2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

1500 cnm

dün akayın siteisne girdimde..değişik modeller var gibi ..bi bakın derim

Bu arada nişanlılarınız ne alemde hiç ilgileniyor mu ? Düğün dernek işlerinizle ?
benmkinin sağı solu pek bellii olmuyo bazen benden hevesli oluyo bana mana buluyo hiçbişeye bakmıyosun dye :) bazen bn konusyrum o dinliyo sadece :) şu ara iş nedeniyle cok yoğun o arada bile gitmiş kahvaltılık takımlar oluyo ya kapaklı ondan almış pek bi mutlu oldum :)

ben şu madame amour design gelinliklerine taktım kafayı yahuuu bide kızlar izmirdekiler özellikkle bi arkdasmn organizasyon firmasınn toplantısı varmış haftasnu detayları tam bilmiyorum ama bi gelinlik dikim eviyle birlkte çalışıyolarmış gelinlik modelleri olucakmış ve deneyebiliyomuşz merak eden yada gitmek isteyen olursa detayları bildirirm size

Hanımlar tüm fikirlerinmizi saç modellerini bulduğumuz kampanyalarıda paylaşalım..İşimize yarar birşeyler çıkabilir..
Ve unuttuğumuz şeyleri tamamlarız sayenizde zaman tez geçiyor.

Evet kızlar ben de böyle düşünüyorum, Fikir alışverişi çok önemli gerçekten.

Evet canım kaynattık artık aktifleşmesi gereken bi topikti çünkü burası geç bile kaldık

ilk sayfayı aslında düğün tarhlerimizi yazıp düzenlense süper olur

yok tatlım istanbul kadiköyde varmış

artk izmrde yakalayacaz o tarz modelleri...izmr bnce yeri ya.baya alternatif var gbi duruyor..ben simge modaevinede gidicem.arkadaşm orda yaptrms baya ilgilenmşler

ay varmış ilk sayfada zaten tarhler
sanki yoktu diye aklmda kalmş
beni de ekleyin benidee 22 ağustos 2015

Son düzenleme:

Ayy bende varım orada

izmirde olan bacılar..kuföre nereyi düşnüyorsnz..benm şuan aklmda bornovada soner var... ama değişk fikrlere açığım

küstümmmm benm adımın başında kalp yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…