2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Günaydın kızlar :)
biz de erkenciyiz gene ama pazar keyfi yaptık babamızla

Uyumamamiz Hormonal bence :)
Bi de en az iki kere lavaboya kalkınca uyku da dağılıyor
Gunduz se uyusam hep modundayim :)
Tabi güzel haber diğer ki 3 ayda çok rahat bir uyku bizi bekliyormuş :)

Selamm kizlar bende de aşırı uyku hali yok normal saatlerimde uyuyup kalkıyorum cogu kişi asiri uykuya duskun oluyomus bende yok:) mide bulantilari sadece belirtim...

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. .Rabbim sizlere kucağıniza almayi nasip eylesin. .ben de annemlerdeyim.haftaya kontrolüm var ve patoloji sonucu çıkacak ondan sonra eve giderim artık. .dualarim Sizinle. .sizde dualarinizda unutmayın

Esmacim yüreğini ferah tut Rabbim yavrunu sana bağışlar inşallah merak etme

İyi akşamlar kızlar bgn arabayla biraz trafikte kaldık bel ağrım başladı. Herşeyden nem kapar olduk galiba:) artık arabaya binerken yanıma alıcaklarım: su, kraker, meyve, belime yastık , boynuma yastık(kafamı tutamıyorum) diyorum eşime en iyisi biz bi yere gitmeyelim diyo

Sağol cnm rabbim gönlüne göre versin

MEVANURRRR cum Allah hakkınızda en iyisini versin inşallah annende kalman iyi olmuş canım evinde olsan biraz daha yanlız hissedebilirsin kendini ailenle olman iyi olmuş canım...

M MissBbs canım bende çantamdan kraker ve tatlı birşeyler eksik etmiyorum uçakta artık çok heyecanlanıyorum inerken yükselirken eşimin elini öyle bir sıkmışım ki tek başıma uçağa binemem sanırım bu süreçte...

Bu hafta e-bebek ten hamile yastığı almayı düşünüyorum açıkçası

Yarın saat 17:00 de doktor randevumuz var dualarınızı bekliyoruz teyzeleri:)

Günaydın kızlar :)
Biz bugün doktora gidicez bu seferde heyecandan uyuyamadik sabah erken kalktık
Bize dua edin olur mu
MEVANURRRR Canim benim dualar hep senle
Alice in Wonderland bende alcam o yastıktan :) süper bişey
M MissBbs Canim biz normal olamiycaz artık heralde 9 ay bitene kadar en ufak yorucu harekete gelmiyor Bebisler :)

Gunaydin kızlar yine sabah bulantilariyla uyandim...kizlar ben hamile kaldigimdan beri iki kilo vermisim ya bu bulantilar yüzünden bir sey de yiyemiyorum ya cok...yavas yavas azaliyor en azindan gun icinde artik cok bulantim olmuyor ama bi an once gecse keşke

Germinalciğim bazı bünyelerde böyle geçiyor hamilelik kilo veriyorum diye üzülme bu durumu doktorunla da paylaş bu dönem hafif kahvaltılık beslen bence ağır yemek dokunabilir...

Korkma cnm kuzenimin eşi ilk 3 ayda 5 kilo vermişti ve tosuncuk gibi bi kız doğurdu ilk aylar yiyemeyenler oluyo artık yavaş yavaş ta geçer bulantıların inşallah bu haftalarda. Süt peynir yiyemiyosan doktoruna mutlaka söyle ama belki kalsiyum takviyesi vermesi gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…