- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Yani gerçekten hiç bi fikrim yok, gezilir mi orda? Yoksa otel tatili yapılır mı?ya ben ck ıstıyorum abantı
abant göl kenarında ormanın içinde bi otel canım tatıl koyu gıbı dusunme bısıkletle ormanın ıcınde gezip gol kenarındakı cafelerde vakıt gecırebılıyosun odalar gole ve ormana bakyıor ben tatıl gıbı degılde ozel bı an olsun dıye farklı bıyere gtmek ıstedıgımden orayı tercıh edıcemYani gerçekten hiç bi fikrim yok, gezilir mi orda? Yoksa otel tatili yapılır mı?
Hmm evet anladımm. Farklı bi düşünce çok romantikabant göl kenarında ormanın içinde bi otel canım tatıl koyu gıbı dusunme bısıkletle ormanın ıcınde gezip gol kenarındakı cafelerde vakıt gecırebılıyosun odalar gole ve ormana bakyıor ben tatıl gıbı degılde ozel bı an olsun dıye farklı bıyere gtmek ıstedıgımden orayı tercıh edıcem
Ohooo canım benim düşündüklerimi hazırlıklarımı bi görsenben daha balayının b sini bile düşünmedim bitek nişanlım karadeniz tarafına gidelim dedi bi o:) cidden tarihin alınması gerek heralde benim kımıldamam içinn siz çoğu şeyi düşünüyosunuz maşallah ne güzel:)
bızde boyle dusundugumz ıcın abantı secıcez cnm gezmek ıcın degl bırlkte vakıt gecırıp goll kenarında gece yuruse cıkabılcegın gunduz ormanad yururyebılcecgın sehrın ıcınde yapmanın zor oldugu seylerı balaynda yasayalm dıyoruz tatıl koyu cunku bıraz daha havuz denız yeme ıcme mod oluyo malesef abantın odaları cok hos bıde balayı paketlerı var ayrıca odalar jakuzılı gol kenarında falan boyle bılmıyorum bana cok romantık gelıyo :)Hmm evet anladımm. Farklı bi düşünce çok romantik
Ben de şu açıdan düşünüyorum, gezilecek bi tatil olamayacak balayıMümkün olan en konforlu oteli seçip otel dışına çıkmamayı düşünüyoruz.
ben de sac modelım gelın cıcegım ayakkabım tacım eldıvenm makyajm hazır kına yerı bulamıyorum o ayrıOhooo canım benim düşündüklerimi hazırlıklarımı bi görsen
Şu an kına konseptime, gelinliğimin nasıl olmasını istediğime saçıma makyajıma gelin buketime karar verdim
Ohooo canım benim düşündüklerimi hazırlıklarımı bi görsen
Şu an kına konseptime, gelinliğimin nasıl olmasını istediğime saçıma makyajıma gelin buketime karar verdim
bızde boyle dusundugumz ıcın abantı secıcez cnm gezmek ıcın degl bırlkte vakıt gecırıp goll kenarında gece yuruse cıkabılcegın gunduz ormanad yururyebılcecgın sehrın ıcınde yapmanın zor oldugu seylerı balaynda yasayalm dıyoruz tatıl koyu cunku bıraz daha havuz denız yeme ıcme mod oluyo malesef abantın odaları cok hos bıde balayı paketlerı var ayrıca odalar jakuzılı gol kenarında falan boyle bılmıyorum bana cok romantık gelıyo :)
ben de sac modelım gelın cıcegım ayakkabım tacım eldıvenm makyajm hazır kına yerı bulamıyorum o ayrı
tek fikrimin olduğuu gelinlik modeli oda omuzlarım geniş olduğundan bana gidecek askılı gelinlik modeli baktığımdan bide yatak odası takımı ondada sanırım fikir değişmeye doğru gidiyorum:) sizdenn ders almak istiyorummmmmmmm bu konudaaaa daha kına saç gelin buketi hiç biri yokk ki eşya konusu zaten 0 :)
Ayy sen anlatırken heyecanlandım yaaTam filmlerdeki gibi bi balayı yaşıycaksınız
Fikir alalım o zaman sizden hatun kişi
Fikirlerimizi paylaşırız canım karşılıklı
aa süper haber hemen bi bakınayım :)Orayı hiç bilmiyorum :)
Canım ets turda açılmış rezervasyonlar.
somon yesıl renklerınde bı cıcek ısıtyorum sana gorselını atarm sacta salık ama onu tamamaen taclı bı duvakla toplanmıs sekılde olsn ıstıyorum :)Ayy sen anlatırken heyecanlandım yaaTam filmlerdeki gibi bi balayı yaşıycaksınız
Fikir alalım o zaman sizden hatun kişi
Fikirlerimizi paylaşırız canım karşılıklı
bende açık istiyorum sacımı alınlık takıcam ve duvak tutturucam ona ama alınlık modelini bulamıyorum cok taşlı tuşlu bişey istemmyrm sade ve şık bişey olucak bulabile aşk olsun tabi :)somon yesıl renklerınde bı cıcek ısıtyorum sana gorselını atarm sacta salık ama onu tamamaen taclı bı duvakla toplanmıs sekılde olsn ıstıyorum :)
evet kesnlikle katlıyorum ve buranın dışarı da gezmekten dha faydalı olduğuna inanıyorum ben hepimiz aynı amç için uğraşıyoruz farknda olmadan da birbimize cokca faydamız oluyo fikir olarak ve tecrübe olarak :)Hanımlar tüm fikirlerinmizi saç modellerini bulduğumuz kampanyalarıda paylaşalım..İşimize yarar birşeyler çıkabilir..
Ve unuttuğumuz şeyleri tamamlarız sayenizde zaman tez geçiyor.
6 prova dugun haftası teslım 1 ay oncesınde bıtmıs oluyor ama beden degıseblr dye son hafta provaya gdebılıyosn
Canımm hoşgeldiiiiiinnn :)canm kaça aldın gelinliğini? bnde izmirliyimde...
hattaapril1109 ile paslaşıyoruz arada...düğünüm 22 ağustosda ama sen baya erken girşmişssn gelnlk işine
bide balayı için boluda güral sapancaya bak derm..baya tavsiye ettler bana..ben yurtiçinde ttal yaprsak orayı düşünüyorum.yutdışı ihtimalimizde var biizm çnkü..
fotoğrafçi ve salonumuzu tuttuk bizde şu aşamada... nikahı erken yapcağımız için şuan ona adapte oldum
Canımm hoşgeldiiiiiinnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?