Merhaba okuyanlara umut olsun diye yazıyorum. Temmuz 2019'da evlendim, eşim de bende evlendiğimizden beri çocuk istedik, korunmadık. Mart 2020'nin başında hem eşim hem ben kadın doğuma gittik hormon testi, yunurtlama testi yapıldı bana. Ultrasonda muayeneye edildim bir problem görülmedi. Hcg çektirebilirsin özelde daha sonra tekrar gel bakalım dendi. Eşimde sperm testi yaptırdı fakat tam o ara pandemi patladığı için sadece testi yapan üroloji doktoru muayene etti ve bir problem yok dedi eşime de. Arkasından zaten pandeminin artması bizim ev taşımamız eşimin iş değişikliği derken yaklaşık 7 ayı devirdik. Ekim 2020de yeni taşıdığımız şehirde dedik ki tekrar dokrora gidelim testleri gösterelim bakalım ne olacak. Ben kadın doğuma gittim eşimin de kendiminde tüm testlerini götürdüm ve doktor dedi ki eşinin spermlerinin yarısı hareketsiz. Eğer beklemek istemezseniz önce sana hcg bakalım arkasından aşılama yapalım. Bu arada ben 30 eşim 33 yaşında. Biz korktuk tabi doğal yolla çocuk olmayacak mı acaba diye. Sonra eşim benim gittiğim kadın doğum doktorunun yönlendirmesi ile ürolojiye gitti ultrasonda bakıldı sıkıntı yok. O zaman bitkisel bir sperm arttırıcı ilaç vermiş doktor 3 ay kullan demiş. Eşim kullandı bu ilacı baya 270tl civarında özel satılan bir ilaçtı. Ve ocak 2021 de ben hamile kalmışım. Şubatta adetim 3 gün gecikince test yaptım çift çizgiyi gördüm arkasından kan testi filan derken kesinleşti hamileliğim. Bize çok sürpriz olmuştu dilerim size de olur. Zaten mesele çift çizfiyi görmekte değilmiş onu anladım.. Çünkü hamileliğimin 3. ayında kanamalarım başladı. 6 defa hastanede yattım bu süreçte. Defalarca bebeği kaybetme korkusu yaşadık. Sürekli yatmam gerekiyor benim hamileliğim çok zor geçiyor. Şimdi 31.haftaya geldik
ve erken doğum riskiyle başbaşayım. Rahim kısalığım olduğu ortaya çıktı 21.haftada. Dikiş atılmadı kanamalı hamile olduğum için. Sürekli ilaç ve iğnelerle devam ettirmeye çalışıyoruz gebeliği. Hayırlısını istemek çok önemli
sizinde gönlünüze göre versin inşallah Rabbim