- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
gunaydınnnnn:)Günaydınn, iyiyim çok şükür sen nasılsın canım?
Hoşgeldinn, günaydın
Günaaaydıııın Eki Görüntüle 1309097 Eki Görüntüle 1309098
İnsanın içini sıkıyor di mi?Hava çok puslu, iyi yağdı bu sabah.. Sevmiyorum böyle havaları
İnsanın içini sıkıyor di mi?
Normalde kötü olmam lazım benim de ama mutluyum nedense bu sabah maşallahEki Görüntüle 1309102
Maşallah maşallahEvet canım yaa, kış gelmesinden çok korkuyorum
Maşallah diyelim totoyu kaşı nazar değmesin, bende de bi sıkkınlık bi yılmışlık var amaan kendime ağırım bugün
bende tam senin anlattığın gibyiim içim uyuyo sankiiEvet canım yaa, kış gelmesinden çok korkuyorum
Maşallah diyelim totoyu kaşı nazar değmesin, bende de bi sıkkınlık bi yılmışlık var amaan kendime ağırım bugün
Mutella böyle şarkı falan gönderince aklıma direk düğün müzikleri geldi :) Giriş ve dans müzkleriniz seçtiniz mii kızlar :)Uyanınn!!
Cevap veriyorum HayırMutella böyle şarkı falan gönderince aklıma direk düğün müzikleri geldi :) Giriş ve dans müzkleriniz seçtiniz mii kızlar :)
hayııııır :)Mutella böyle şarkı falan gönderince aklıma direk düğün müzikleri geldi :) Giriş ve dans müzkleriniz seçtiniz mii kızlar :)
Maşallah maşallah Eki Görüntüle 1309122
Dün akşam biraz egzersiz yaptım ondan sanırım tavsiye ederim , dinç uyandım bu sabah. Ayy göbek-toto aldı başını gidiyor nasıl gelinlik bakıcam böyle beeen
Mutella böyle şarkı falan gönderince aklıma direk düğün müzikleri geldi :) Giriş ve dans müzkleriniz seçtiniz mii kızlar :)
bende tam senin anlattığın gibyiim içim uyuyo sankii
Bahar gelince otomatik inceliyor vücutlar zaten kışın yağ bağlıyoruzValla dün bende egzersiz yaptım, eve bi gittim su içinde kalmış.. Üst katımda ki arap kızlar sağolsun çeşmeleri açık unutup gitmişler..
Bende de birazcık göbek var, diyet yapıyorum sıkılıp bırakıyorum. Bahara doğru pilatese başlamayı düşünüyorum.
Nilüfer - Taa uzak yollardan'ı düşünüyorum.. Sevdiceğimle ayrı şehirlerdeyiz anlamı olur diye..
Bahar gelince otomatik inceliyor vücutlar zaten kışın yağ bağlıyoruz
Pilates'e çok niyet ettim de çok üşendim yaa
Çok anlamlı bi şarkı gerçekten
Bahar gelince otomatik inceliyor vücutlar zaten kışın yağ bağlıyoruz
Pilates'e çok niyet ettim de çok üşendim yaa
Çok anlamlı bi şarkı gerçekten
Lütfen bana muti demutella aynı derttenn gitcem heralde bendeenası vercez o göbekleri çok fazla olmasada böyle gelinlikte gayet 0 dursa nede güzel olur ama ben bu yaşıma kadar hiç 0 göbek göremedim kendimde müzik olarakta sadece aklımda giriş müziği var oda melih kibar mesaj en güzel giriş onla olur heralde:)
Biz Türk kızıyız, düz karın bizim neyimizeBende setini aldım ama 1 kez yapıp bıraktım, zor anacım
hayııııır :)
ozaman bugün konumuz bu olsun :) Ben giriş şarkısını diğer topikten bi arkdasım sayesinde bulmuş gibiym :)Cevap veriyorum Hayır Eki Görüntüle 1309161
Biz Türk kızıyız, düz karın bizim neyimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?