• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Merhaba anneler :KK43:
bebegim bugun 44 gunluk . Kasik fitigi amelyati oldu . Narkozla bayilttilar :KK43: suanda hastanedeyiz ve hala uyuyor . Yavas yavas gecicekmis narkoz . Allah meleklerimizi korusun . Allah kimseye boyle bisey vermesin kucuk bir amelyat ama yavrumu oyle gormek beni cok kptu yapti. Kucucuk melegime amelyat onlugu bone giydirdik. İnsallah saglikla buyur kuzularimiz
Geçmiş olsun

çok geçmiş olsun ameliyat ne kadar küçük olursa olsun biz anneyiz onlarda bizim kuzularımız korkmak kaygılanmak elbette hakkımız ama daha iyi olcaksa korkarak ve kaygılanarak bekleriz yeterki bebeklerimiz iyi olsun

Geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede evinize geçersiniz.

Hepinize cok tesekkur ederim hepimizin meleklerini Allahim korusun

Benim kuzuyu bıraksam göğsüme yapışıp orda yasayacak zaten :KK70:
Cok sağol Can'ım insallah dediğin gibidir
Bide bişey sorsam
İlk Zaman'lar göğüslerim tas gibiydi ağrı yapıyordu hatta ama simdi yumuşacık oldular bu normal mi bir sure sonra böyle mi oluyor ?
Cnm bizlerin de yumuşak. Facete emziren anneler grubu var orda sürekli yumuşak meme eşittir terbiye olmuş meme diyorlar yani bebegin ihttiyacı kdr süt üreten bebegine göre programlı. Hem hatırlasana o ilk haftalar memelerimiz sertken ucunu tutturmak daha zordu. hiç endişelenme yumuşak diye tam kıvama geldiler şu an :))

Rota virüs aşısını da yaptıracak mısınız kızlar
Bugün 2. Ay aşıları için ve kontrol için hastaneye gittik dr bana yaptıralım mı demedi bile 3. Ay yapcaz dedi direkt :KK48: ordan sağlık ocağına gittik verem aşısı hastanede sadece çarş günleriymiş diye yapamadılar sağlık ocağına yaptırdık. Ordaki hemşireye de sordum yaptırın dedi hatta dışardan alıp sağlık ocağında da yaptırılabiliyomuş

Sıktığında ucundan süt geliyorsa aksine çoğalma belirtisi çünkü boş göğüs daha çok süt üretir. Düzenli meme emdiginde bebeğim, göğüslerim hep yumuşak oluyor. Bazen çok istahsiz oluyor hiç meme emmiyor öyle günlerde göğüslerim taş gibi oluyor 3 4 kere sağmak zorunda kalıyorum. :/
İste benim ki öyle tas gibi olmuyor artık
Önceden uzun sure emmeyince ya da ben uykudan uyanınca göğüslerim ağırlaşırdı simdi cok az oluyor
Sıkınca ucundan süt geliyor ama önceden bir iki sıkardım hemen gelirdi simdi epey uğraşınca çıkıyor cok korkuyorum :KK43:

bebegim bugun 44 gunluk . Kasik fitigi amelyati oldu . Narkozla bayilttilar :KK43: suanda hastanedeyiz ve hala uyuyor . Yavas yavas gecicekmis narkoz . Allah meleklerimizi korusun . Allah kimseye boyle bisey vermesin kucuk bir amelyat ama yavrumu oyle gormek beni cok kptu yapti. Kucucuk melegime amelyat onlugu bone giydirdik. İnsallah saglikla buyur kuzularimiz
Geçmiş olsun cnm, kendini üzme sütün etkilenmrsin. Allah beterinden korusun:( tez zmanda şifa bulsun kuzun inşallah

