2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kizlarrr sucuk, salam yediniz mi?
Yenmesi iyi değil biliyorum ama hiç kaçamak yapamaz miyiz?
Benimde bulantılarım var ağzımin tadı yok öyle istahli yiyemiyorum yemek sabah değilde kahvaltı sonrası git gide artıyor hersey bebislerimiz için biz güçlü anneleri z

lale99 canım ama banyo yqpmazsam gusül alamamış olurum transferden sonra.nasıl kilcam?
Transferden sonra gusul almani gerektirecek bir durum yok ki canım normal kadın doğum muayene si gb düşün.Alinmasi iyi olur için rahat etsin diye ama gusulsuz değilsin suan.
Ben öyle biliyorum ve hep öyle yaptım yakınında güvendiğin bir hoca da varsa danis istersen cnm

Benim o kadar canım çekiyor ki canım
Sucuk anlatamam haftasonu kaçamak yaptım :)
Salam sosis çok yememeye çalışıyorum normal dede onları aramiyorum
Ohh büyüsün gobusler belli olsun Bebisler :)

Benim o kadar canım çekiyor ki canım
Sucuk anlatamam haftasonu kaçamak yaptım :)
Salam sosis çok yememeye çalışıyorum normal dede onları aramiyorum
Ohh büyüsün gobusler belli olsun Bebisler :)
:))) Sosis salam değilde sucuga pişmiş olarak izin var ayda sayılı diye biliyorum canım
Bende kaçamak yaptım ama ekmeğin içinde küçücük iki dilim suçluymus gb gizleyerek yedim ama hala canım çok cekio:)

Canım, degerim çok güzel düşüyor sanırım ameliyatsız çözdük şükürler olsun ki )) pek giremedim bu ara işlerde yoğun stüdyoda, sen nasılsın ?
Oy benim canim zuzum, dualarim seninle hep..canim benim ara ara pembe akintim oluyo o da korkutuo onun disinda iyi gibiyim, umarim bebis de iyidirbi de canim zuzumu ozluo ve merak ediyorum ama cook sevindim degerlerinin guzel dusmesine

Ben sucuk yedim valla ama çok çok iyi pişirttirdim eşime ve öyle oturup bi kangal sucuk ta yemedim :) 2-3 dilim salam kesinlikle yeme çiğ. Sosiste yemedim ben ztn sevmem.

Bende çok para vermek istemiyorum hamile kıyafetine çünkü sonra hiç bi işe yaramıycak şeyler. İnternetten almıştım bende taytları lidyanada vardı. Zaten üstlerde sıkıntı yok daha o kdr büyümedik:)

Merhaba arkadaşlar..pc'deki arıza sebebiyle neredeyse bayramdan beri giremedim nete..ancak yazılanları tek tek okudum..bazı arkadaşlarımın üzücü haberlerini de gördüm mağlesef..İnanın her birinde içim acıdı..MEVANUR,GEVEZE,ARZM,ZUZU,GAMER...RABBİM sizlere daha da hayırlısını en yakın zamanda nasib etsin ve sizin de cümlemizin de yüzünü güldürsün inş...Bu arada enaz 2haftalık bütün yazılanları okuduğum için ismini atladığım arkadaşlarım kusuruma bakmayın dualarım sizler için de...

Baktım canim netten de ayda 1_2 iyi pişmiş sucuk serbest mis
Valla bende suçluluk duyacaktım az daha

Hu huuu teyzelerim ve çok değerli tüp bebek kardeşlerim 10 haftalık olmuşum 4 cm olmuşum ve renkli ultrasonda annemle babama bacak bacak üstüne attığım sırada yakalandım ayıp oldu ilk izlenimim :) bir dahakine daha uslu durcam annemin heyecandan tansiyonu çıktı beni görünce napsın çok seviyor beni ...doktor amcam annemden bir sürü kan tahlili istedi birde idrar tahlili.28 ekim de doktor amca 2li tarama testimi yapacakmış çok sağlıklı çok iyi bir bebekmişim :) benden haberler şimdilik böyle teyzelerim ve tüp kardeşlerim...

papatya1655 teyzeciğim annemin canı çok sağlıksız bir şey çekti bugün nefsini körlesin diye babam mc donald 'sa götürdü annemi ıyk hiç beğenmedim bu yüzden annem anca yazabildi size...

Happinessss teyzeciğim annem söylediklerini dikkate alıp hamiş kıyafetlerini oradan alcakmış teşekkür ediyor...

Ay ne guzel haberler bunlar Alice'im ya yerim senin minnos bebisinii. Kuzucum bu arada bebisin yani crl 40 mm ise bebisin 10 haftaliktan buyuk olabilir, bak ekli tabloya minnosmm

Eklentiler

• image.png
    214,4 KB · Görüntüleme: 72
Oy benim canim zuzum, dualarim seninle hep..canim benim ara ara pembe akintim oluyo o da korkutuo onun disinda iyi gibiyim, umarim bebis de iyidirbi de canim zuzumu ozluo ve merak ediyorum ama cook sevindim degerlerinin guzel dusmesine

Canım benim bu pembe akıntılar tup bebişlere özel sanırsam genelde oluyor diye okuyorum korkma sen.Senin gibi melek bir bebek getiricen dünyaya inşallah :)) kocaman kocaman öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…