- 3 Haziran 2015
- 71
- 50
- 18
Kızlar iyi günler son yazılarınızı okudum biraz heyecanlandım duygulandım ben nisan annelerindeyim üç dört ay sonra bizde sizin gibi olacağız inşallah. Ben sizden küçük bir yardım isteyeceğim çok dertliyim siz artık tecrübelisiniz ben ankarada oturuyorum ve maalesef hâlâ bir doktorum yok sürekli gittiğim devletten korkuyorum özelde çok pahalı geliyor beni biraz zorluyor şuan verebileceğimiz en en yüksek meblağ 2500 lira olur doğuma o fiyattaki özellerde çok iyi değil acaba ztb ye giden varmı vip bölümü varmış 600 lira orası nasıl yada önerebileceğiniz biyer varmı Yenimahallede oturuyorum Sincan koruya gitsem yarım saat sürüyor uzaklık sorun olurmu ve orası nasıl sizce ankarada doğum yapanlar hangi hastanede yaptı ve nasıl geçti acaba şimdiden çok çok teşekkür ederim hepinize :))
Merhaba canım doğumdan sonra ilk kez foruma girdim ve gezinirken senin mesajını gördüm. Ben doğumumu Medicalpark ta yaptım doktorum Ahmet Süha Özerdi ve hem hastaneden hem doktorumdan çok çok memnun kaldım. Etrafımdaki herkese de ballandıra ballandıra anlatıyorum :) sezaryen olmasına rağmen 3 günde ayağa kalktım. Ve tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım 3900 liraya cebimden başka 5 kuruş para çıkmadı.