• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar iyi günler son yazılarınızı okudum biraz heyecanlandım duygulandım ben nisan annelerindeyim üç dört ay sonra bizde sizin gibi olacağız inşallah. Ben sizden küçük bir yardım isteyeceğim çok dertliyim :KK43: siz artık tecrübelisiniz ben ankarada oturuyorum ve maalesef hâlâ bir doktorum yok sürekli gittiğim :KK43: devletten korkuyorum özelde çok pahalı geliyor beni biraz zorluyor şuan verebileceğimiz en en yüksek meblağ 2500 lira olur doğuma o fiyattaki özellerde çok iyi değil acaba ztb ye giden varmı vip bölümü varmış 600 lira orası nasıl yada önerebileceğiniz biyer varmı Yenimahallede oturuyorum Sincan koruya gitsem yarım saat sürüyor uzaklık sorun olurmu ve orası nasıl sizce ankarada doğum yapanlar hangi hastanede yaptı ve nasıl geçti acaba şimdiden çok çok teşekkür ederim hepinize :))

Merhaba canım doğumdan sonra ilk kez foruma girdim ve gezinirken senin mesajını gördüm. Ben doğumumu Medicalpark ta yaptım doktorum Ahmet Süha Özerdi ve hem hastaneden hem doktorumdan çok çok memnun kaldım. Etrafımdaki herkese de ballandıra ballandıra anlatıyorum :) sezaryen olmasına rağmen 3 günde ayağa kalktım. Ve tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım 3900 liraya cebimden başka 5 kuruş para çıkmadı.

Canım hiç yazamadım kusura bakmayın. Hala çıkamadı oğlum ama Allah'ımda binlerce şükür herşey iyiye gidiyor. 1 hafta-10 güne çıkarız inşallah :)) bugün ilk defa memeden emdi kemal efe :nazar: maşallah. :KK71::KK73:çok mutluyum
ooo süper olmuş suul ohh bol bol sütün olsun cok cok emsin kemal efe
seni merak ettim neden bu kadar uzun tuttular kuzum arada mesaj at merak ediyorum seni ve bebeğini

Merhaba canım doğumdan sonra ilk kez foruma girdim ve gezinirken senin mesajını gördüm. Ben doğumumu Medicalpark ta yaptım doktorum Ahmet Süha Özerdi ve hem hastaneden hem doktorumdan çok çok memnun kaldım. Etrafımdaki herkese de ballandıra ballandıra anlatıyorum :) sezaryen olmasına rağmen 3 günde ayağa kalktım. Ve tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım 3900 liraya cebimden başka 5 kuruş para çıkmadı.
Çok sağol canım yardımın için bende sincan koruya karar verdim ama olurda orda sorun yaşarsam yada vazgeçersem gideceğim yer medikal park öncedende gitmiştim oraya çok memnun kalmıştım ama pahalı geldi sadece bizi biraz aştı bende Saime hanıma gidiyodum oda çok iyi

ain zeynepcim sizde sorunsuz atlatın aşıları senin kızın nasıl hala fizik tedaviye devam mı kuzum nasıl oldunuz
Devam ediyoruz Can'ım. Kar nedeni ile gidemedik 3 gün. Son 5 seans kaldı kafasını çevirebiliyor artık yavaş yavaş. Buna da şükür. Arabada uyuya uyuya gidiyor sabahın soğugunda. Gözün ü ağlayarak açıyor masaj vs yaptıkları için.. Doğar doğmaz çile işte . Rabbim saglık versin tüm meleklerimize

Arkadaşlar emzirme konusunda cok sıkıntılıyım bir aydır geçmedi yaralarım acidan emziremiyorum doğru düzgün sutum Bi ara artmıştı ama simdi gittikçe azalıyor mama takviyesi yapıyorum ne olur bana moral verin bişey söyleyin ne yapacagım tamamen kesilirse
Sizin göğüs yaranız geçti mi
Söyle keyifle emzirmeyecek miyim ben :KK43:
Ben de bu konuda çok sıkıntı çektim. Şimdi iyiyim çok şükür. Bana kakao yağı çok iyi geldi. Bir de son bir haftadır akzer marka bir yağ karışımı kullanıyorum. Aslında hamilelik dönemi çatlakları için karışım. Ben goğüs ucuma her emzirme sonrası uyguluyorum . Çok iyi geldi. Umarım bulursunuz. Beb aktardan aldım Keşke en baştan bunu kullansaydim o kadar acı çekmezdim. Çok geçmiş olsun.

