- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
- Konu Sahibi Anti Depresan
küstümmmm benm adımın başında kalp yokkk
♥
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
küstümmmm benm adımın başında kalp yokkk
Ahahahaha kalpsiizküstümmmm benm adımın başında kalp yokkk
Ahahahaha kalpsiiz
Düzelttim kiii :)al sana
izmirde olan bacılar..kuföre nereyi düşnüyorsnz..benm şuan aklmda bornovada soner var... ama değişk fikrlere açığım
Karşıyaka / Hatice Kuaför gideceğim ben gayet güzel bir yer gerçek ustalar.
Benim kuzenim kuaför evka3 de nişanda gitmiştim düğndede giderim :)hmm ben bornova olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.evimiz oraya yakın.karşıyaka ters kalıyo baya ama
fiyatları nasıl peki? tam olrk nerde?
Benim kuzenim kuaför evka3 de nişanda gitmiştim düğndede giderim :)
hmm ben bornova olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.evimiz oraya yakın.karşıyaka ters kalıyo baya ama
Murat vedat saç tasarım bi ara olucaktı ama bilmiyorum düğüncom da çıkıyoduadı ne kuaförün peki? bi face sayfası filan varmı.yaptıkları modelleri görecebileceğim sayfa
Murat vedat saç tasarım bi ara olucaktı ama bilmiyorum düğüncom da çıkıyodu
hmm ben bornova olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.evimiz oraya yakın.karşıyaka ters kalıyo baya ama
kızlarrrrrr nasılsınızzzz :)
Hoşgeldinn, günaydınmerhaba kızlar ben de Eylül gelini olarak aranızdayım :) 12 Eylül 2015 düğün tarihimiz <3 daha yeni salon tuttuk ve hazırlıklar yavaştan başlayacak. Şuan beyaz eşya aşamasındayız mobilyaya daha zamanımız olduğunu düşünüyoruz. gelinlik için de çoooook düşünmem gerekicek çünkü çok kararsız biriyim :S
Günaydın kizlaaarrr
Günaydınlarrr
Günaydın kızlaaar..
Günaydın kızlarr