2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Pro Üye
Anneler Kulübü
23 Temmuz 2014
5.359
17.587
498
Sevgili Gelinlerim.​
Sezgilim1905 – 1 Ağustos
NurOzdr-1 Ağustos
Nazenin1905- 1 Ağustos
Sevenleraglarmış - 1 Ağustos
Yeshillim88 - 1 Ağustos
Hayatboş - 1 Ağustos
Vegann- 2 Ağustos
Buzmavileylak- 5 Ağustos
Serp07- 8 Ağustos
Mdn90- 8 Ağustos
Elaedadnz- 8 Ağustos
Beyza89 - 8 Ağustos
Zeyneq- 8 Ağustos
alyaeylül- 8 Ağustos
Otur_0 - 8 Ağustos
Mutella – 9 Ağustos
Kalemkutu - 9 Ağustos
Mrstugrul- 9 Ağustos
Ceren0915 - 9 Ağustos
Seramur - 9 Ağustos
Anti Depresan- 13 Ağustos
More1109 – 15 Ağustos
Zuzu44- 15 Ağustos
Winter is coming - 15 Ağustos
Skosnop - 15 Ağustos
Ny12da- 18 Ağustos
Burcunaim- 18 Ağustos
Cemseda-22 Ağustos
Kumralti- 23 Ağustos
umutlu_- 29 Ağustos
Tutkuselçuk - 29 Ağustos

Bktdlgc-29 Ağustos
Yesolili-30 Ağustos
sweetberry-30 Ağustos

Tubabas - 30 Ağustos

Son düzenleme:
Merhabalar,
Kısmetse bizde 2015 Ağustosta evlenmeyi düşünüyoruz. Kesin bi tarih belirlemedik. Daha yeni nişanlandık zaten...
Hiç bir hazırlık yok bizde daha

bizde 1 agustos dusunuyoruz ama hala salon arıyoru<z :/

Hayırlı olsun bizde 9 ağustos bakalım araştırmadayız..Düğün salonunu erken tutmanızı tavsiye ederim uygun olur.
bizde eylülde düşünüyoruz inşallah :)

Hadi hayırlısı bakalım :)

Merhabalar,
Kısmetse bizde 2015 Ağustosta evlenmeyi düşünüyoruz. Kesin bi tarih belirlemedik. Daha yeni nişanlandık zaten...
Hiç bir hazırlık yok bizde daha

Aynen öyle bende hiç hazırlık yapmadım

Ben de 22 ağustos gelini olacağım inşallah :) şimdiden her şeyi araştırdım sevdiğim mobilya ve beyaz eşyaları bile belirledim bu kadar heyecan fazla mı ne :)

:) Kizlar her şey güzelde ilk geceyi merak eden yok mu aranızda korku filan

kızlar benimde bi aksilik çıkmazsa ağustosta düğünüm var :) kesinlikle düğün için yeri şimdiden tutun hem daha hesaplı oluyo hemde yer kalmıyo. buna ikkat etmenizi şiddetle tavsiye ederim.

merhabalarrr :) benimde 15 ağustosta düğünüm :) Salonu tuttukk baskada bişey yapmadık henüz :)

merhaba kızlar bizde kısmetse 9 ağustosta düğün yapacağız.. Ama şu an askerde nişanlım aileside eskişehirde daha aileler kendi aralarında konuşmadığı için netlik yok.. Nişanlım ocakta gelecek askerden o zamana kadar düğün salonu kalır inşallah.. Herkes şimdiden tutmaya başlamış..

slm kızlar bizim düğünümüzde kısmetse 23 temmuzda olacak.şimdilik sadece salonu tuttuk başka da bir şey yapmadık :)

merhaba kızlar benimde düğünüm 2015 ağustosta. 15i yada 22si tam karar veremedik henüz. ama ben ev için eşyaları almaya başladım. 5-6 parça bişiler aldım. kına için düğün için sürekli araştırma içerisindeyim. hepimize kolay gelsin artık

Merhabaaa ;
Ben de 2015 ağustos geliniyim.7-8 ağustos kına ve düğünümüz.
Biz biraz hazırlıklara erken basladık sanırım. Perde-halı ve ufak tefek detaylar hariç tüm esyalarımız hazır.
Düğün mekanı belli. Kına hazırlıklarına zaman var diye baslamadık. Onun dışında gelinlik ve kına için abiye araştırıyorum. Balayı için de henüz erken rezervasyonlar başlamadı.Sizin hazırlıklar nasıl gidiyor??

Merhaba kızlar ben biraz daha erken haziranda evlenicem düğün yeri belli kima yeri belli evim belli ama o kadar karisikki kafam hersey mukemmel olsun istiyorum en ufak bi sorunda cildircak gibi oluyorum sonra neyse boyle daha iyi diyorum evin heryerini biz isteğinize gore yaptiricaz odalar banyo mutfak bir gun su duvari kirdiralim diyorum ertesi gün neden öyle dedim ben diyorum dengesiz davranıslar sergiliyorum odalarin sekli rengi parkelerin rengi mobilyalar derken kafam cok karisiyor bir turlu karar veremiyorum dugunum kir düğünü olacak ben cok istedim oyle olmasini simdi ya yagmur yagarsa diye nisanlima soyleniyorum galiba bunalima giricem ne zormus bu isler ya

Merhaba bizimde 7-8 ağustos :) aslında üç hafta öncesini istiyorduk ama yer kalmamış :/ 8 ini tuttuk bizde şimdi ev telaşı sardı bizi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…