• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

xiexie

Bin Şükür Rabbime..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.711
Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi
13 Mart 2022
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEANNE ADAYLARIMIZ :anneadayı::KK200::nazar::KK46::KK46::KK46::KK46:

Öncelikle kocamaaaan Maşallah:nazar::nazar::KK200:

1. bihayaldi bihayaldi :anneadayı: ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 29.07.2016 :nazar::KK46:
  2. goooody goooody :anneadayı: ilk bebiş , 2.deneme , yaş :26 '' bebişin tahmini doğum tarihi: 09.08.2016:nazar::KK46:
  3. ........
  4. defne_su defne_su :anneadayı: ilk bebiş , 15.deneme , yaş : 23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 16.08.2016 :nazar::KK46:
  5. gzmliperi gzmliperi :anneadayı: ilk bebiş , 1,5 yıllık deneme , yaş :28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ? :nazar::KK46:
  6. J jasmin2308 :anneadayı: ilk bebiş , 2.deneme , yaş :24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016 :nazar::KK46:
  7. hayalimsin1 hayalimsin1 :anneadayı: 3.bebiş:nazar: , süpriz :KK70: Yaş : 33 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016 :nazar::KK46:
  8. @Ysmn_d:anneadayı: 2.bebiş :nazar: , 2.deneme , yaş : 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016 :nazar::KK46:
  9. @sevgiliye_34:anneadayı:4.bebiş olcak inşallah:nazar:süpriz :KK70: yaş : 36''bebişin tahmini doğum tarihi:08.08.2016:nazar::KK46:
  10. Elvo Elvo :anneadayı:ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 28 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 09.08.2016:nazar::KK46:
  11. @burcucuk9112:anneadayı:2.bebiş:nazar: ,2.deneme ,yaş : 24''bebişin tahmini doğum tarihi:14.08.2016:nazar::KK46:
  12. gul_sek gul_sek :anneadayı: ilk bebiş , 5.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.1016:nazar::KK46:
  13. @Canixim:anneadayı: ilk bebiş , 2.deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 14.08.2016 :nazar::KK46:
  14. @SEVDAM4263:anneadayı: ilk Bebiş , ilk deneme , yaş: 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 25.07.2016:nazar::KK46:
  15. M mev_mel :anneadayı: ilk bebiş , 3. Deneme , yaş : 26 " bebişin tahmini doğum tarihi : 13.08.2016:nazar::KK46:
  16. E Esrasezgin :anneadayı:3.bebiş:nazar:, 3. Deneme , yaş : ? " bebişin tahmini doğum tarihi : ? :nazar::KK46:
  17. @01 ebru 01 :anneadayı:ilk Bebiş , sürpriz deneme , yaş : 30 " bebişin tahmini doğum tarihi :21.07.2016:nazar::KK46:
  18. miniktarlafaresi miniktarlafaresi :anneadayı:ilk bebiş , 2.deneme , yaş : ? bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.2016 :nazar::KK46:
  19. goqce goqce :anneadayı:ilk Bebiş , sürpriz deneme , yaş : 26 " bebişin tahmini doğum tarihi : 05.08.2016:nazar::KK46:
  20. S sercu :anneadayı:ilk bebiş , 3.deneme , yaş : 33 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 12.08.2016:nazar::KK46:
  21. M melegggm :anneadayı: İlk Bebiş , 13.deneme , yaş : 23 " bebişin tahmini doğum tarihi : 19.08.2016:nazar::KK46:
  22. @freyja1979:anneadayı: ilk bebiş , 6 yıllık deneme , yaş : 36 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016:nazar::KK46:
  23. La Lune La Lune :anneadayı:ilk bebiş , 3.deneme , yaş : 28 ''bebişin tahmini doğum tarihi : ? :nazar::KK46:
  24. @fburak:anneadayı: 3.bebiş:nazar: , süpriz deneme ,yaş : 36 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016 :nazar::KK46:
  25. @Candylee:anneadayı: 2.bebiş:nazar: , 3.deneme , yaş : 33 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 09.08.2016 :nazar::KK46:
  26. chilekciko chilekciko :anneadayı: ilk bebiş , 3.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi: 19.08.2016:nazar::KK46:
  27. S safakxwqsevda :anneadayı: ilk bebiş, 10.deneme , yaş : 27 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016:nazar::KK46:
  28. A asssdr :anneadayı: ilk bebiş , 1.5 yıllık deneme, yaş : 27 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 23.08.2016:nazar::KK46:
  29. 1234emremelek 1234emremelek :anneadayı:ilk bebiş , ilk deneme, yaş: 19 ''bebişin tahmini doğum tarihi : ? :nazar::KK46:
  30. Adananur Adananur :anneadayı: 2.bebiş, 3.deneme , yaş: 33 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016:nazar::KK46:
  31. hilalesila hilalesila :anneadayı:ilk bebiş,2.(tüp b.)deneme, yaş : 23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 20.08.2016:nazar::KK46:
  32. nurr27 nurr27 :anneadayı: ilk bebiş , 1 yıllık deneme , yaş : 21 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 21.08.2016:nazar::KK46:
  33. kakule71 kakule71 :anneadayı: ilk bebiş,süpriz deneme, yaş:27 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 03.09.2016:nazar::KK46:
  34. @yasam21 :anneadayı: ilk bebiş , 2.deneme, yaş:28''bebişin tahmini doğum tarihi : 06.09.2016:nazar::KK46:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK200::KK200::KK200::KK200::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Son düzenleme:
kafam karıştı siz nerde yasiyorsunuz burda geceyken orda sabah olmus :KK37: hayırli olsun bebeğiniz :nazar:

