim de algılar açık bi mağaza yeter öğrenmeye
Geçen kemeraltında bir dükkana girme gafletinde bulundum. Böyle bilgi bombardımanı yok. Kadın almana gerek yok bak diye diye dünya kadar ürün anlattı. Loğusa pijamasından kendinden sütyenli atlete, doğum sonrası karın kaslarını çalıştıran korseden çatlak kremlerine oradan bebek şampuanlarına. Yeter deyip kaçtım en sonunda.

Bende tam bilmiyorum canım sadece göz önünde bulundurmanı istedim. Ben sallanan bir model düşünmediğim için dikkat etmedim.
Canım olur mu hiç,hepimiz bilgilerimizi,fikirlerimizi paylasip dogrutu bulmaya calisiyoruz,yanlis anlama beni sakın.Kesinlikle göz önünde bulundurucam.
Anne karnındaki sallantıya alisik olduklari icin sallanarak uyumayi severlermis diye okudum ama illa isterlerse baska yerde sallayip yatagina birakilabilir.

Uf karar vermek cok zor. Arkadasiminki sallandiginda bi tarafameylediyordu,bebek de icinde savruluyordu birazcik.

Yok kuzum askolsun yanlış anlar miyim.

Allah sağlık versin. Doktor kortizon kullandığınızı bilmiyor mu? Bilgim yok ama en kısa sürede hasarsız geçer inş.
dr verdi zaten ben ms hastasıyım birde romatizma var yaş 36 ilk gebelik bebek ve beni koruyor beyin cerrahımada sordum doğumcum ms için dekort diye bi ilaç verdi dedim ona kullanıcaksın dedi zararı almassam sıkıntı olucakmış bibrek kafama takıldı kontrolüm mayısta bakalım inşalalh kaapanmıştır canım aklımda hep bi soru işareti:) ilaç tek sıkıntı iştah açımı yaptı herkes ne güzel 2 ila 5 lilp aradı almaış ben 14 kilo aldım 75 kilo ile hamile kaldım şimdi 90 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…