- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
ee çocuksuz rahattı herkes şimdi boşluk bulsa insan ya uyuyor yada ev işi yapıyordur.. ama ben çalışıyorum..kızım da uyuyor içeri de :))))Sağol canım son aydayız artık buralarda kimsecikler yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee çocuksuz rahattı herkes şimdi boşluk bulsa insan ya uyuyor yada ev işi yapıyordur.. ama ben çalışıyorum..kızım da uyuyor içeri de :))))Sağol canım son aydayız artık buralarda kimsecikler yok
hayırlı olsun canmm bebiş geliyo demekYok canım 3 aydırlı istiyorum tutmadı umutlar bu aya kaldı bakalım bu ay olacak mı
Evet teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsinhayırlı olsun canmm bebiş geliyo demek![]()
amin canmm cinsiyeti bellimiiEvet teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin![]()
Erkeğe Benzetti doktor ama kesin belli değil henüzamin canmm cinsiyeti bellimii
hayırlısı olsun canmm bizimkide erkekErkeğe Benzetti doktor ama kesin belli değil henüz
Merhaba bende 2.hamileligim 9 hafta oldu allahin izniyle rabbim isteyen herkes nasip etsinMerhaba kızlarrKeşke eskisi gibi aktif olsa burası 9 ayımızı beraber geçirdiğimiz gibi çocuklarımız büyürkende konuşsak
Bazı arkadaşlarım 2.bebişlerini kucaklarına almış biz tek çocukta kaldık
Allah isteyenlere nasip etsin
![]()
Aynen bende tekte kaldım cesaret edemedim hiç 2. ye erken doğum yaparak Aralık annesi yerine kasım annesi olsamdaMerhaba kızlarrKeşke eskisi gibi aktif olsa burası 9 ayımızı beraber geçirdiğimiz gibi çocuklarımız büyürkende konuşsak
Bazı arkadaşlarım 2.bebişlerini kucaklarına almış biz tek çocukta kaldık
Allah isteyenlere nasip etsin
![]()