Canım hiç yazamadım kusura bakmayın. Hala çıkamadı oğlum ama Allah'ımda binlerce şükür herşey iyiye gidiyor. 1 hafta-10 güne çıkarız inşallah :)) bugün ilk defa memeden emdi kemal efe :nazar: maşallah. :KK71::KK73:çok mutluyum
Cnm çok merak ettik sizi etiketledik kaç kez , çok sevindim iyi olmanıza maşallah size:nazar:

gülaycım calpolle atlattık çok şükür sabahladım ama herşe normale döndü bakalım yarın nasıl olacak kalçça işini cumartesi dr götürücez bakalım ne diyecek
Tekrar cok gecmis olsun canim atlatmaniza sevindim.
Benimde kızim hasta olacak sanki burun tıkali geldi bana birde hapşuruyor ve huzursuz bizde sabahlicaz galiba :(

Kizlar sanirim.grip olucam.gibbebegimi mon sutu keser mi. Grip olan.annisler siz neler yaptiniz iyilesmek.icin
Bana hicbirsey fayda etmedi doktora gittim ilacla atlatabildim ve maskeyle emzirdim bebegimi, şimdiye kadar gecmedi kizima ama bugün hasta gibi :(
Dikkat et sende maske al öyle emzir bebeğini bari ona gecmesin

@fani2606 kızlar dr dan ve aşıdan geldik canı çok yandı ama şimdilik uyuyor aşıyo geçtim artık kzımın kalça usg si çekildi off problem varmış şimdi pedatrik ortopedi dr arıyoruz bu arada bugün bi r tane ağızdan iki bacak tan 3 aşı olduk perşembe gü nü de verem aşısı varmış umarım oda sıkıntı yaşatmaz

Leylacim üzme kendini bebis daha çok küçük ortopedi daha detaylı bakar bir sorun da çıkmaz inşallah

Aç kalsa ağlar durmaz asla.
Yutkunma da söyle ilk sütü( sulu sütü) alırken lık lık son süt ( yağlı sütü) alırken üç dört çekmede oluyormuş. Yağlı süt asıl besleyici kısım zaten. Br de öyle düşüncelerle kendini üzme bebeklerin midesi minnakcık daha. 1.5 saat memede dururken arada uyuyolar keyf yapıyolar ve arada kesnlikle besleniyolar çok akıllı bu bebişler anne kokusu sıcaklığı içinn ne şirinlikler di mi :KK46:
Benim kuzuyu bıraksam göğsüme yapışıp orda yasayacak zaten :KK70:
Cok sağol Can'ım insallah dediğin gibidir
Bide bişey sorsam
İlk Zaman'lar göğüslerim tas gibiydi ağrı yapıyordu hatta ama simdi yumuşacık oldular bu normal mi bir sure sonra böyle mi oluyor ?

Kızlar slm bizde bugün 2.ay asımizi olduk kızım zorlandı minigimin ağrısı olduğundan 2 kere calpol verdim şimdiye dek inş çabuk geçer bir daha gerek kalmaz
Gecmiş olsun canim kurtarmışsın ne guzel biz daha iki aylık olmadık bende cok korkuyla bekliyorum o asilari :KK17:

Başlarda benim göğüs uçlarım da çok yara oldu. karbonatli su sürdüm ve çok faydasını gördüm istersen sende bir dene.
Birde memeyi doğru kavradigindan emin olmalısın sadece ucunu alırsa yara olur. Sütün az geliyor ve meme ucun emerken kuru oluyorsada yara olur. Memeyi vermeden önce sütünü sıkıp meme ucuna yedirirsen daha az acı duyarsin.
Ah canim neler cektim neler surdum simdi daha iyi gibi
Önceden cok sisti kahverengi kısmı kavrayamıyordu simdi göğüslerim yumuşadı daha rahat kavrıyor ama Bu yumuşama sütun azalma belirtisidir diye cok korkuyorum sende oldu mu öyle

Aç kalsa ağlar durmaz asla.
Yutkunma da söyle ilk sütü( sulu sütü) alırken lık lık son süt ( yağlı sütü) alırken üç dört çekmede oluyormuş. Yağlı süt asıl besleyici kısım zaten. Br de öyle düşüncelerle kendini üzme bebeklerin midesi minnakcık daha. 1.5 saat memede dururken arada uyuyolar keyf yapıyolar ve arada kesnlikle besleniyolar çok akıllı bu bebişler anne kokusu sıcaklığı içinn ne şirinlikler di mi :KK46:
Bide canim ac kalsa ağlar demişsin evet maalesef bir saatte emse uyuyup kalmadıkça göğsümden çekince ağlıyor cok :KK61:

Ben de bu konuda çok sıkıntı çektim. Şimdi iyiyim çok şükür. Bana kakao yağı çok iyi geldi. Bir de son bir haftadır akzer marka bir yağ karışımı kullanıyorum. Aslında hamilelik dönemi çatlakları için karışım. Ben goğüs ucuma her emzirme sonrası uyguluyorum . Çok iyi geldi. Umarım bulursunuz. Beb aktardan aldım Keşke en baştan bunu kullansaydim o kadar acı çekmezdim. Çok geçmiş olsun.
Sanırım her bünyeye farklı seyler iyi geliyor bende cok sey denedim ama söylediğini denememiştim Onuda Bi yapayım insallah bana da şifa olur

Tekrar cok gecmis olsun canim atlatmaniza sevindim.
Benimde kızim hasta olacak sanki burun tıkali geldi bana birde hapşuruyor ve huzursuz bizde sabahlicaz galiba :KK43:
sağol gülaycım erem aşımızıda olduk eve geldik
sende serum fizyolojik damlat burnuna sonrada aspire et burnu temizlensin mikroplarda daha çabuk terk eder bebeişin burnunu

Back