• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
p
Kizlar oglum bir kere oksurdu ve hapsurdu ateside 36,9 sanirim hasta oluyor.ne yapmam lazim cok korkuyorum
ınarcım korkma benim kızım hergün öksürüp hapşırıyor ama ateşi yüksek gibi ama riskli ateş 38 ve üstü demizşti bana dr sen serum fizyoloji damlat burnunu otri bebeyle temzile eğer ateş, yükseli,rse hemen dr git

Kızlar slm bizde bugün 2.ay asımizi olduk kızım zorlandı minigimin ağrısı olduğundan 2 kere calpol verdim şimdiye dek inş çabuk geçer bir daha gerek kalmaz
İnşallah geçmiştir canım.. Bu rota virüs aşısını da yaptıracak mısınız

Canım hiç yazamadım kusura bakmayın. Hala çıkamadı oğlum ama Allah'ımda binlerce şükür herşey iyiye gidiyor. 1 hafta-10 güne çıkarız inşallah :)) bugün ilk defa memeden emdi kemal efe :nazar: maşallah. :KK71::KK73:çok mutluyum
Çok şükür hep daha iyi olsun inş

Devam ediyoruz Can'ım. Kar nedeni ile gidemedik 3 gün. Son 5 seans kaldı kafasını çevirebiliyor artık yavaş yavaş. Buna da şükür. Arabada uyuya uyuya gidiyor sabahın soğugunda. Gözün ü ağlayarak açıyor masaj vs yaptıkları için.. Doğar doğmaz çile işte . Rabbim saglık versin tüm meleklerimize
boynunu çevirmesi çok iyi zeynepcim hiç üzülme bak bu soğukta gidiyor ağlıyor ama hepsi onun iyiliği için umarım sağlıklı olur bu bebekler

p

ınarcım korkma benim kızım hergün öksürüp hapşırıyor ama ateşi yüksek gibi ama riskli ateş 38 ve üstü demizşti bana dr sen serum fizyoloji damlat burnunu otri bebeyle temzile eğer ateş, yükseli,rse hemen dr git
Canım serumu damlatıp bekliyor musunuz ben damlatıyorum genzine akıyo sanki rahatsız oluyor

Canım serumu damlatıp bekliyor musunuz ben damlatıyorum genzine akıyo sanki rahatsız oluyor
evet gül damlatıp bir yada iki dk bekliyorum sonra çekiyorum bazen çekmiyorum bile meraklanma ostaki borusundan mideye gidiyormuş akan sıvı senin bıdık tadını sevmemiştir de ondan rahatsız oluyordur

Merhaba anneler :(
bebegim bugun 44 gunluk . Kasik fitigi amelyati oldu . Narkozla bayilttilar :( suanda hastanedeyiz ve hala uyuyor . Yavas yavas gecicekmis narkoz . Allah meleklerimizi korusun . Allah kimseye boyle bisey vermesin kucuk bir amelyat ama yavrumu oyle gormek beni cok kptu yapti. Kucucuk melegime amelyat onlugu bone giydirdik. İnsallah saglikla buyur kuzularimiz

Merhaba anneler :KK43:
bebegim bugun 44 gunluk . Kasik fitigi amelyati oldu . Narkozla bayilttilar :KK43: suanda hastanedeyiz ve hala uyuyor . Yavas yavas gecicekmis narkoz . Allah meleklerimizi korusun . Allah kimseye boyle bisey vermesin kucuk bir amelyat ama yavrumu oyle gormek beni cok kptu yapti. Kucucuk melegime amelyat onlugu bone giydirdik. İnsallah saglikla buyur kuzularimiz
çok geçmiş olsun ameliyat ne kadar küçük olursa olsun biz anneyiz onlarda bizim kuzularımız korkmak kaygılanmak elbette hakkımız ama daha iyi olcaksa korkarak ve kaygılanarak bekleriz yeterki bebeklerimiz iyi olsun

oturup hsreketlenince biraz azalıyor ama tam gecmesi daha uzun sürüyor

cnm haftasonu bizde oyleydik. emdiğinn hepsini cıkarıordu. Cıkaramayınca cıglık cıglıga aglıodu bide. Gece yatarken yakı yaptı annem karnına. Elh o geçirdi normale döndü. Tarhana ve pekmezi ocakta karıstırıosun. Bir parca bez üstüne sürüp karnına ılık olarakkoyuyosun sabaha kadar karnında kalıyor.bi dene istersen
Bu tarhana ve pekmez ateste ne kadar karisiyor ?

Merhaba anneler :KK43:
bebegim bugun 44 gunluk . Kasik fitigi amelyati oldu . Narkozla bayilttilar :KK43: suanda hastanedeyiz ve hala uyuyor . Yavas yavas gecicekmis narkoz . Allah meleklerimizi korusun . Allah kimseye boyle bisey vermesin kucuk bir amelyat ama yavrumu oyle gormek beni cok kptu yapti. Kucucuk melegime amelyat onlugu bone giydirdik. İnsallah saglikla buyur kuzularimiz

Geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede evinize geçersiniz.

Ah canim neler cektim neler surdum simdi daha iyi gibi
Önceden cok sisti kahverengi kısmı kavrayamıyordu simdi göğüslerim yumuşadı daha rahat kavrıyor ama Bu yumuşama sütun azalma belirtisidir diye cok korkuyorum sende oldu mu öyle

Sıktığında ucundan süt geliyorsa aksine çoğalma belirtisi çünkü boş göğüs daha çok süt üretir. Düzenli meme emdiginde bebeğim, göğüslerim hep yumuşak oluyor. Bazen çok istahsiz oluyor hiç meme emmiyor öyle günlerde göğüslerim taş gibi oluyor 3 4 kere sağmak zorunda kalıyorum. :/

Back