2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Bebise bende bişey almıyorum canım 20. Haftalarda alacağım inşallah
Bizde karın çıkınca pantolon almak gerekli oldu bi de çok rahat karnı hiç sıkmıyor falan
Tek bebis hamilelikte çok normal canim karnının çıkmaması :)
Ama 14 den sonra birden cikiverir seninde arkadaşlarımın hep öyle oldu

İnşallah cnm cok meraktayim ben de:)

Kuzular ben kokulardan tiksindigim icin birsey yiyemiyorum onun icin de 2 kg verdim ama tek olmasina ragmen bariz cikti gobisimnormal pantolonlarim kapanmiyor bile..onun icin G Germinal cim olay ic karinda bitiyor bence. Seninki genistir, onun icin cikmamistir henuz, iceride buyuyodur

Minnosum dualarimiz seninle guzel haberlerini bekliyoruz.

Hamis kiyafetleri h&m ve lcwde var ama lcwdekiler hemen deforme aliyor. online olarak gebe ya da ebru maternity'e de bakabilirsin..

Kuzucum bugun markafonide gor&sin maternity kampanyasi var ona bak ya da demin dedigim gibi online olarak gebe, ebru maternity ve bir de ingiltere sitesi olan asosta var..

Ne güzel iste hamile olduğumuzu anlıyoruz :) ben memnunum durumdan canım
Kaç hamile görüp ozendik zamanında :)

Canim benim biz embriyo disinda kendimize de genetik analiz yaptirdik, bu arada o da 3 haftada cikiyor, onu da yaptirin derim. Onun sonuclarinda bir sikinti olmayinca pgtye gerek yok dedi dr.. Sen nasilsin toparladin mi biraz?

Kuzucum bugun markafonide gor&sin maternity kampanyasi var ona bak ya da demin dedigim gibi online olarak gebe, ebru maternity ve bir de ingiltere sitesi olan asosta var..
Gör sin takip ediyorum canım sadece pantolon ve eşofman için hamile kıyafeti alacagim
dediğin sitelere de bakayım ben
Çok teşekkür ederim canımcim tecrubesizlik böyle bişey heralde

Gör sin takip ediyorum canım sadece pantolon ve eşofman için hamile kıyafeti alacagim
dediğin sitelere de bakayım ben
Çok teşekkür ederim canımcim tecrubesizlik böyle bişey heralde
Canimcim bi de e-hamile.com, hepsiburada ve defacto'da varboyle kampanya falan gordukce yazarim ben sizegebe falan bazen cok gereksiz pahali oluyor

Canimcim bi de e-hamile.com, hepsiburada ve defacto'da varboyle kampanya falan gordukce yazarim ben sizegebe falan bazen cok gereksiz pahali oluyor
Çok ıy olur vallahi bende gördükçe yazarım :)
Daha sonra giyemeyecegimiz şeylere aşırı para vermeye gerek yok tabiki ama güzel de olsun canim biraz
O yüzden kampanya takip etmeye devam
Alice in Wonderland nerelerde kaldınız dışarı çıkmışken gezelim mi dedin bebisle bi haber ver gezmeye devam

Kızlar benimde gobusum kocaman 5 aylık gb sabahlari Birazda ha küçülüyor ama akşam fena :)
Bende aldım ilk hamile pantolon umu diğerleri olmuyor hakikaten çok rahat mis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…