- 29 Aralık 2014
- 60
- 48
- 18
- 39
- Konu Sahibi ayse1234512
- #12.021
Duygufizik, 10.08.2015, ilk bebek, yaş 30, edirne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 şubatta doktora gidecem ikili tarama için ama zaman geçmek bilmiyorkiiii![]()
bilmiyorum canım üçlü testi daha önce yaptıranlar daha iyi bilirBen düşünmüyorum ikili tarama testini yaptirmayi 3 testde aynisi degilmi
aslında biz ankaradakiler ayrı bi topik açsak çok güzel olacak.. herkesin bi hastane ve doktor problemi var..Günaydın kızlar.
Ankara da oturan arkadaşlar, hastanelerden bahsetmişsiniz.Peki Koru Hastanesi hakkında bilgisi olan var mı? Doğum paketi diye bir şey duydum ama detaylı bilgim yok.Bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim.
canım yine içinin rahat etmesi için doktora bi git istersen ama ben buzda kaydım düştüm.. çok şükür kanamam da olmadı bebişime de bişey olmadı..Kizlar 3 gun once 20 santimlik sandalyeden atladim bir anlik hamile oldugumu unuttum sanki ama agirligik olmadi bebegime bisey olurmu sizce ne sgri ne ksnamam yok
bilmiyorum canım üçlü testi daha önce yaptıranlar daha iyi bilir
Ayy az kalmis ben 20 subatta gidicem dusun:))aylar sonra bu msja denk gelicez bi de gulucez ne kadar basindaymisiz ne kadar cabuk gecti zaman diye:)12 şubatta doktora gidecem ikili tarama için ama zaman geçmek bilmiyorkiiii![]()
Doktorumu aradim soyledim guldu bsna onunla bisey olmaz agrin kanaman yoksa endise etnene gerek yok dedi zaten 3 gun gecmis gebelik belirtilerimde devam ediyoaslında biz ankaradakiler ayrı bi topik açsak çok güzel olacak.. herkesin bi hastane ve doktor problemi var..
canım yine içinin rahat etmesi için doktora bi git istersen ama ben buzda kaydım düştüm.. çok şükür kanamam da olmadı bebişime de bişey olmadı..![]()
Erkekmi bebisO normal olan canim kalp atisiyla birlikte bulantilar baslar benim problemim 14. Haftada baslamasi![]()
bence de panik yapma bişey yoktur inş.. biz bilmiyoruz ama bebişler çok güçlüler... tutunuyorlarDoktorumu aradim soyledim guldu bsna onunla bisey olmaz agrin kanaman yoksa endise etnene gerek yok dedi zaten 3 gun gecmis gebelik belirtilerimde devam ediyo![]()
bana da 15-20 ağustos gibi olur dedi :))inş biri kız diğeri erkek olur seninkinin :)) sen heyecanı iki kat yaşıyorsunduramin cnm cümlemizin tüp bebek bnmkiler dr ikiz 2-3 hft önce alabileceğini söledi
inşallah benimde kızım olur yaaa hayırlı olsun çin takvimine bakmışmıydınselam kızlar doktordan geldim bnde öğrendim bir kızım olacağını kesin olmamamkla birlikte.:)
Bisey olsa mutlaka anlardim dimi canimbence de panik yapma bişey yoktur inş.. biz bilmiyoruz ama bebişler çok güçlüler... tutunuyorlar
bebegini hissetmeye baslayan varmi.ben 12. haftadan beri hissediyorum erkek bebek erken hareket eder derler dogru mu.kizimda 16. haftada hissetmistim.haftaya belli olacak cinsiyet
Denizimmm21/02.08.2015.31.bursa
Sevindim gülüm işe yaradığına bundansonra dene cnm inşallah geçerCanım yaa valla yatamayınca kalktım 2 çay bardağı kadar içtim,hem de soğuk soğuk:) o bile rahatlattı,ama yarın da iki yudum deneyim,sağol gülüm
Merhaba Kızlar..siteyi takip edenlerdendim bugün aranıza katıldım![]()
evet zaman geçmek bilmiyorrrr offff offffAyy az kalmis ben 20 subatta gidicem dusun:))aylar sonra bu msja denk gelicez bi de gulucez ne kadar basindaymisiz ne kadar cabuk gecti zaman diye:)
ayyyy deme arkadaşım
bende 11 haftamın içindeyim galiba haftaya kontrolde 12 gibi bişey olcam
en önemlisi sağlıklı hayırlı olması tabi de merak ediyor insan :)