• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar, erkencisin valla sayfalar dolmus :)
sabahları diş fırcalarken bulantı ve öğürme dısında bulantım kalmadı cok sukur. zaten cok yogun degıldı kokulara karsı hassasdım

Tatlım benim annem de eczacı. Pek çok krem tavsiyesi aldım. Annem sadece benim küçükken ani büyüdüğümde çatlamış ancak bugüne iz bile kalmamış olan yerlerimin yeniden çatlayabileceğini bu sebeple bu yerlerime, karnımın altına ve göğüslerimin altlarına sürmem için bir krem verdi bana. Malesef eczacılar da doktorlar da güzellik uzmanları da biliyorsunuz firmalardan hediyeler falan derken yararından ve gerekliliğinden çok o ilacı vermeye bakıyorlar. O yüzden dikkatli olun canlarım. Tabiki zararlı bişey vermezler ama boş yere de ceplerinizden para çıkmasın...
bana tavsiye eden komşumuzdu cnm bakalım inş.

Fizikciyim:KK70: son bi kac dersim var onlari bitirmeye calisiorum ins
Bi sure ara vermistim ozel ders butik dersane takiliodum ama bu yil bitiriym artik okulu dedim:KK55:bebis olmadan :KK69:sonrada devlet babaya bi is kapisi icin basvurcam :KK69:sizde akliniza geldikce dua ederseniz cok mutlu olurum .cunku sinava girmeden once yaziyorum burdan bi k8si bile cevap vermis olsa benim motivasyon tavan. :KK73:
Bebiş hep şans getirdi bana senin tatlı fındıkta annesine şans getirsin.Güzel bir iş sahibi ol inşallah.Sınavında da başarılar arkadaşım

Kizlar 3 gun once 20 santimlik sandalyeden atladim bir anlik hamile oldugumu unuttum sanki ama agirligik olmadi bebegime bisey olurmu sizce ne sgri ne ksnamam yok

Back
X