- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.601
Cok Sagol canim deneyeyim onu da :)canım bende de var alerjik rinit. Karbonatli tuzlu su hazırla. Gargara yap ve burnuna çekip içeriyi o su ile temizle çok iyi geliyor.
Ben hep kullanacağım gün aldım eczaneden canım ama o buz dolabi kapağıdir hemşirenin dediğiKizlar proloton depotu buzluktami sakladiniz uzerine oda sicakligi yaziyor ama eczane buzlukta dedi
Bu gune kadar iki kez atisi duydum cnm biliyorum o zararliymisAynen canım ses dinlenen cihaz ses dalgaları gönderdiği için fazlası bebeğe zararliymis
Bastırarak bakiyorlar canım o normal bildiğim kadarıyla
Senin doktorun biraz fazla yoğun canım bence başka bi doktora daha gidebilirsin çoğu anne adayı iki doktorun takibinde gidiyor ilk başlarda
yumurtalik kismi dedi canimBen hep kullanacağım gün aldım eczaneden canım ama o buz dolabi kapağıdir hemşirenin dediği
Kapak kısmı işte Canim iğneler orda tutuluyor oranın derecesi 20 derece civarı zatenyumurtalik kismi dedi canim
ama ikilemde kaldim
İnşallah cumaya kadar geçmiş olurSoran herkese teşekkür ederim doktora gorundum malesef içerden kanama var doktor tam birsey diyemm dedi iğne verdi serum verdi sabah akşam Serumlar kendiliginden gecebilir dedi bekliyecez cumaya kontrolum var inşallah atlatirim dua edin arkadaslar
Kesenin etrafinda bendede kanama alani gozukuyordu hatta cok kanamam olmustu ama dr korkma dedi hep sende kanama oldumu hic sadece agrinmi vardi canim onlemini aldin Gerisi dua icini rahat tutmaya calis canimSoran herkese teşekkür ederim doktora gorundum malesef içerden kanama var doktor tam birsey diyemm dedi iğne verdi serum verdi sabah akşam Serumlar kendiliginden gecebilir dedi bekliyecez cumaya kontrolum var inşallah atlatirim dua edin arkadaslar
Aynen canim buzluk derken alt tarafi kasdettim ama baska eczaneyi aradim oda sicakligi dedi ee uzerinde de oyle yaziyor aldigim eczane buz kompleksi ile verdi hangisi dogruKapak kısmı işte Canim iğneler orda tutuluyor oranın derecesi 20 derece civarı zaten
Tek doktorun düşüncesi önemli tabi ama benim gibi dayanamazsan bir tane daha alternatif olması ıyu oluyor
Kanamam yoktu sidettli kasık ağrılarım vardıKesenin etrafinda bendede kanama alani gozukuyordu hatta cok kanamam olmustu ama dr korkma dedi hep sende kanama oldumu hic sadece agrinmi vardi canim onlemini aldin Gerisi dua icini rahat tutmaya calis canim
Amin cnm sagolEsmacim cok gecmis olsun Rabbim seni ve bebegini korusun
Sağol cnm inşallah geçeresma73 esmacım hayırlısıyla cumaya kadar geçicek görürsün. Bilmiyorum yapar mısın ama bende burda biri yazmıştı onu duyduğumdan beri okuyorum 41 ayetel kürsi. Bol bol dua et Allaha emanet et cnm
Kafaniza birseyler mi takiyorsunuz canlar hos ben de de tilkiler dolasiyor ama etki etmiyor Allahtan uykumaesma73 canım dualarım seninle benimde ara sıra kasıklarım acıyor pazartesi doktor kontrolüm var içimde bir korku var açıkcası iyi şeyler düşünüyorum ki iyi olsun çok yordum bebeğimi
Uykusuz arkadaşlarım neden sebep uyuyamıyoruz bilen varmı ?
Gunaydin canimmm huzurlu pazarlar herkezeGünaydın uykucu hatunlar