- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.641
Yok tatlim cok şükür yiyorum onlari ete karsi cok fena haldeyim bi de genel istahsizlik...ben de vericem gibi kilolari sonra alayim bebisim de alsin yeter :)doktorum bana bemiks verdi b vitamini folik asit dışında
Korkma cnm kuzenimin eşi ilk 3 ayda 5 kilo vermişti ve tosuncuk gibi bi kız doğurduilk aylar yiyemeyenler oluyo artık yavaş yavaş ta geçer bulantıların inşallah bu haftalarda. Süt peynir yiyemiyosan doktoruna mutlaka söyle ama belki kalsiyum takviyesi vermesi gerekir
Oyle yapiyorum tatlim doktorum normaldir dedi...cerez kraker yaninda olsun hep demisti...ben meyve ve yoğurt tuketiyorum hep en azindan vitamin kalsiyum yüklüyorum...Germinalciğim bazı bünyelerde böyle geçiyor hamilelik kilo veriyorum diye üzülme bu durumu doktorunla da paylaş bu dönem hafif kahvaltılık beslen bence ağır yemek dokunabilir...
Oyle yapiyorum tatlim doktorum normaldir dedi...cerez kraker yaninda olsun hep demisti...ben meyve ve yoğurt tuketiyorum hep en azindan vitamin kalsiyum yüklüyorum...
Senin hassasiyet de basliyor o zaman...ben de bi anda tiksindim etten ins zor geçmez cnm...insani psikolojik yoruyo bulantilar...Yediğin şeylerde sağlıklı en azından canım bende çok et tükettim bu hafta ara vericem et görmek istemiyorum.
Kocaman olmuşlar teyzesi çok net goremedik çünki ultrason cihaxi çok iyi değildi kaçamak yapmıştık malum başka yerdeHareketlenmişler mi fındıklar :) geçen hafta gittiğimde biri kıpır kıpırdı. Benimde perşembe sabah ay hemen gelse o gün
Amin canim darısı başına inşallah :)M MissBbs ördekli tabure he koptum :) hayırlısı olsun canım...
papatya1655 darısı başıma güzel haberlerle gelirim inşallah :)
Transfer tarihiné göre canımArkadaşlar günaydın merak ettiğin bir konu var doktorlarını gebelik haftanızı transfer tarihine göre mi , yumurta toplama gününe göre mi, yoksa son adet tarihine göre mi hesapladı? Bir de ikiz anneleri göbişler ne durumda büyüdü mü merak ediyorum..
Normal canım gayet :)kızlar hep sorulan bir soru ama yine de kısaca yazarsanız sevinirim. cuma günü transferim oldu. bugün biraz azaldı ama sağ tarafımda ağrı var sürekli, yumurtalık kısmına da yakın. ne olabilir acaba? böyle bişey yaşayan var mıydı?
Benimki 5.gün transferiydi cnm, transfer tarihinden 14 gün + 2gün (5.gün transferi olduğu için) geri giderek o tarihi son adet tarihi olarak kabul ettiler. Yani şöyle;Arkadaşlar günaydın merak ettiğin bir konu var doktorlarını gebelik haftanızı transfer tarihine göre mi , yumurta toplama gününe göre mi, yoksa son adet tarihine göre mi hesapladı? Bir de ikiz anneleri göbişler ne durumda büyüdü mü merak ediyorum..
Sen daha almadın mi :)Göbek demişken :)ben artık hamileyim hele ki yemeklerden sonra bildiğin göbeğim belli. İkizlerde ztn 5ay fln normal standartlardaymışın sonra yuvarlanarak gezeriz heralde bikaç hamile pantolonu almak şart
Aldım aldım ama taytlardan aldım bikaç tane evde de çok rahat oluyo dışarı çıkarken de giydim ama artık pantolon alma vakti geldi. O rahatlığa alışınca ztn başka şey giymek istemiyosunSen daha almadın mi :)
Ne kadar rahat bişey var ya dolduramiyorum henüz ama genede giyiyorum çok keyifli hemde çok rahat ediyoruz içinde
Ben hamile tayt almadım dahaAldım aldım ama taytlardan aldım bikaç tane evde de çok rahat oluyo dışarı çıkarken de giydim ama artık pantolon alma vakti geldi. O rahatlığa alışınca ztn başka şey giymek istemiyosun
Anladım canım heryerde farklı şeyler yazıyor bende sizlere sorayım dedim.. Anlatımın için çok teşekkürler canım benim transfer 12 eylüldü ve 3. Gün ermiyosuydu... Bi hesap yaparız artık Drumla da
Ikiz annelerinin karni çıkmaya baslamis:) Alice seninki de mi cikmia yahu bende cok bellli degil ben aksine zayifladim ondan herhalde..kizlar ben normal kiyafetlerimi giyiyorum ya hala bi sey almadim...pantolonlarim da oluyor daralmadilar....karnim tam belli olmadan idare edicem sanirim...bi de ben korkuyorum 12. Haftaya kadar hicbir sey alamiyorum bebise bile :)Ben hamile tayt almadım daha
bu sefer onlardan alacağım :)
Normalde bile giyerim o ne rahatliktirAlice in Wonderland üst konusunda bu yıl çok rahatız tüm mağazalardan alışveriş yapabiliriz
önleri geniş hirkalar pancolar moda bu yıl öyle bir kaç bişey aldım
Normal dede giyilecek hirkalar falan
Pantolonu lc waikikiden aldım koton da hiç birşey bulamadım burda
Kot pantolon ve eşofman aldım sadece şu an
Ama daha almam lazım nerden almak lazım pantolonlari bende bilmiyorum
Biraz daha genisleyeyim öyle alcam bişeyler daha
Hadi bebisden güzel haberler getir bize :)