• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben sabah kalkaken birlikte

Ben işten gelince çok fena mide bulantısı yaşıyorum akşamları birkaç dakika sürüyor o da sadece. Gerçi ben uzun bir süre mide bulantısı için ilaç kullandım. Bu muhtemelen kusmamı engellemiş olabilir. O kadar rahatsızlık verici derecedeyse kuzum hamileler için var böyle ilaçlar..

Tabi en önemlisi sağlık da kuzucum insan yerinde duramıyor ki. Mucize gibi bişey yaşıyorsun. İçinde bir kalp atıyor. Seninle besleniyor seninle yaşıyor. Onunla ilgili en ufak ayrıntısıyla bütün herşeyi bilmek istiyor insan. Ben bugün 13. haftaya girdim. 14. hafta da bitsin de cinsiyeti %100 kız mı öğreneyim istiyorum artık :S
hadi bakalım hayırlısı
bende heyecanlıyım.. senin ilk bebiş galiba ben ilkinde bundan çok çok daha heyecanlıydım
tabi ilk tecrübe ilk heyecan :)

hadi bakalım hayırlısı
bende heyecanlıyım.. senin ilk bebiş galiba ben ilkinde bundan çok çok daha heyecanlıydım
tabi ilk tecrübe ilk heyecan :)

Evet kuzum ilk tecrübe. Aşırı değişik haller yaşıyorum anlamsız kalıyorum bebeği düşündükçe. Bütün dünyamı ona göre şekillendiriyorum artık :)

Kızlar ikili test yaptıranlar var mı? Yaptıranlar tecrübelerini paylaşıp test hakkında bilgi verebilirler mi? Doktorum bana 12. haftada dedi. Bugün 10 hafta 2 günlük bebişim :KK46:

Ben de pazartesi günü bu testi yaptırıcam çok heyecanlıyım inşallah bebeğim tamamen sağlıklıdır..

Tabi en önemlisi sağlık da kuzucum insan yerinde duramıyor ki. Mucize gibi bişey yaşıyorsun. İçinde bir kalp atıyor. Seninle besleniyor seninle yaşıyor. Onunla ilgili en ufak ayrıntısıyla bütün herşeyi bilmek istiyor insan. Ben bugün 13. haftaya girdim. 14. hafta da bitsin de cinsiyeti %100 kız mı öğreneyim istiyorum artık :S

Doktor kaçıncı haftada kız olabilir dedi?

Doktor kaçıncı haftada kız olabilir dedi?

11+3 tü kontrolümün olduğu gün tatlım. En ufak bir gelişim yoktu erkek cinsiyet organlarıyla ilgili. Dümdüzdü. Kız olacak bu çocuk dedi. Ama %100 buna bağlanmayın bikaç hafta içinde gelişmeye başlaması gibi bir durum da olabilir dedi.

Ben işten gelince çok fena mide bulantısı yaşıyorum akşamları birkaç dakika sürüyor o da sadece. Gerçi ben uzun bir süre mide bulantısı için ilaç kullandım. Bu muhtemelen kusmamı engellemiş olabilir. O kadar rahatsızlık verici derecedeyse kuzum hamileler için var böyle ilaçlar..
kullanıyom tatlım ama yinede oluyor

11+3 tü kontrolümün olduğu gün tatlım. En ufak bir gelişim yoktu erkek cinsiyet organlarıyla ilgili. Dümdüzdü. Kız olacak bu çocuk dedi. Ama %100 buna bağlanmayın bikaç hafta içinde gelişmeye başlaması gibi bir durum da olabilir dedi.
Canım benim doktorun ultrasonu çok dandik yaa :( Doktor süper ama cihaz berbat. Hangi hastaneye gidiyorsun? Çünkü bu cihazla ben ancak 7. ayda öğrenirim cinsiyetini. Yavrumun silüetini bile göremedim :( Kapkara bir gölge bir de kalp atışı :110:

Hayırlı cumalar kızlar bende salı günü gideceğim 2li test için ama inş doktorum cinsiyetini de söyler.Aslinda soyleyeceginide sanmıyorum devlete gidiyorum ve cok aceleci bakıp çıkarıyor hiçbişey anlamıyorum.bakalim inş iyi bir doktor bulabilirim.hepinizi kocaman opuyoruz bebisimle güzel anneler :KK3::KK60:

Kızlar ikili test yaptıranlar var mı? Yaptıranlar tecrübelerini paylaşıp test hakkında bilgi verebilirler mi? Doktorum bana 12. haftada dedi. Bugün 10 hafta 2 günlük bebişim :KK46:
aynı gün tahmini doğum tarihimiz ben de daha ikili test yaptırmadım bakalım randevum 11 subatta

Canım benim doktorun ultrasonu çok dandik yaa :KK43: Doktor süper ama cihaz berbat. Hangi hastaneye gidiyorsun? Çünkü bu cihazla ben ancak 7. ayda öğrenirim cinsiyetini. Yavrumun silüetini bile göremedim :KK43: Kapkara bir gölge bir de kalp atışı :110:
ayy canım benim doktorun ultrasonuda çok dandik duruyor.. bide bu zamana kadar hep kısacık gösterdi..
haftaya randevum var.. bende cinsiyeti geç öğreneceğimi düşünüyorum

ayy canım benim doktorun ultrasonuda çok dandik duruyor.. bide bu zamana kadar hep kısacık gösterdi..
haftaya randevum var.. bende cinsiyeti geç öğreneceğimi düşünüyorum
:( Düşünüyorum 2li testi başka yerde mi yaptırsam acaba?

Ayy az kalmis ben 20 subatta gidicem dusun:))aylar sonra bu msja denk gelicez bi de gulucez ne kadar basindaymisiz ne kadar cabuk gecti zaman diye:)

Ben de 20 subatta gidicem doktora ve cinsiyeti de ogrenicem o gun kismetse. Zaman gecmek bilmiyor nasil gecicek bu zaman yaaa:(

Canım hazırlıyorum henüz. Tamamen herkes yazdığında burda bi yayınlarım kontrol edersiniz. Sonra yeni bi topik açar orda yayınlarım ki burda eski sayfayı bulmaya uğraşmak yerine ordan ilk sayfadan kolay ulaşabilirz.
Merhaba canım benimde 19.08.2015 yaş 32 ilk bebek bodrose

Back
X