- 30 Temmuz 2010
- 1.700
- 465
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.681
Canim kaçıncı bugünlale99 canım ama banyo yqpmazsam gusül alamamış olurum transferden sonra.nasıl kilcam?
Transferden sonra gusul almani gerektirecek bir durum yok ki canım normal kadın doğum muayene si gb düşün.Alinmasi iyi olur için rahat etsin diye ama gusulsuz değilsin suan.lale99 canım ama banyo yqpmazsam gusül alamamış olurum transferden sonra.nasıl kilcam?
Benim o kadar canım çekiyor ki canımKizlarrr sucuk, salam yediniz mi?
Yenmesi iyi değil biliyorum ama hiç kaçamak yapamaz miyiz?
Benimde bulantılarım var ağzımin tadı yok öyle istahli yiyemiyorum yemek sabah değilde kahvaltı sonrası git gide artıyor hersey bebislerimiz için biz güçlü anneleri z
Bana hemşire 1 gün sonra yıkanabilirsin demişti bende oturarak kılıyorum namazılale99 canım ama banyo yqpmazsam gusül alamamış olurum transferden sonra.nasıl kilcam?
:))) Sosis salam değilde sucuga pişmiş olarak izin var ayda sayılı diye biliyorum canımBenim o kadar canım çekiyor ki canım
Sucuk anlatamam haftasonu kaçamak yaptım :)
Salam sosis çok yememeye çalışıyorum normal dede onları aramiyorum
Ohh büyüsün gobusler belli olsun Bebisler :)
Oy benim canim zuzum, dualarim seninle hep..canim benim ara ara pembe akintim oluyo o da korkutuo onun disinda iyi gibiyim, umarim bebis de iyidirCanım, degerim çok güzel düşüyor sanırım ameliyatsız çözdük şükürler olsun ki )) pek giremedim bu ara işlerde yoğun stüdyoda, sen nasılsın ?
Cnm bizim transferler ağustos sıcağında olmasına rağmen ben 3 gün sabrettim. 3-4 gün durabilirsen süper olur bence. Namazları da oturarak kıl eğil doğrul en tehlikeli şey bu dönemde. Allaha emanet et yine deKızlar bana da cevap verin lutfeennn...
Canim ben namaz kilmadigim icin cevap da veremedim..ama dusu 2 gun sonra almistim..Kızlar bana da cevap verin lutfeennn...
Ben sucuk yedim vallaKizlarrr sucuk, salam yediniz mi?
Yenmesi iyi değil biliyorum ama hiç kaçamak yapamaz miyiz?
Benimde bulantılarım var ağzımin tadı yok öyle istahli yiyemiyorum yemek sabah değilde kahvaltı sonrası git gide artıyor hersey bebislerimiz için biz güçlü anneleri z
Baktım canim netten de ayda 1_2 iyi pişmiş sucuk serbest mis:))) Sosis salam değilde sucuga pişmiş olarak izin var ayda sayılı diye biliyorum canım
Bende kaçamak yaptım ama ekmeğin içinde küçücük iki dilimsuçluymus gb gizleyerek yedim ama hala canım çok cekio:)
Canım gusül almana gerek yok normal abdest yeterli.Namaz için de ben tlfn edip sormuştum hatta merkezime,YAVAŞ hareketlerle normal kılabilirsin demişlerdi. İlk 2 gün farzları normal ama çok yavaşça , sünnetleri ise oturarak kıldım canım..Kızlar bana da cevap verin lutfeennn...
Ay ne guzel haberler bunlar Alice'im ya yerim senin minnos bebisinii. Kuzucum bu arada bebisin yani crl 40 mm ise bebisin 10 haftaliktan buyuk olabilir, bak ekli tabloya minnosmmHu huuu teyzelerim ve çok değerli tüp bebek kardeşlerim 10 haftalık olmuşum 4 cm olmuşum ve renkli ultrasonda annemle babama bacak bacak üstüne attığım sırada yakalandım ayıp oldu ilk izlenimim :) bir dahakine daha uslu durcam annemin heyecandan tansiyonu çıktı beni görünce napsın çok seviyor beni ...doktor amcam annemden bir sürü kan tahlili istedi birde idrar tahlili.28 ekim de doktor amca 2li tarama testimi yapacakmış çok sağlıklı çok iyi bir bebekmişim :) benden haberler şimdilik böyle teyzelerim ve tüp kardeşlerim...
papatya1655 teyzeciğim annemin canı çok sağlıksız bir şey çekti bugün nefsini körlesin diye babam mc donald 'sa götürdü annemi ıyk hiç beğenmedim bu yüzden annem anca yazabildi size...
Happinessss teyzeciğim annem söylediklerini dikkate alıp hamiş kıyafetlerini oradan alcakmış teşekkür ediyor...
Oy benim canim zuzum, dualarim seninle hep..canim benim ara ara pembe akintim oluyo o da korkutuo onun disinda iyi gibiyim, umarim bebis de iyidirbi de canim zuzumu ozluo ve merak ediyorum ama cook sevindim degerlerinin guzel dusmesine
Geçmiş olsun zuzu
İnsallah güzel haberlerini de alırız