• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar.
Ankara da oturan arkadaşlar, hastanelerden bahsetmişsiniz.Peki Koru Hastanesi hakkında bilgisi olan var mı? Doğum paketi diye bir şey duydum ama detaylı bilgim yok.Bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim.
aslında biz ankaradakiler ayrı bi topik açsak çok güzel olacak.. herkesin bi hastane ve doktor problemi var..:KK64:

Kizlar 3 gun once 20 santimlik sandalyeden atladim bir anlik hamile oldugumu unuttum sanki ama agirligik olmadi bebegime bisey olurmu sizce ne sgri ne ksnamam yok
canım yine içinin rahat etmesi için doktora bi git istersen ama ben buzda kaydım düştüm.. çok şükür kanamam da olmadı bebişime de bişey olmadı.. :KK52:

bilmiyorum canım üçlü testi daha önce yaptıranlar daha iyi bilir

Kesin sonuclar vermiyormus ikili test erken olduğundan dolayi duymustum ayy bilmiyorum canım benimde zamanim var ikili test icin ama kararsizim belki üçlü testi yaptiririm

Ezgi - Antalya - 15.08.2015 - 26yım ama doğumdan önce 27 bitecek - ilk bebiş :) - şimdilik kız görünüyor bakalım :)

aslında biz ankaradakiler ayrı bi topik açsak çok güzel olacak.. herkesin bi hastane ve doktor problemi var..:KK64:

canım yine içinin rahat etmesi için doktora bi git istersen ama ben buzda kaydım düştüm.. çok şükür kanamam da olmadı bebişime de bişey olmadı.. :KK52:
Doktorumu aradim soyledim guldu bsna onunla bisey olmaz agrin kanaman yoksa endise etnene gerek yok dedi zaten 3 gun gecmis gebelik belirtilerimde devam ediyo:(

ayyyy deme arkadaşım
bende 11 haftamın içindeyim galiba haftaya kontrolde 12 gibi bişey olcam
en önemlisi sağlıklı hayırlı olması tabi de merak ediyor insan :)

Tabi en önemlisi sağlık da kuzucum insan yerinde duramıyor ki. Mucize gibi bişey yaşıyorsun. İçinde bir kalp atıyor. Seninle besleniyor seninle yaşıyor. Onunla ilgili en ufak ayrıntısıyla bütün herşeyi bilmek istiyor insan. Ben bugün 13. haftaya girdim. 14. hafta da bitsin de cinsiyeti %100 kız mı öğreneyim istiyorum artık :S

Back
X