2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kizlar proloton depotu buzluktami sakladiniz uzerine oda sicakligi yaziyor ama eczane buzlukta dedi

Bu gune kadar iki kez atisi duydum cnm biliyorum o zararliymis
Bende kafam karismasin diye tek dr dusuncesindeyim bakalim haftaya dayanamayabilirim belki:)

İnşallah cumaya kadar geçmiş olur
Kanama
Canim bol bol dua edicem herkesdé eder burdaki
Bu durumlarda ayetel kursi okunuyor bol bol oku sende bebise

Kesenin etrafinda bendede kanama alani gozukuyordu hatta cok kanamam olmustu ama dr korkma dedi hep sende kanama oldumu hic sadece agrinmi vardi canim onlemini aldin Gerisi dua icini rahat tutmaya calis canim

Kapak kısmı işte Canim iğneler orda tutuluyor oranın derecesi 20 derece civarı zaten
Tek doktorun düşüncesi önemli tabi ama benim gibi dayanamazsan bir tane daha alternatif olması ıyu oluyor
Aynen canim buzluk derken alt tarafi kasdettim ama baska eczaneyi aradim oda sicakligi dedi ee uzerinde de oyle yaziyor aldigim eczane buz kompleksi ile verdi hangisi dogru

Kesenin etrafinda bendede kanama alani gozukuyordu hatta cok kanamam olmustu ama dr korkma dedi hep sende kanama oldumu hic sadece agrinmi vardi canim onlemini aldin Gerisi dua icini rahat tutmaya calis canim
Kanamam yoktu sidettli kasık ağrılarım vardı

esma73 esmacım hayırlısıyla cumaya kadar geçicek görürsün. Bilmiyorum yapar mısın ama bende burda biri yazmıştı onu duyduğumdan beri okuyorum 41 ayetel kürsi. Bol bol dua et Allaha emanet et cnm

esma73 canım dualarım seninle benimde ara sıra kasıklarım acıyor pazartesi doktor kontrolüm var içimde bir korku var açıkcası iyi şeyler düşünüyorum ki iyi olsun çok yordum bebeğimi

Uykusuz arkadaşlarım neden sebep uyuyamıyoruz bilen varmı ?

Kafaniza birseyler mi takiyorsunuz canlar hos ben de de tilkiler dolasiyor ama etki etmiyor Allahtan uykuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…