kafam karıştı siz nerde yasiyorsunuz burda geceyken orda sabah olmus :KK37: hayırli olsun bebeğiniz :nazar:
çinde yaşıyorum canım ya :KK48::KK48: burda sabahken orda gece tabi söylemeyi unutmuşum :KK48: biz sizden 6 saat ilerdeyiz :D çook teşekkür ederim :)

çinmi :confused: ne güzel merak ederim oralari simdi orda aksam olmaya basliyor burda öğlen.:anneadayı:

bat 1 aralıktı. battan 3 gün önce hamilelik şüphem olunca erken gebelik testi aldım yaptım ve sonuç negatif çıkmıştı . çok üzülmüştüm neden bilmiyorm ama çok inanıyordum ondan üzüldüm belkide :) 1 aralık bat günüm geldi adet olmadım geçti geçti geçti yine adet olmadım :KK70: ve 3 aralık akşamı eşimle dışarı çıktığımızda bir test alalım dedik nolcak sanki alalım içimiz rahatlar en azından dedik , aldık :KK70: 4 aralık yani bugün sabah kalkar kalkmaz testi yaptım biraz korkuyordum ama ikinci çizgi 5.saniyede belirmeye başlayınca inanamadım , hamileyim :KK48::KK48: darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :KK200::KK46::KK46::anneadayı:Eki Görüntüle 1707407

Merhaba arkadaşım seni gördüğüme sevindim. Ben de 1 Aralıkta öğrendim gebe olduğumu.
Ovulasyondan 8 gün sonra kan tahlili yaptırmıştım negatif çıkmıştı ümidi kesmiştim nasıl olsa bu ay olmadı diye unuttum bu meseleyi.Sonra 1 aralıkta bir baktım adetim 3 gün gecikmiş. Bi gebelik testi yapayım da içim rahatlasın dedim negatif çıkcak ya nasılsa. Bi baktım pozitif şoka girdim, inanamadım. 2 aralıkta kan tahlilim vardı bhcg 768 çıktı. 3 aralıkta doktora gittim kese göründü bir sorun yok dedi. Durumum böyle. Sen ne gibi belirtiler hissediyorsun. Bende gaz var :D. Onun dışında ikide bir midem kazınıyo ama küçük şeylerle geçiştiriyorum. Bulantı falan yok henüz inşallah da gelmez.,

Merhaba arkadaşım seni gördüğüme sevindim. Ben de 1 Aralıkta öğrendim gebe olduğumu.
Ovulasyondan 8 gün sonra kan tahlili yaptırmıştım negatif çıkmıştı ümidi kesmiştim nasıl olsa bu ay olmadı diye unuttum bu meseleyi.Sonra 1 aralıkta bir baktım adetim 3 gün gecikmiş. Bi gebelik testi yapayım da içim rahatlasın dedim negatif çıkcak ya nasılsa. Bi baktım pozitif şoka girdim, inanamadım. 2 aralıkta kan tahlilim vardı bhcg 768 çıktı. 3 aralıkta doktora gittim kese göründü bir sorun yok dedi. Durumum böyle. Sen ne gibi belirtiler hissediyorsun. Bende gaz var :KK70:. Onun dışında ikide bir midem kazınıyo ama küçük şeylerle geçiştiriyorum. Bulantı falan yok henüz inşallah da gelmez.,
Ay canım tebrik ederim hayırlı olur inşallah çok sevindim bana arkadaş çıktı :KK48: Benm belirtiler de aynı aşırı gaz göğüslerimde ağrı sürekli tuvalete gidiyorum ve çok su içiyorm tabi sürekli aç hissediyorm yiyip duruyorm :KK48: :D Folic asit kullanıyor musun doktr başka ilaç verdi mi ben daha doktora gitmedim :)

Ay canım tebrik ederim hayırlı olur inşallah çok sevindim bana arkadaş çıktı :KK48: Benm belirtiler de aynı aşırı gaz göğüslerimde ağrı sürekli tuvalete gidiyorum ve çok su içiyorm tabi sürekli aç hissediyorm yiyip duruyorm :KK48: :KK70: Folic asit kullanıyor musun doktr başka ilaç verdi mi ben daha doktora gitmedim :)
Aynı bende sürekli tuvalete gidiyorum. Göğüslerimde ağrı yok şimdilik. Folik asit kullanıyorum evet hatta 2 3 aydır kullanıyorum. Doktor başka marka folik asit verdi içinde b vitamini de var. Doktora gidince biraz içim rahatladı. Ailede ikiz var ikiz mi tek mi diye merak ediyordum. Tekmiş :). Sağlıklı bir gebelik fln dedi bu bile bana şimdilik yeter. 2 hafta sonra kalp atışları duyuluyormuş onun için gitcez 2 hafta sonra tekrar.