Cnm bizlerin de yumuşak. Facete emziren anneler grubu var orda sürekli yumuşak meme eşittir terbiye olmuş meme diyorlar yani bebegin ihttiyacı kdr süt üreten bebegine göre programlı. Hem hatırlasana o ilk haftalar memelerimiz sertken ucunu tutturmak daha zordu. hiç endişelenme yumuşak diye tam kıvama geldiler şu an :))
Ay hadi insallah tatlım ya
Suan zaten emzirmek daha kolaylaştı eğer süt varsa şimdiki halimden memnunum
Önceden ağrıdan dokunamiyordum
Mesela tüm gün mama vermeden emziriyorum bezini daha az ıslatıyor ama mama verince çoğalıyor islatmasi
Ne zormuş bu süreç Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Ay hadi insallah tatlım ya
Suan zaten emzirmek daha kolaylaştı eğer süt varsa şimdiki halimden memnunum
Önceden ağrıdan dokunamiyordum
Mesela tüm gün mama vermeden emziriyorum bezini daha az ıslatıyor ama mama verince çoğalıyor islatmasi
Ne zormuş bu süreç Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Sütün varsa mamayı azaltarak bitir bence. Sen kendini boşuna üzmüşsün ben sıkınca mesela hiç süt gelmiyo ama onlar çok kuvvetli emiyolar ağzı süt dolu ggörüyorum ve doyduğunu biliyorum içim rahat.
Günde 5 çişli bezi varsa demişti dr doyuyodur.
Daha iyi işte yumuşadı terbiye oldu memelerimiz ağrılarımız geçti hep öyle olsa hayat eziyet olurdu

Gecmiş olsun canım amin

p

ınarcım korkma benim kızım hergün öksürüp hapşırıyor ama ateşi yüksek gibi ama riskli ateş 38 ve üstü demizşti bana dr sen serum fizyoloji damlat burnunu otri bebeyle temzile eğer ateş, yükseli,rse hemen dr git
Burnunda bisey yok,solunumu normal yine de damlatmam gerekir mi acaba,daha hic kullanmadim otriyi.dun anneme gidip gelmistik arabaya binip inerken usuttumu acaba dedim.kendime zenceful,limon,bal,elma sirkesi karisimi yapip ictim sutumden gecsin diye

Gecmis olsun cNim,Allah bir daha oyle gostermesin

Kızlar biz dr reçetesiyle 15. Günden beri devit -3 kullanıyoduk d vitamini. Monoviti ücretsiz verdi bugün sağlık ocağı. Monovit kullanan var mı fark yoktur di mi yanii

Canım hiç yazamadım kusura bakmayın. Hala çıkamadı oğlum ama Allah'ımda binlerce şükür herşey iyiye gidiyor. 1 hafta-10 güne çıkarız inşallah :)) bugün ilk defa memeden emdi kemal efe :nazar: maşallah. :KK71::KK73:çok mutluyum
Oyy masallah subhanallah Rabbim sagliklada kucagina aldircn cnm bnm

Canım hiç yazamadım kusura bakmayın. Hala çıkamadı oğlum ama Allah'ımda binlerce şükür herşey iyiye gidiyor. 1 hafta-10 güne çıkarız inşallah :)) bugün ilk defa memeden emdi kemal efe :nazar: maşallah. :KK71::KK73:çok mutluyum
Oyy masallah subhanallah Rabbim sagliklada kucagina al

Kızlar biz dr reçetesiyle 15. Günden beri devit -3 kullanıyoduk d vitamini. Monoviti ücretsiz verdi bugün sağlık ocağı. Monovit kullanan var mı fark yoktur di mi yanii

Bize dr sağlık ocağı size monovit vericek onu kullanjn demişti biz söylemeden aşı zamanı vermişlerdi hala onu kullanıyorum ikisi de d3 vitamini aralarında fark olduğunu sanmıyorum canım

Bugün 2. Ay aşıları için ve kontrol için hastaneye gittik dr bana yaptıralım mı demedi bile 3. Ay yapcaz dedi direkt :KK48: ordan sağlık ocağına gittik verem aşısı hastanede sadece çarş günleriymiş diye yapamadılar sağlık ocağına yaptırdık. Ordaki hemşireye de sordum yaptırın dedi hatta dışardan alıp sağlık ocağında da yaptırılabiliyomuş
Dışarıdan alıp yaptırmak daha uyguna gelir belki.. Zaten damlaymış biz bile yapabilriz

BiZe de verdi Can'ım. Ben devit bitsin ona başlayacağım fark yoktur bence

Back