2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

bir 8 ağustos gelinin dramı.... bir daha "aman canım benim tatlı telaş bunlar ehi ehi" diye karşıma çıkıp konuşanın ağzına kürekle vuracağım yeminle. bitmiyor arkadaş bitmiyor. çeyizi topladık taşıdık şimdi tekstil hariç hepsini yıkıyoruz anam babam öldüm ya ben. 3 gecedir ağrı kesici ile uyuyorum yahu. gündüz işe git akşam koştur koştur ev ile ilgilen. düğünün kınanın organizasyonu ile ilgilen. onla ilgilen bunla ilgilen...yeni evleneceklere tavsiyem evlenmeyin la valla bak. ya da karavan falan bulun onla yaşayın çekilecek eziyet değilmiş bu yahu. son 2 hafta ha gayret nurcimik.
kızceler çok yorucuymuş bu son kulvar yahu allah hepimize gani gani kolaylıklar kuvvet ve sabır versin...

Hahahaha sabah sabah çok güldüm

Aynen katılıyorum canım sana ki ben daha evi taşımadım

kolay gelsin canım benim bizde aileler olmasa valla zor toparlardık tek başına uğraşmak çok zorr

Kesinlikle çok yorucu ve stresli bir iş. Mobilya geliyor, eksiği oluyor. Perde geliyor, bir şeyi tam olmuyor. Halı geliyor, yanlış geliyor. Hele bir de çalışan bayansanız vay halinize... İşten akşam çıkıp, bütün akşam bir de ev yerleştirme telaşı. Valla biz her şeyi nişanlımla hallettik, canımız çıktı. Bir de dediğiniz gibi karşınıza geçip 'tatlı telaş bunlar' demezler mi? Ben hiç o tatlı kısmını göremedim.. Çok zor işler bunlar. Allah yardımcımız olsun valla

18 agustos gelini olucam nasipse sadice nikah yapmak istedik.evde de kina ..sizler düğün mu nikah törenimi yapacaksınız? Düğün istemedik ama yorgunluk aynı yorgunlukmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…