Ooo öğretmenler çoğaldı. Bulantı ara ara gidip geliyor. Umarım geri dönmez.Kızlar bugün 9+2 yim hiç bulantım olmadı sanırım artık bitti benim bulantı maceram böylede gebe mym değil mym anlaşılmıyo yine evham yaptımbu arada bende öğretmenim
Selam canım hoşgeldin, nasılsın?İyi aksamlar tatlı anneler muhabbetiniz bol olsun iyisinizdir inşallahh
Ben de aynı öyleyim. Önceden geMeye bayılırsım 2 aysır evden çıkmıyorum. Hele mağza görmek iatwmiyorum. Oysa pantolon almam gerwkli ama üşeniyorum.İşte o aftan sonraki atamada atandım. Bizi vurmadı eşim de tortumdaydı. Beş yıl kaldık.
Şükür şimdi daha iyi bir yerdeyiz. Ben totomu kanepeden ayırmak bile istemiyorum. Hayatımda hiç bu kadar halsiz olmamıştım.
Hoş geldin canım.. Ne güzel şükret bulantın olmamasına ama benim 10. Haftadan sonra daha kötü olmuştu dikkat et sen de..Ooo öğretmenler çoğaldı. Bulantı ara ara gidip geliyor. Umarım geri dönmez.
Selam canım hoşgeldin, nasılsın?
iyiyim canım çok şükür bugün misafir ağırladım her şey yolunda gitti ama misafirler gittikten sonra sol bacağıma bir ağrı girdi zor yürüyorum, yordum kendimi sanırım ondan oldu, umarım yarına geçer.. onun haricinde iyiyim.. sen nasılsın? tatil iyi gelmiştir sana gerçi çabuk bitti pazartesi açılıyor okullar ama :)Ooo öğretmenler çoğaldı. Bulantı ara ara gidip geliyor. Umarım geri dönmez.
Selam canım hoşgeldin, nasılsın?
ben hamile pantolonlarına geçtim canım belleri lastikli lcw'den aldım öyle rahat ki :) herkese tavsiye ederim fiyatları uygun hem de.Ben de aynı öyleyim. Önceden geMeye bayılırsım 2 aysır evden çıkmıyorum. Hele mağza görmek iatwmiyorum. Oysa pantolon almam gerwkli ama üşeniyorum.
Ya işte bizim hemen geçme durumumuz yok,doğu görevinin bitmesine 1 yıl var ama eşim biraz kalıp puan biriktirelim diyor,ailesi de yakın ilçede.Çok zor bende erzurumun ilçesindeydim. Oradaki hastaneye ve sürekli rapor alan kadın doğumcuya güvenmediğim için büyük bir yere geçmeyi bekledim. Allah yardımcın olsun. Umarım hepimiz bir avazda kucağımıza alırız yavrularımızı.
Bizde de öyle derler canım bakalım doğru çıkacak mı,ama kız da volsa cirkinlestirmesin beni bebisim, uslu olsun :) İnşallah biz de o ince hamilelerde oluruz.Bir yıl da az değilmiş Veririz di mi? Veririz VeririzCanım yüzün lekelendiyse kızın olcak derlet bizde.vücutta da sivilcelenme olabilirmiş ama doğumdan sonra geçer çok takma kafana. Ben de çam ağacı gibi omaktan krkuyorum. 45 kg hamile kaldım 47 48 geliyom şimdi. Ama 45 kiloya rağmen böyle incecik bi kız olmadım hiç hep böyle yağlı balık etli bi görünümün oldu. Hastameye gidince bacakları incecik sadece karnı olan kadınlara özenerek bakıyom. Ben top gibi her yerden şişerim.. Doktor desi ki dikkat edersen soğumdaki kilolarını tam bir yılda verirsin ama bir yılda veremezsen o üErinde kalır. Soğumdan sonra koakoca 1 yılımıZ var yani.
ben de kilo olayını şimdiden takmaya başladım.. normal doğumdan sonra rahat veriliyormuş ama sezaryan olursa kilo kalıyor diyorlar inşallah normal doğum nasip olur da kilo da kalmaz :)Ya işte bizim hemen geçme durumumuz yok,doğu görevinin bitmesine 1 yıl var ama eşim biraz kalıp puan biriktirelim diyor,ailesi de yakın ilçede.
Ben de edebiyat öğretmeniyim,sizin branşlar ne ?
Bizde de öyle derler canım bakalım doğru çıkacak mı,ama kız da volsa cirkinlestirmesin beni bebisim, uslu olsun :) İnşallah biz de o ince hamilelerde oluruz.Bir yıl da az değilmiş Veririz di mi? Veririz Veririz
Ben de edebiyat öğretmeniyim. Bence öğretmen için küçük yer ideal. Ben her gün 50 km gidiyorum evden okula. Hiç çekilmiyor...Ya işte bizim hemen geçme durumumuz yok,doğu görevinin bitmesine 1 yıl var ama eşim biraz kalıp puan biriktirelim diyor,ailesi de yakın ilçede.
