2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Günaydın kızlar
Gunaydiiiinnn. Esmacim nasil oldun? Sancilarin ne alemde? Kanaman olmadi sanirim di mi? Insallah yarin da kanama alani tamamen dagilmis olacak..ya bir sey sorcam canim sen cok kasigin agrio die mi gittin dra? Benim de Arada bicak saplanio gibi bi agri oluyor, ona gore ben de gideyim..

Tesekkürler canım :)
İnsllah yakın zamanda güzel haberlerle

Günaydın kızlar
Biz kahvaltımizi bile yaptık tabiki

Alice in Wonderland sağol canım.bugün aklıma hep sen geldin.pozitifliği..ben de öyle olmalıyım dedim hep..bak hala bu enerjinin devam ediyor maşallah.hem kendine hem bize...

Canım benim size moral olabiliyorsam ne mutlu bana pozitif olalım ki her şey yolunda gitsin allahın izniyle.negatifler uzak olsun hepimizden bu ara da bekleme surecinde eğer tedavini bilenler varsa saçma sapan sorular soranlar olacaktır moralinin düşmesini istemiyorsan cevap bile verme sana negatif enerji veren insanlardan uzak dur ki bebeğin annesinin mutluluğu ile kolayca tutunsun şuan moral sürecindesin canım...hızlı kalkma,bir yere uzanma sakın...

Alice in Wonderland Günaydın canım çok erken kalıyorum malum jel den sebep ancak girdim ama kulübe
Depot yaptirali buçuk hafta oldu lekelenme başlıyor gb sonrası kanama olmaz İNSAALLAH bir hafta var kontrole geçen kanama olduktan sonrada gitmedim dra çok yoğun gelmediği için çok merak ediyorum Bebeğimi nasıl diye iki hafta bekledim bir hafta daha sabret diyorum kendime

Günaydın kızlar..bebimle uyandım bu sabah..orda olma ihtimali bu kdr guzelken o orda olduğundan emin olmak ne kadar güzeldir kim bilir...
Emin olarak da uyanmak nasip olur inşallah canım benim
Ozaman igneler ilaçlar hepsini yaptırmak ve kullanmak bile ayrı tad veriyor insana

Kızlarr kontrollerimiz yapıldı fingirdek bi kızımız var kıpır kıpır oynuyodu ve bir de ağır abimiz. Erkek için yüzde 99,5 dedi kız için yüzde99. Ama erkeğin pipisini ben bile gördüm:)) ense kalınlıklarımız normal burun kemikleri normal kalp atışları normal hiç bi sorun görülmedi. Biz yine de down sendromu için kromozom testi yaptırmak istedik kan verdik 15 gün içinde sonuçlanıyomuş. Ya çok güzeldi inanamıyorum ve 2 kilo almışım ilk günden bugüne sanırım biraz daha dikkatli olmam lazım çünkü asıl ilk 3 aydan sonra hızlı kilo alınıyomuş.

Evet cnm Kasiklarima vuruyordu hiç öyle olmamıştım kanamam yok yarın kontrolum var inşallah geçmiştir bence herzaman tedbirli olmak lazım

Ne güzel seni böyle mutlu gormek cinsiyetleri belli oldumu cnm olmuşsa demekki topigin şimdilik ilk prens ve prensesi oldular

Ne güzel seni böyle mutlu gormek cinsiyetleri belli oldumu cnm olmuşsa demekki topigin şimdilik ilk prens ve prensesi oldular
Evet bende şaşırdım genelde daha geç belli olur diye biliyodum bakılıcağını bilsem çikolata yer giderdim:) ense kalınlıkları için gitmiştim hoca açıları çok iyi cinsiyetleri söyleyelim sana diyinca şok oldum. Darısı başınıza cnm sende yrn iyi haberlerle gelirsin inşallah. Sen benden öndesin aslında bakarsın sende cinsiyet öğrenirsin yarın

anaaaaaaammmmm ne güzel bir haber bu. hayırlı olsun canımm.hemde kesin olarak soylemiş cinsiyetleri
pozisyon iyi olursa gorebiliyor demek.benımkı anladı ama soylemedı bence gecen sefer. bu gidişimde 15.haftaamda olcam.soyler inş.
5.aydan sonra yarım dunya olmayı garantilestirdik artık canım biz. benim göbüş aldı başını gidiyor şimdiden. 7.ayda doguma hazır şekilde beklememiz gerekiyor sanırım

Canim ya çok sevindim kız ve erkek Rabbim gönlüne göre verdi çok güzel bir haber sağlıklı olmaları da tabiki ikili teste mi giriyor acaba kan verme olayı..
3 ayda 2 kilo gayet iyi bende 3 kilo aldım sayılır ama ileriki aylarda daha da iştahı mız açılacaktır muhtemelen veririz kiloları sağlıkla kucagimiza alalım da insaAllah

Kızlar ben günlük sütü sevemedim açık alıp kaynatıp içiyorum önerilmiyor mu? Açık süt bilginiz var mı?

Bende 2 kilo almışım cnm ama göbekliyim bariz hadi o zmn 2.müjdeyi senden bekliyoruz ben açılışı yaptım:) zaten 24-25.haftalarda alışverişinizi yaptınız yaptınız diyolar ikizlerde. Sonra yarım saat bile gezemiyomuşun göbek ağır geliyomuş Allahın izniyle herşey yolunda giderse ben alacaklarımı erkenden belirliycem sonra gider annemle eşim alır diye düşündüm. Ay çok mu erken bu hayaller için

Aslında 2li test 2 aşamalıymış. Kan verme ve ultrason. Ama ikizlerde kan verme doğru sonuç vermiyomuş o yızden sadece detaylı ultrason yapıldı bana. Ve bunun yüzde 75 sonuç verdiğini söyledi. Birde biraz maliyetli ama yüzde 99sonuç verdiğini söylediği bi testten bahsetti cnm. Kan vermeyi o test için yaptım

Sağol cnm inşallah bende iyi haberleri alırım

şimdiden bile yarım saat gezemiyorum. hemn dinleniyorum bir yerde.
ben 20.haftadan sonra başlamayı düşünüyorum inşallh canım. zaten tek bir yerden alcam muhtemelen herseyi . şimdiden neler olacaginida araştırmaya başlarsam iyi olur. ama bu konuda tecrübeli ( 3 çocuklu ) bır arkadaş var. ona güveniyorum açıkcası.yoksa gurbetteyim.yardım etcek kimsem yok.
hayaller için erken olmaz insallah ccanım ya. başlamak bitirmenin yarısı demişler baksana kacıncı haftalara geldik bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…