Bu arada hayatım kökten değişeceği için de endişeliyim. İlk bebeğim olacak içimde korkular var endişeler var. Nasıl bakcam, hayatıma işime sorunsuz devam edebilecek miyim gibi.

bende bugün hamile olduğumu öğrendim. bebeğim bize süpriz yaptı hiç aklımızda yokken birde ortaya çıkıverdi o_O

Aynı bende sürekli tuvalete gidiyorum. Göğüslerimde ağrı yok şimdilik. Folik asit kullanıyorum evet hatta 2 3 aydır kullanıyorum. Doktor başka marka folik asit verdi içinde b vitamini de var. Doktora gidince biraz içim rahatladı. Ailede ikiz var ikiz mi tek mi diye merak ediyordum. Tekmiş :). Sağlıklı bir gebelik fln dedi bu bile bana şimdilik yeter. 2 hafta sonra kalp atışları duyuluyormuş onun için gitcez 2 hafta sonra tekrar.

Bu arada hayatım kökten değişeceği için de endişeliyim. İlk bebeğim olacak içimde korkular var endişeler var. Nasıl bakcam, hayatıma işime sorunsuz devam edebilecek miyim gibi.
Bende Folic asit bayadır kullanıyorum ben folbiol kullanıyorum henüz doktora gitmedim gidince değişemez çünkü Çin'de yaşıyorm burda o ilaçlardan yok :D açıkcası bende çok endişeliyim nisan ayında evlendim benm de ilk çocuğum olucak inşallah Çin'de mi Türkiye'de mi doğurucam şimdiden bunları düşünüyorum :D hakkımızda hayırlısı olsun ya :)

bende bugün hamile olduğumu öğrendim. bebeğim bize süpriz yaptı hiç aklımızda yokken birde ortaya çıkıverdi o_O
Canım benm hayırlı olsun :) doktora gittin mi nasıl öğrendin hamile olduğunu belirtilerin var mı :)

Bende Folic asit bayadır kullanıyorum ben folbiol kullanıyorum henüz doktora gitmedim gidince değişemez çünkü Çin'de yaşıyorm burda o ilaçlardan yok :KK70: açıkcası bende çok endişeliyim nisan ayında evlendim benm de ilk çocuğum olucak inşallah Çin'de mi Türkiye'de mi doğurucam şimdiden bunları düşünüyorum :KK70: hakkımızda hayırlısı olsun ya :)
Ben de folbiol kullanıyordum :) . 2 3 aydır kullanmaya başladığımdan beri ara ara bulantım oluyordu. Meğer folbiol 5 mg ama günlük ihtiyaç 400 mikrogram mış yani 1 günde normal almam gerekenin 12 katı folik asit almışım. Bulantı da o yüzdenmiş. Doktor 400 mikrogramlık olan bir folik asit yazdı. Fazla içmenin zararı yokmuş vücutta depolanmadığı için ama yan etki olabiliyormuş.

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)

Ben de folbiol kullanıyordum :) . 2 3 aydır kullanmaya başladığımdan beri ara ara bulantım oluyordu. Meğer folbiol 5 mg ama günlük ihtiyaç 400 mikrogram mış yani 1 günde normal almam gerekenin 12 katı folik asit almışım. Bulantı da o yüzdenmiş. Doktor 400 mikrogramlık olan bir folik asit yazdı. Fazla içmenin zararı yokmuş vücutta depolanmadığı için ama yan etki olabiliyormuş.
Bana hiç yan etkisi olmadı valla bazen aç karnına bile içiyorum :) o zman ben devam edeyim içmeye madem zararı yk :)

Arkadaşım sen de yeni öğrendin değil mi? Hamileliğinin aynı döneminde olanlarla yazışabilmek ne güzelmiş :KK70:

benim adet üzerinde bir ay gececek nerdeyse ama 5 haftaligim gec döllenmeden dolayi güzel bir duygu darisi isteyen herkesin basina

teşekkür ederim canim burda bebek fotolarini paylasmak nasip olacak insallah
Ayy inşallah ya Aslan burcu bebişlerimizi Rabbim bize bağışlasın inşallah :) doktora gittiğinde doktorun söylediği bilgileri burada bizimle paylaşırsan çok mutlu olurum canm :) Çin'deyim Burdaki doktorlar çok önemsemiyor Malesef

Canım benm hayırlı olsun :) doktora gittin mi nasıl öğrendin hamile olduğunu belirtilerin var mı :)
teşekkürler canım :KK36: gecikmem vardı bi 12 gün kadar. bide goguslerim cok fenaydı. onun dışında bi belirti olmadı. dün gece evde test yaptım bugunde doktora gittim. ultrasona soktu, kıl kadar bişi :KK28:kalp atışlarını dinledik :anneadayı:

Back
X