2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

İyi ki gitmişsin canım doktora en ufak bir şüphede gitmek lazım ben de pazartesi gideceğim inşallah bir sorun çıkmaz benim de arada karnım ağrıyor

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum, benim iki gündür Göğüs ağrılarım azaldı rahatladı bir sorun olabilir mi sizce ? Daha 5+6 dayım.. Ikizler ..bulantım var ama Göğüs ağrım epey rahatladı korku düştü içime

Korkma cnm bende ikizlere hamşleyim ilk zamanlar çok şişmişti ağrımıştı ama sonra sadece şişlik kalıyo ağrı bitiyo. Ztn kullandığımız ilaçlardan oluyo o da. Estrofem kullanıyosan o yapıyo. Bende de geçmişti. Çok şükür herşey yolunda 11.haftamdayım

Canım çok saol Dr A mı gitsem diye düşündüm .. Sabah yataktan kalkarken filan ağrıtdım şimdi hiçbirşeye yok .. Estrofem kullanıyorum hala ama Bir anda Ağrı'nın kesilmesi korkuttu ..Çarşamba kontrolüm var inşallah kalplerini dinlicez... Korkuyorum.. Allah kimseye korktuğunu yaşatmasın

ben 10. haftadayım bugüne kadar hiç göğüs ağrım olmadı hala da yok. kafana takma rahat ol.

M MissBbs canım ya bişey sormak istiyorum, senin göğüslerinde mi önce ağrıtıp bir anda kesildi 5. 6. Haftalarda ? Yoksa hiç ağrın olmadı mı gebeliğin başından beri ?

papatya1655 cnm geçmiş olsun inşallah öneriler işe yarar
esma73 herşey yolunda mı esmacım merak ettim
.Sagol canim insallah :)
Bugün iyiyim şükür
Tedavi esnasında mi olmuştu sana .yani ben transfer olduda ağrı listen kaynaklanabilirmiki
Tedavi sırasında oluştu kistim yoktu
Ondanda olabilir transferden de olabilir hepimizin ağrısı oldu burda kisti olmayanlarinda oldu
Kisti falan takma kafana şu an hiç rahat ol ki bebis tutunsun sana :) ,

Son düzenleme:
Canim benim de ikiz
Benim baştan beri çok gogus ağrım olmadı hiç
Evet büyüdüler biraz değiştiler ama ağrı yaşamadım
Bulantı Bile aşırı aşırı olmadı bazı haftalar az az oldu
Dayanamayacagim kadar degildi
selam kızlar bugün doktora gittim bir sorun yok çok şükür. 9+3 günlük dedi doktor. boyu da 26.7 mm. inşallah sorunsuz devam eder. doktor ayrıntılı göstermedi hiç hareketini vs. göremedim.
Maşallah canım :)
Hep güzel haberlerle insallah

Carsamba gitmistim canim.cok sukur sikinti yoktu. Doktorda yogundu zaten muayneeden pek bisey anlamadim sayilir. Parmagini emiyodu sipanin biri. 15gu sonra tekrar gitcez ins. Doktor amcamixin yanina.
Sendede durumlar iyidir ins.

Carsamba gitmistim canim.cok sukur sikinti yoktu. Doktorda yogundu zaten muayneeden pek bisey anlamadim sayilir. Parmagini emiyodu sipanin biri. 15gu sonra tekrar gitcez ins. Doktor amcamixin yanina.
Sendede durumlar iyidir ins.
Ayy yerim ben onun parmağını emmesini
Amaaaa çok tatlı ( maşallah supanallah )

İyiyim şükür canım pazartesi bende gidicem merakla bekliyorum nasıl miniklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…