- 7 Ocak 2015
- 351
- 315
- 63
- Konu Sahibi ayse1234512
- #12.001
2.bebişCanım kaçıncı bebiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.bebişCanım kaçıncı bebiş
O normal olan canim kalp atisiyla birlikte bulantilar baslar benim problemim 14. Haftada baslamasi6 haftadan sonra başladı benimki normal endişe yapma![]()
![]()
bana tavsiye eden komşumuzdu cnm bakalım inş.Tatlım benim annem de eczacı. Pek çok krem tavsiyesi aldım. Annem sadece benim küçükken ani büyüdüğümde çatlamış ancak bugüne iz bile kalmamış olan yerlerimin yeniden çatlayabileceğini bu sebeple bu yerlerime, karnımın altına ve göğüslerimin altlarına sürmem için bir krem verdi bana. Malesef eczacılar da doktorlar da güzellik uzmanları da biliyorsunuz firmalardan hediyeler falan derken yararından ve gerekliliğinden çok o ilacı vermeye bakıyorlar. O yüzden dikkatli olun canlarım. Tabiki zararlı bişey vermezler ama boş yere de ceplerinizden para çıkmasın...
Selam canim bende hatayda oturuyorum osmaniye ye yakinim osmaniyede hangi hastaneye gidiyorsunYine ben gec kaldimmmmGünaydin hamişler
![]()
hadi bakalım maşallahhhhhselam kızlar doktordan geldim bnde öğrendim bir kızım olacağını kesin olmamamkla birlikte.:)
Bebiş hep şans getirdi bana senin tatlı fındıkta annesine şans getirsin.Güzel bir iş sahibi ol inşallah.Sınavında da başarılar arkadaşımFizikciyimson bi kac dersim var onlari bitirmeye calisiorum ins
Bi sure ara vermistim ozel ders butik dersane takiliodum ama bu yil bitiriym artik okulu dedimbebis olmadan
sonrada devlet babaya bi is kapisi icin basvurcam
sizde akliniza geldikce dua ederseniz cok mutlu olurum .cunku sinava girmeden once yaziyorum burdan bi k8si bile cevap vermis olsa benim motivasyon tavan.
![]()
amin cnm cümlemizin tüp bebek bnmkiler dr ikiz 2-3 hft önce alabileceğini söleditahmini doğum tarihlerimiz aynı ne güzell ikizmiş sizinki bende ikiz çok istemiştim Allah tamamını erdirsin
27 cnm pardonYaşını da yazar mısın canım?
selam kızlar doktordan geldim bnde öğrendim bir kızım olacağını kesin olmamamkla birlikte.:)
Canim ben ilcesindeyim duzici burda korupark hastanesi var ona gidiyorumSelam canim bende hatayda oturuyorum osmaniye ye yakinim osmaniyede hangi hastaneye gidiyorsun
Him anladim canim bende osmaniyede park hastanesine gidiyorum duz ici uzak birazCanim ben ilcesindeyim duzici burda korupark hastanesi var ona gidiyorum
canım bişey olmamıştır allahın izni ile ama daha dikkatli olKizlar 3 gun once 20 santimlik sandalyeden atladim bir anlik hamile oldugumu unuttum sanki ama agirligik olmadi bebegime bisey olurmu sizce ne sgri ne ksnamam yok
Bisey olsa anlardim dimicanım bişey olmamıştır allahın izni ile ama daha dikkatli ol