- 19 Temmuz 2011
- 1.074
- 959
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.841
Gunaydiiiinnn. Esmacim nasil oldun? Sancilarin ne alemde? Kanaman olmadi sanirim di mi? Insallah yarin da kanama alani tamamen dagilmis olacak..ya bir sey sorcam canim sen cok kasigin agrio die mi gittin dra? Benim de Arada bicak saplanio gibi bi agri oluyor, ona gore ben de gideyim..Günaydın kızlar
Tesekkürler canım :)Merhaba kizlar agustos ayi negatif sonucumdan sonra ilk defa pozitif olarak siteye giriyorum rabbim tedavi goren arkadaslarin yanında olsun inşallah. benimle beraber transfer olanlar maşallah12. Haftalarindalar rabbim kucaklarinada almayi nasip eder inşallah hepiniz saglicakla kalın ve pozitif olun bebisleriniz icin
Alice in Wonderland sağol canım.bugün aklıma hep sen geldin.pozitifliği..ben de öyle olmalıyım dedim hep..bak hala bu enerjinin devam ediyor maşallah.hem kendine hem bize...
Emin olarak da uyanmak nasip olur inşallah canım benimGünaydın kızlar..bebimle uyandım bu sabah..orda olma ihtimali bu kdr guzelken o orda olduğundan emin olmak ne kadar güzeldir kim bilir...
Evet cnm Kasiklarima vuruyordu hiç öyle olmamıştım kanamam yok yarın kontrolum var inşallah geçmiştir bence herzaman tedbirli olmak lazımGunaydiiiinnn. Esmacim nasil oldun? Sancilarin ne alemde? Kanaman olmadi sanirim di mi? Insallah yarin da kanama alani tamamen dagilmis olacak..ya bir sey sorcam canim sen cok kasigin agrio die mi gittin dra? Benim de Arada bicak saplanio gibi bi agri oluyor, ona gore ben de gideyim..
Ne güzel seni böyle mutlu gormek cinsiyetleri belli oldumu cnm olmuşsa demekki topigin şimdilik ilk prens ve prensesi oldularKızlarr kontrollerimiz yapıldı fingirdek bi kızımız var kıpır kıpır oynuyoduve bir de ağır abimiz. Erkek için yüzde 99,5 dedi kız için yüzde99. Ama erkeğin pipisini ben bile gördüm:)) ense kalınlıklarımız normal burun kemikleri normal kalp atışları normal hiç bi sorun görülmedi. Biz yine de down sendromu için kromozom testi yaptırmak istedik kan verdik 15 gün içinde sonuçlanıyomuş. Ya çok güzeldi inanamıyorum ve 2 kilo almışım ilk günden bugüne sanırım biraz daha dikkatli olmam lazım çünkü asıl ilk 3 aydan sonra hızlı kilo alınıyomuş.
Evet bende şaşırdım genelde daha geç belli olur diye biliyodum bakılıcağını bilsem çikolata yer giderdim:) ense kalınlıkları için gitmiştim hoca açıları çok iyi cinsiyetleri söyleyelim sana diyinca şok oldum. Darısı başınıza cnm sende yrn iyi haberlerle gelirsin inşallah. Sen benden öndesin aslında bakarsın sende cinsiyet öğrenirsin yarınNe güzel seni böyle mutlu gormek cinsiyetleri belli oldumu cnm olmuşsa demekki topigin şimdilik ilk prens ve prensesi oldular
anaaaaaaammmmm ne güzel bir haber bu. hayırlı olsun canımm.hemde kesin olarak soylemiş cinsiyetleriKızlarr kontrollerimiz yapıldı fingirdek bi kızımız var kıpır kıpır oynuyoduve bir de ağır abimiz. Erkek için yüzde 99,5 dedi kız için yüzde99. Ama erkeğin pipisini ben bile gördüm:)) ense kalınlıklarımız normal burun kemikleri normal kalp atışları normal hiç bi sorun görülmedi. Biz yine de down sendromu için kromozom testi yaptırmak istedik kan verdik 15 gün içinde sonuçlanıyomuş. Ya çok güzeldi inanamıyorum ve 2 kilo almışım ilk günden bugüne sanırım biraz daha dikkatli olmam lazım çünkü asıl ilk 3 aydan sonra hızlı kilo alınıyomuş.
