2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Merhaba canım doğumdan sonra ilk kez foruma girdim ve gezinirken senin mesajını gördüm. Ben doğumumu Medicalpark ta yaptım doktorum Ahmet Süha Özerdi ve hem hastaneden hem doktorumdan çok çok memnun kaldım. Etrafımdaki herkese de ballandıra ballandıra anlatıyorum :) sezaryen olmasına rağmen 3 günde ayağa kalktım. Ve tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım 3900 liraya cebimden başka 5 kuruş para çıkmadı.

ooo süper olmuş suul ohh bol bol sütün olsun cok cok emsin kemal efe
seni merak ettim neden bu kadar uzun tuttular kuzum arada mesaj at merak ediyorum seni ve bebeğini

Çok sağol canım yardımın için bende sincan koruya karar verdim ama olurda orda sorun yaşarsam yada vazgeçersem gideceğim yer medikal park öncedende gitmiştim oraya çok memnun kalmıştım ama pahalı geldi sadece bizi biraz aştı bende Saime hanıma gidiyodum oda çok iyi

ain zeynepcim sizde sorunsuz atlatın aşıları senin kızın nasıl hala fizik tedaviye devam mı kuzum nasıl oldunuz
Devam ediyoruz Can'ım. Kar nedeni ile gidemedik 3 gün. Son 5 seans kaldı kafasını çevirebiliyor artık yavaş yavaş. Buna da şükür. Arabada uyuya uyuya gidiyor sabahın soğugunda. Gözün ü ağlayarak açıyor masaj vs yaptıkları için.. Doğar doğmaz çile işte . Rabbim saglık versin tüm meleklerimize

Kizlar sanirim.grip olucam.gibi nanelimon sutu keser mi. Grip olan.annisler siz neler yaptiniz iyilesmek.icin

Ben de bu konuda çok sıkıntı çektim. Şimdi iyiyim çok şükür. Bana kakao yağı çok iyi geldi. Bir de son bir haftadır akzer marka bir yağ karışımı kullanıyorum. Aslında hamilelik dönemi çatlakları için karışım. Ben goğüs ucuma her emzirme sonrası uyguluyorum . Çok iyi geldi. Umarım bulursunuz. Beb aktardan aldım Keşke en baştan bunu kullansaydim o kadar acı çekmezdim. Çok geçmiş olsun.

Cnm çok merak ettik sizi etiketledik kaç kez , çok sevindim iyi olmanıza maşallah size

gülaycım calpolle atlattık çok şükür sabahladım ama herşe normale döndü bakalım yarın nasıl olacak kalçça işini cumartesi dr götürücez bakalım ne diyecek
Tekrar cok gecmis olsun canim atlatmaniza sevindim.
Benimde kızim hasta olacak sanki burun tıkali geldi bana birde hapşuruyor ve huzursuz bizde sabahlicaz galiba

Kizlar sanirim.grip olucam.gibbebegimi mon sutu keser mi. Grip olan.annisler siz neler yaptiniz iyilesmek.icin
Bana hicbirsey fayda etmedi doktora gittim ilacla atlatabildim ve maskeyle emzirdim bebegimi, şimdiye kadar gecmedi kizima ama bugün hasta gibi
Dikkat et sende maske al öyle emzir bebeğini bari ona gecmesin

Leylacim üzme kendini bebis daha çok küçük ortopedi daha detaylı bakar bir sorun da çıkmaz inşallah

Benim kuzuyu bıraksam göğsüme yapışıp orda yasayacak zaten
Cok sağol Can'ım insallah dediğin gibidir
Bide bişey sorsam
İlk Zaman'lar göğüslerim tas gibiydi ağrı yapıyordu hatta ama simdi yumuşacık oldular bu normal mi bir sure sonra böyle mi oluyor ?

Kızlar slm bizde bugün 2.ay asımizi olduk kızım zorlandı minigimin ağrısı olduğundan 2 kere calpol verdim şimdiye dek inş çabuk geçer bir daha gerek kalmaz
Gecmiş olsun canim kurtarmışsın ne guzel biz daha iki aylık olmadık bende cok korkuyla bekliyorum o asilari

Ah canim neler cektim neler surdum simdi daha iyi gibi
Önceden cok sisti kahverengi kısmı kavrayamıyordu simdi göğüslerim yumuşadı daha rahat kavrıyor ama Bu yumuşama sütun azalma belirtisidir diye cok korkuyorum sende oldu mu öyle

Bide canim ac kalsa ağlar demişsin evet maalesef bir saatte emse uyuyup kalmadıkça göğsümden çekince ağlıyor cok

Sanırım her bünyeye farklı seyler iyi geliyor bende cok sey denedim ama söylediğini denememiştim Onuda Bi yapayım insallah bana da şifa olur

Tekrar cok gecmis olsun canim atlatmaniza sevindim.
Benimde kızim hasta olacak sanki burun tıkali geldi bana birde hapşuruyor ve huzursuz bizde sabahlicaz galiba
sağol gülaycım erem aşımızıda olduk eve geldik
sende serum fizyolojik damlat burnuna sonrada aspire et burnu temizlensin mikroplarda daha çabuk terk eder bebeişin burnunu