Ben de edebiyat öğretmeniyim,sizin branşlar ne ?
Bizde de öyle derler canım bakalım doğru çıkacak mı,ama kız da volsa cirkinlestirmesin beni bebisim, uslu olsun :) İnşallah biz de o ince hamilelerde oluruz.Bir yıl da az değilmiş Veririz di mi? Veririz Veririz
Ben daha demir ilacına başlamadım. Başlasam da süt peynir faşan yemediğim için sorun olmsz... Demir ilacı iştah açıyormuş diyoşar. Farklılık var mı siz deKizlar bu demir ilaciyla basim dertte.. Kullanmadan 2 saat once ve sonra sut urunleri kullanmamam gerektiginden ne zaman icecegimi sasirdim cunku hep bi peynir yeme süt icme modundayim
Benim de çok olmadı yazdım daha önce de ara ara az az oluyor.Herkes aynı değil demek ki tedirgin olma.Branşın ne bu arada :)Kızlar bugün 9+2 yim hiç bulantım olmadı sanırım artık bitti benim bulantı maceram böylede gebe mym değil mym anlaşılmıyo yine evham yaptımbu arada bende öğretmenim
İşte o aftan sonraki atamada atandım. Bizi vurmadı eşim de tortumdaydı. Beş yıl kaldık.
Şükür şimdi daha iyi bir yerdeyiz. Ben totomu kanepeden ayırmak bile istemiyorum. Hayatımda hiç bu kadar halsiz olmamıştım.
Aa ne güzel iki edebiyatçı bulustuk. Küçük yer güzel ögretmen icin katılıyorum,okulum yakın ama barı iyi bir hastanesi olan bir yer olsaydı.Bu konudan çok muzdaribimBen de edebiyat öğretmeniyim. Bence öğretmen için küçük yer ideal. Ben her gün 50 km gidiyorum evden okula. Hiç çekilmiyor...
Hep uyurken icmeye calisiyorum o yuzden istahima etki etmedi henuz aman etmesin de insalalhBen daha demir ilacına başlamadım. Başlasam da süt peynir faşan yemediğim için sorun olmsz... Demir ilacı iştah açıyormuş diyoşar. Farklılık var mı siz de
Kızlar ben de dün gittim doktora 13 hafta bitmek üzere ben ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum doktoruma da söyledim o da zaten anne karnında bi işlem yapılamıyor eğer aldırmayacaksan bakma dedi ama Ense kalınlığına ve bebeğin durumuna baktı gayet iyi görünüyor dedi Ense kalınlığını da 1,5 olarak ölçtü.3 ün üzeri risk teşkil eder dedi
Amin cnm inşallahRüyamda kız bebek verdiler, bnim gönlüm de kızdan yana. Tabii en doğrusunu Allah bilir.
Hepimiz hayırla kucağımıza alalım bebeklerimizi.
Bende kız hissediyorum hayirlisiBenim de ablam böyle diyor işte annelik bu zaten hep koruma endişesi...
Ayy hadi konuşalım.Erkek de kız da baş göz üstüne tabi de sanki kız daha ağır basıyor bende.Geçen gün rüyamda altın gördüm eşim bakmış kız bebeğe işaretmis,hayırlısı bakalım.Ama erkek bebekler de pek bi sevdiriyordu kendini.Sen de kız hissediyomussun bakalım ne olacak
Ne cok ogretmen var ben de dahil olmak uzereBenim de çok olmadı yazdım daha önce de ara ara az az oluyor.Herkes aynı değil demek ki tedirgin olma.Branşın ne bu arada :)
Ben de çoook halsizim, okula gidesim de hiç yok.
Aa ne güzel iki edebiyatçı bulustuk. Küçük yer güzel ögretmen icin katılıyorum,okulum yakın ama barı iyi bir hastanesi olan bir yer olsaydı.Bu konudan çok muzdaribim
Bende rehber öğretmenim arkadaşlarBenim de çok olmadı yazdım daha önce de ara ara az az oluyor.Herkes aynı değil demek ki tedirgin olma.Branşın ne bu arada :)
Ben de çoook halsizim, okula gidesim de hiç yok.
Aa ne güzel iki edebiyatçı bulustuk. Küçük yer güzel ögretmen icin katılıyorum,okulum yakın ama barı iyi bir hastanesi olan bir yer olsaydı.Bu konudan çok muzdaribim
Ben erkek bebek gordum ruyamda. Bugday tenli tombis yanakliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?