Canim ya çok sevindim kız ve erkek Rabbim gönlüne göre verdi çok güzel bir haber sağlıklı olmaları da tabiki ikili teste mi giriyor acaba kan verme olayı..Kızlarr kontrollerimiz yapıldı fingirdek bi kızımız var kıpır kıpır oynuyoduve bir de ağır abimiz. Erkek için yüzde 99,5 dedi kız için yüzde99. Ama erkeğin pipisini ben bile gördüm:)) ense kalınlıklarımız normal burun kemikleri normal kalp atışları normal hiç bi sorun görülmedi. Biz yine de down sendromu için kromozom testi yaptırmak istedik kan verdik 15 gün içinde sonuçlanıyomuş. Ya çok güzeldi inanamıyorum ve 2 kilo almışım ilk günden bugüne sanırım biraz daha dikkatli olmam lazım çünkü asıl ilk 3 aydan sonra hızlı kilo alınıyomuş.
Bende 2 kilo almışım cnm ama göbekliyim barizanaaaaaaammmmm ne güzel bir haber bu. hayırlı olsun canımm.hemde kesin olarak soylemiş cinsiyetleri
pozisyon iyi olursa gorebiliyor demek.benımkı anladı ama soylemedı bence gecen sefer. bu gidişimde 15.haftaamda olcam.soyler inş.
5.aydan sonra yarım dunya olmayı garantilestirdik artık canım biz. benim göbüş aldı başını gidiyor şimdiden. 7.ayda doguma hazır şekilde beklememiz gerekiyor sanırım
Aslında 2li test 2 aşamalıymış. Kan verme ve ultrason. Ama ikizlerde kan verme doğru sonuç vermiyomuş o yızden sadece detaylı ultrason yapıldı bana. Ve bunun yüzde 75 sonuç verdiğini söyledi. Birde biraz maliyetli ama yüzde 99sonuç verdiğini söylediği bi testten bahsetti cnm. Kan vermeyi o test için yaptımCanim ya çok sevindim kız ve erkek Rabbim gönlüne göre verdi çok güzel bir haber sağlıklı olmaları da tabiki ikili teste mi giriyor acaba kan verme olayı..
3 ayda 2 kilo gayet iyi bende 3 kilo aldım sayılır ama ileriki aylarda daha da iştahı mız açılacaktır muhtemelen veririz kiloları sağlıkla kucagimiza alalım da insaAllah
Sağol cnm inşallah bende iyi haberleri alırımEvet bende şaşırdım genelde daha geç belli olur diye biliyodum bakılıcağını bilsem çikolata yer giderdim:) ense kalınlıkları için gitmiştim hoca açıları çok iyi cinsiyetleri söyleyelim sana diyinca şok oldum. Darısı başınıza cnm sende yrn iyi haberlerle gelirsin inşallah. Sen benden öndesin aslında bakarsın sende cinsiyet öğrenirsin yarın
şimdiden bile yarım saat gezemiyorum. hemn dinleniyorum bir yerde.Bende 2 kilo almışım cnm ama göbekliyim barizhadi o zmn 2.müjdeyi senden bekliyoruz ben açılışı yaptım:) zaten 24-25.haftalarda alışverişinizi yaptınız yaptınız diyolar ikizlerde. Sonra yarım saat bile gezemiyomuşun göbek ağır geliyomuş Allahın izniyle herşey yolunda giderse ben alacaklarımı erkenden belirliycem sonra gider annemle eşim alır diye düşündüm. Ay çok mu erken bu hayaller için